Įkraunama...
Įkraunama...

Orising priemonės

QUOTE(pandutė @ 2009 02 08, 16:34)
as naudojau caduta sampuna rifrozante kauke,ampules caduta it mineralizante,viskas patiko,o ka patarutmet kad plauku atrodytu daugiau?pas mane sususus uodegele,noriu kad atrodytu kad ju dauuuuuuuuuuuug

Proteinines putas. Man jos kiek papurina plaukus ir daugiau atrodo. Tik svarbiasuia nepadauginti wink.gif
Atsakyti
Man po Caduta + Rinfrozante į antrą dieną plaukai atrodo kad labiau riebaluojasi (nuo kitų šampūnų ir kaukių taip nėra). g.gif

O tas ampules maišot į šampūną?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 02 09, 10:55)
Man po Caduta + Rinfrozante į antrą dieną plaukai atrodo kad labiau riebaluojasi (nuo kitų šampūnų ir kaukių taip nėra).  g.gif

Ampoles reikia deti ant dregnu, tik isplautu plauku. Palaikyti kiek gali ilgiau, ir isskalauti. thumbup.gif
Atsakyti
dilgelyt Paskelbta Vakar, 22:50
  QUOTE(Manija69 @ 2009 02 08, 22:16)
Aš šiandien išbandžiau Rinforzante kaukę  Nu tikrai labai patenkinta,jei ir toliau taip  Plaukai tokie švelnūs, minkšti,lengvi,pūrus, bet ir tiesūs.Tikrai sužavėta

o labiau uz coco? 

Nu po cocco kitokie plaukai, nors dar daug kas priklauso,ką tepi ant jų po plovimo.Bet po coccosinės plaukai tokie pamaitinti,sunkesni gal,o po rinforzante lengvi,bet tokie sveiki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 02 09, 14:55)
Man po Caduta + Rinfrozante į antrą dieną plaukai atrodo kad labiau riebaluojasi (nuo kitų šampūnų ir kaukių taip nėra).  g.gif

Yra specialiu ampulių kurias reikia įpilti į šampūną. Anksčiau buvo Eurovaistinėse, bet dabar jau nebe. Reikia kokiam nors grožio salone ieškoti.
Bandžiau drėkinanti ampulė įpilti į coco kaukė. Tai plaukai x2 suminkštėjo.
O kad neriebaluotu greitai, tai kauke tepu tik į plaukų ilgį.
Ir dar bandžiau GRASSO ampulė sumaišyti su šampūnų AHA. Tai nieko nepajutau.
Tik nesumaišykite ampulės kurias įtrinamos į plaukus, nes jie skirtingi.
Atsakyti
Šiandien išbandžiau kaukę putas mineralizzante, nu irgi patiko thumbup.gif
Atsakyti
ilgakoja,ar negavot cocco sampuno ir kaukes?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 10, 14:55)
ilgakoja,ar negavot cocco sampuno ir kaukes?

Sendiena buvau uzlekusi, nieko neturi verysad.gif Sake menesio gale turetu gauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 02 10, 18:06)
Sendiena buvau uzlekusi, nieko neturi verysad.gif  Sake menesio gale turetu gauti biggrin.gif

aisku,na nuleksiu as i viena vaistine,gal ten tures?bet abejoju
Atsakyti
Žirmūnu Hyper Rimi Farmoje didžiausias asortimentas šampūnų ir kaukiu ORising biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emocija2009 @ 2009 02 10, 22:47)
Žirmūnu Hyper Rimi Farmoje didžiausias asortimentas šampūnų ir kaukiu ORising  biggrin.gif

hm, neseniai papilde? nes pries gera savaite buvo toks vidutinis tas asortimentas, iki didziausio toli ir grazu ax.gif
Atsakyti
as naudoju tonizuojanti losjona ampuleje ir rinforzante proteica amp nenuskalaujama, tikrai geri dalykeliai thumbup.gif
Domina sampunas, tik nez ka rinktis: ar Brelil geltonos linijos, ar ORising?
mano plaukai ilgi, ploni, dazyti. ka patartumet panos? ax.gif
Atsakyti