Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

QUOTE(kryyste @ 2007 08 19, 18:24)
Ai nusprendžiau geriau nesikišti,dėl to ištryniau savo žinutę  blush2.gif

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 08 19, 21:39)
Rimulinka - pinigu nera nuo Velyku. Is pradziu - tai vaikas serga, paskui tai vyras pamirso pervest, paskui tai i Londona isvaziavo pamirso... Dabar jau nieko nebezada... nors prisijungia kone kiekviena diena... doh.gif

Manau, kad ir nebeperves verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 08 19, 21:39)
Rimulinka - pinigu nera nuo Velyku. Is pradziu - tai vaikas serga, paskui tai vyras pamirso pervest, paskui tai i Londona isvaziavo pamirso... Dabar jau nieko nebezada... nors prisijungia kone kiekviena diena... doh.gif

Siunčiau jai siuntinuką, pinigėlius gavau savaitės bėgyje. Čia viskas buvo prieš kokias 10 dienų. unsure.gif
Atsakyti
pirmiausia BONZA tai lai lieka čia tau gera pamoka ,aš tau pinigus pervesiu ,bet žinok kitą kartą kaip siunti ,ką nors apžiūrėk gerai ,nes man tavo grandinėlė suplyšo po poros dienų,nunešiau taisyti ,dar rado itrukimų 3 vietose tai va ,atsiuntei man nekokibišką daiktą ,ir man taip atrodo ,kad tu žinojai ,kad jinai suskilus {grandinėlė}ir dėl to pardavei ,aš tai litus pervesiu tek to ,bet nešmeik manes ,nes pati esi kaltą ,pirkau iš mamos nesenai daiktą jokių problemų nebuvo ,pinigus pervedžiau po savaitės maždaug.Aš ne toks žmogus ,galvojau pataisysiu ir pinigus pervesiu ,bet kaip sutruko antrą kartą galvojau šakės , už tokia grandinėlę neduočiau nei lito.dabar aišku galvoji ,kad kad suradau priežasti ,bet labai klisti ,man tik nepatinka tokie dalykai ,o jei nori aš tau ją galiu gražinti ,bet tek to jau pervesiu aš tuos pinigus ,ir tikiuosi ,kad daugiau manes vagylką nevadinsi
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti