Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 05 14, 18:08)
Nu matyt labdaringa motera esu  lotuliukas.gif

Issiust tai tikrai ji issiunte, bet kad dabar taip nesinori issprest kartu dingusio siuntinio problemos draugiskai  4u.gif  Tai biski pikta.....

Nesinorejo labai viesint, bet sake, kad galiu, tai ka jau tada, situacija tokia turiu:
Sveika,
As zinoma Tau jau atsibodau turbut, bet gal grizo siuntinukas?
Nes sakau, nenoriu likt be prekiu ir pinigu.
Lupu balzama jau nusipirkau pati, seseliu irgi....
Sepetuko tik gaila....
Tai tokiu atveju turbut teisinga butu paprasyti kad grazintum pinigelius, ne visa 20, ka jau darysi, 15 litu koki.....
Nezinau kaip tokiais atvejais elgiamasi, reikia uzklaust forume mamyciu, kaip jos su pinigeliais tada daro

klausk neklausus, pasielgsiu kaip man atrodys teisinga. Niekada negali but tikras kad gavejas is tikro negavo siuntinio.
dar siandien eisiu i pasta, nes jau menuo seniai praejo

As irgi ne pirma diena sedziu cia forume ir ne vienai esu kazka pati pardavus, ne is vienos esu pati kazka pirkus. Niekada neturejau problemu. Dabar manai sumasciau sau kad ale negavau nieko ir dar atgausiu kelis litus  Netureciau ka veikt matai.....
As prasiau siusti REGISTRUOTU del saugumo, o tai dabar as kalta lieku, kad Tu issiuntei paprastu? Ne vieno siuntinio nesu issiuntus neregistruotu, ne vieno nesu siuntusi pati neregistruoto.
Nesinori skelbti Tavo niko viesai, tikrai nesinori, patikek, ne is tu zmoniu kategorijos esu kad skusti.... Bet jei jau taip Tu nori bendrauti, tada bendrausim.....
O paste zinok abejoju kad ka rasi.... Dazniausiai su neregistruotais jauciu jos pacios nesicaskina..... :/

skelbk mano nika kur tau patinka, nesijauciu kalta.
zodziu, aiski tavo pozicija: tu geruole, vos ne visas forumas tave zino tik is gerosios puses, o jau siuntejas kazkoks neaiskus, kaltas nes nesiunte registruotu ir dar pinigu negrazina 
kiek pinigu skyrei siuntinio siuntimui su registracija? 

ten atrasiau jai kad tiek kiek ir sutarem....

uz tamstos siuntini sumokejau 2,35 lt. kaip manai kiek butu kainaves registruotas siuntinys ir kiek tada butum turejus man pervesti pinigu?
labiausiai mane nervina ir to pasekoje issaukia toki negrazu mano kalbejimo buda tavo teigimas neva tu esi teisi, o kaltas siuntejas. ir plius raginimai pinigus atiduoti. 

As neteigiu, kad TU esi KALTA, ar as taip kur sakiau, pacituok tada.
Tikiu, kad issiuntei. Bet as jo negavau, susimokejau 20 lt uz nieka, todel ir sakau, gal reikia kartu ir issprest visa tai, ar ne? Ar cia as jau tokia akiplesa?
Registracija kainuoja 2 litai. Tavo prekes kainavo 17 litu, pervedziau 20. Tu man padarei nuolaidele ten ta lita su kapeikom... Tiek jau to, nenoriu nervuotis dabar, man tai kenksminga dabar 

As tikrai nesijauciu kalta kad negavau siuntos, o Tu jaustumeis? Tu irgi nekalta kad pastas nugrybavo, bet del to tikrai nereikia cia tokiu tonu bebndrauti su manimi "kaip noresiu taip darysiu" !

Sekmes tolesneje prekyboje ir draugiskas patarimas del savo nervu tausojimo - siusk visada registruotu arba ispek pirkejas kad uz neregistruotus neatsakai, man bent jau niekada tu 2 litu negaila...

na nezinau, gal ir akiplesa, kad reikalauju, na nezinau, merginos kas siuo atveju kaltas, kaip manot? Jei as - tikrai atsiprasysiu. Tiesiog pirma kart susiduriau su tokia situacija  4u.gif

Apie kokią kosmetiką eina kalba? Nes vardas ir pavardė labai girdėti.
Atsakyti
Pirkau is kosmetikos ispardavimo skyriuko, seselius, pudros sepetuka, lupu balzama ir dar kazka, uz 20 litu. Taip ir negavau.... O pardaveja irgi nesiteike informuot ar grizo jai siuntinukas ar ne verysad.gif
Atsakyti
labas vakaras,
bendravau su keliomis merginomis iš šio forumo ir buvo čiki, o štai dabar vis niekaip neatsiskaito su manimi - darkness lower....
labai nesinori skelbti, bet kiek žmogus gali pamiršti???
ji pirko iš manęs kaktusiukus....

''labas
nematau pinigeliu savo saskaitoje''

''labai atsiprasau nebuvo galimybiu nuvaziuot iki banko kita savaite tikrai tikrai issiusiu ....tikrai labai atsiprasau ''
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 05 28, 19:04)
Perskaičiau dar kartą. Radau štai ką:
Pradėjai ir nebaigei. Pradėjai ir nepaaiškinai. Tema vadinasi "Juodasis sąrašas" ir joje skelbiame nickus ir būtent aiškinamės, ką negero jie padarė

Vat butent, pradejo ir nebaige, cia as apie Kamilija, as vis dar laukiu jos atsiprasymo, kur ji ir zadejo, bet taip speju, kad nebus unsure.gif
Ir as noriu prisideti prie Ciocia Polia pasisakymo, kad tikrai visos pirkejos ir pardavejos i juoda sarasa ziuretu rimciau aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(dsv @ 2007 05 13, 16:59)
na dar papildysim sarasa viena nesazininga pirkeja,tai jollyn.nuiunciau jai zaisla pora dienu pries velykas o pinigeliu iki siol negavau mad.gif Vis laukiau galvojau gal dar perves jau su ja ir piktuoju kalbejau paskui vel graziai,bet jokios naudos ,pradzioj rase kad jai tipo nuo saskaitos pinigus tai nueme,mazdaug bande aiskint kad as reikalauju antra kart sumoket,paskui lyg sake eis aiskinsis i banka doh.gif o dabar neatsako i mano zinutes,net blink.gif

Na va atsirado vel si mamyte,sako kad tikrai mano pinigeliai ne i ta saskaita nukeliavo,tad paprase dar sask.nr. ir sake kad perves ax.gif nu thumbup.gif ,pagalvojau.bet pinigeliaai sakaitoj taip ir neatsirado verysad.gif po keliu dienu parasiau kad ju nera doh.gif sako zinok nelabai moku naudotis,mama ateis siandien pas mane ir perves blink.gif na ir vel laukiu doh.gif bet vel nera.vel rasau jei i az ax.gif sako kad tikrai pervede kodel nera g.gif na ir nezinau ka galvot jau????? blink.gif galvojau mulkina ir tiek doh.gif bet paskui galvoju na jei mulkintu ,tai kodel pati parase kai as jau $$$ net nesitikejau ir jei net nerasiau,nenorejau nervu gadintis schmoll.gif gal tada rimtai bando pervest ax.gif bet tai kaip is 3 kartu per 2men. nesugebet padaryt 50lt.pavedimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dsv @ 2007 05 30, 00:03)
Na va atsirado vel si mamyte,sako kad tikrai mano pinigeliai ne i ta saskaita nukeliavo,tad paprase dar sask.nr. ir sake kad perves ax.gif nu  thumbup.gif ,pagalvojau.bet pinigeliaai sakaitoj taip ir neatsirado verysad.gif po keliu dienu parasiau kad ju nera doh.gif sako zinok nelabai moku naudotis,mama ateis siandien pas mane ir perves blink.gif na ir vel laukiu doh.gif bet vel nera.vel rasau jei i az ax.gif sako kad tikrai pervede kodel nera g.gif na ir nezinau ka galvot jau????? blink.gif galvojau mulkina ir tiek doh.gif bet paskui galvoju na jei mulkintu ,tai kodel pati parase kai as jau  $$$ net nesitikejau ir jei net nerasiau,nenorejau nervu gadintis schmoll.gif gal tada rimtai bando pervest ax.gif bet tai kaip is 3 kartu per 2men. nesugebet padaryt 50lt.pavedimo? g.gif

tai gal pas ja i namu reik nueit "berniukams" ir paimt su procentais cool.gif box.gif
Atsakyti
QUOTE(Manana @ 2007 05 29, 23:10)
Vat butent, pradejo ir nebaige, cia  as apie Kamilija, as vis dar laukiu jos atsiprasymo, kur ji ir zadejo, bet taip speju, kad nebus  unsure.gif
Ir as noriu prisideti prie  Ciocia Polia pasisakymo, kad tikrai visos pirkejos ir pardavejos i juoda sarasa ziuretu rimciau aciuks.gif

Už ką norėtum kad atsiprašyčiau?Aš pervedžiau tau pinigus tą patį vakarą,o kitą dieną juos radai savo sąskaitoj,kol nematei jų dar sąskaitoj, susirašinėjai su manim,kai įkrito pinigėliai, tavo susirašinėjimas baigėsi,buvo parašytos trys žinutės(ar pinigai matosi,ar siuntinys išsiųstas ir t.t.), į kurias tu neradai laiko man atsakyti, nors matėsi,kad esi prisijungus SM.
ir nereikia skiesti,kad pusseserė buvo prisijungus, kuri sėkmingai toliau reklamavo tavo drabužėlius ir susirašinėjo su kita forumiete-potencialia pirkėja(kaip išaiškėjo vėliau).Taip pat man parašė dvi forumietės-tavo pirkėjos ir klausė, ar su manim taip pat elgiesi kaip ir su jom,žodžiu, prasideda ignoravimas ,žinučių neatrašymas tada,kai pinigėliai tau jau pervesti.
kitą dieną tau parašiau "rimtesnę" žinutę į kurią iš karto sureagavai.Nesikoliavau, nesikeikiau,bet griežtai parašiau,jei neatsiųsi man tai ,ką iš tavęs pirkau,pati atvažiuosiu ir iš tavęs pasiimsiu,buvo jau ne pinigų,o principo reikalas,nes aš taip nesielgiu, ir neleisiu,kad su manim taip elgtųs.
Tad prašyčiau nurimti ir neskleisti erezijų,aš parduodama daiktą jaučiu atsakomybę prieš pirkėją,informuoju jį (jei jis ir neklausia)kad "pinigai jau sąskaitoj","siuntinys išsiųstas",o tu, matai, atsipūtus mergina.
Dar klausimų turi?
P.S. Būtų gerai,kad prisijungtų merginos,kurios susirašinėjo su manim ir su kuriom aptarinėjom naujai iškeptos pardavėjos Mananos pardavinėjimo ypatumus.
Nes jų yra ne viena.
Tai tiek žinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamilija: 30 gegužės 2007 - 00:33
dar,dėl atsiprašymo,
įdomu, būtent dėl ko,ponia,norite,kad atsiprašyčiau,
1.Dėl to,kad nepasitikėjau tavim?Nebuvo pagrindo.Tavo elgesys(ką ir parašiau viršuje)ne mane vieną paskatino tavim suabejoti,nesvarbu,kad ta suma,kaip tu sakei yra maža,ir dėl to,neapgaudinėtum(juodasis sąrašas rodo,kad ir dėl mažesnių sumų kai kurios fotumietės ryžtasi tai daryti).
2.Nepatiko žinutės tonas?Tik tokia žinute,sugebėjau tave "prakalbinti",nes iki tol,kaip rašiau buvo"tyla",ir kas liečia pinigus ir visa kita.
3.Kad juodam sąraše,prie jau vienos nepatenkintos tavim forumietės žinutės,prirašiau ,kad savo įspūdžius parašysiu rytoj?Tai buvo perspėjimas kitoms,kad elgiesi nelabai kaip,suveikė,nes pradėjo rašyti žinutes tavo pirkėjos(tą rašiau viršuj).
Jei nebūtum pradėjus to jovalo,būčiau, po to kai siuntinys pagaliau atėjo,prirašius "tęsinį" -"siuntinį gavau".
Bet tau turbūt kaip pradedančiai pardavėjai reikėjo reklamos(bloga reklama irgi reklama)nu ką, gavai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamilija: 30 gegužės 2007 - 06:52
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 30, 01:31)
tai gal pas ja i namu reik nueit "berniukams" ir paimt su procentais cool.gif  box.gif

smile.gif irgi ideja lotuliukas.gif as vienu momentu buvau is principo uzsidegus nuvaziuot,ir pati atsiimt doh.gif nors man kelione kainuotu dvigubai tiek ,kiek jinai skolinga unsure.gif na uztai pasimokiau nesiust nieko kol negavau pinigeliu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dsv: 30 gegužės 2007 - 08:30
QUOTE(dsv @ 2007 05 30, 09:27)
smile.gif irgi ideja lotuliukas.gif as vienu momentu buvau is principo uzsidegus nuvaziuot,ir pati atsiimt doh.gif nors man kelione  kainuotu dvigubai tiek ,kiek jinai skolinga unsure.gif na uztai pasimokiau nesiust nieko kol negavau  pinigeliu ax.gif

bet pasiskaicius jos zinutes, tai vargse man jinai verysad.gif
O as is anksto nepervedu naujokems pinigu, kol neparodo cekio, kad issiusta. o ir darbu jau nedarau, nes pamoka turiu, nicku nepamenu, bet va nuotraukas ju turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 30, 17:10)
bet pasiskaicius jos zinutes, tai vargse man jinai verysad.gif
O as is anksto nepervedu naujokems pinigu, kol neparodo cekio, kad issiusta. o ir darbu jau nedarau, nes pamoka turiu, nicku nepamenu, bet va nuotraukas ju turiu lotuliukas.gif

na matai naujoke naujokei nelygi 4u.gif pavyzdziui as irgi ta pati naujoke blush2.gif bet visa laika labai saziningai ir siunciu ir perku ax.gif nu man tai cia pirmas kartas toks,nors ne su viena naujoke esu kazkokiu reikalu turejus mirksiukas.gif o kai si sarasa pasiskaitai tai ir daug ne naujokiu randi paminetu schmoll.gif
Atsakyti