Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

QUOTE(Stigma @ 2007 07 14, 14:02)
Aš su ja buvau susitarus susitikt ir nusipirkt papuošalą,telefonais neapsikeitėm,min pavėlavau ir jos sutartoj vietoj neberadau unsure.gif  verysad.gif paskui gal 3 žinutes į až rašiau klausdama,ar galim susitikt kitą kartą,gal aš pas ją atvažiuočiau ir išvis,ar man belaukt,bet iki šiol jokio atsakymo nesulaukiu unsure.gif nors matau,kad būna prisijungus doh.gif ir savo tel. nr. parašiau unsure.gif nesuprantu,kam tada skelbtis,kad pardavinėji,jei iš tiesų to nedarai g.gif

man tas pats buvo su balta juoda del melynos silkines bliuzeles.Tariesi tariesi..., geriau jau negaisintu laiko, nes akropolyje belaukdama prasitryniau visa diena schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2007 07 17, 20:22)
Sveikutės, galvojau niekad neteks man čia rašyti, bet... Gal kam teko susidurti su Twiggy?
Pirkau maudymuką, tarėmės, kad išsiųs registruotu, bet kadangi ne pati siuntė, o vaikinas, tai išsiuntė neregistruotu. Aš jo negavau, todėl norėjau pinigėlius atgauti atgal.  Bet ji išvažiavo į Vokietiją, rašiau į AZ, atsakė, kad išvykus ir kad jei galiu, palaukčiau kol grįš.. Sutikau, nes juk visko būna.
kai pastebėjau, kad jau grįžo, parašiua vėl kad laukiu pinigėlių ir kad tą sumą dalinamės per pusę, kad kaip ir abi pusės nukentėję, parašė kad buvo mano duomenis ištrynus, tai viską persiunčiau. laukiu jau nuo praitos savaitės pinigėlių, bet nieko. Šią savaitę parašiau kad nesulaukiu, bet atsakymo jokio negaunu, nors ji būna prisijungus  unsure.gif  unsure.gif

aš pirkau iš jos tai viskas tvarkoj buvo karsta.gif prašiau kad siųstu registruotu nes pirkau už nemažą sumą, sakė kiek siunčiau buvo viskas tvarkoj. Siuntinuką gavau. Pretenzijų neturiu 4u.gif
Atsakyti
As pirkau is Teddy kosmetika ir viskas buvo gerai, negalejau ta pacia diena pervest pinigu tai maloniai palauke kelias dienas ir jokiu pretenziju, nors siuntini jau buvo issiuntus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 07 17, 21:33)
gal dar kas su Rimulinka susiduret? nes as tai istryniau zinute su jos adresu  doh.gif  o pinigu laukiu nuo Velyku  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O ji į a.ž. neatsakinėja jums? Tai gal jau reukėtų paskelbti vardą ir pavardę?
Atsakyti
Primenu, kad, jei labai norit pasiaiškint, užeikit čia, tam yra skirta visa tema 4u.gif
Atsakyti

! 
Į juodąjį sąrašą rašoma žmogaus nikas/vardas Pavardė ir kodėl jis įtrauktas.
Čia rašoma apgavystės/neatsiskaitymai.
Tarpusavio santykius aiškinkitės per až.
Tai jau nepirmas perspėjimas. Nesilaikant tvarkos padarysit aferistėms gerą darbą - neliks juodojo sąrašo
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2007 07 17, 21:22)
Sveikutės, galvojau niekad neteks man čia rašyti, bet... Gal kam teko susidurti su Twiggy?
Pirkau maudymuką, tarėmės, kad išsiųs registruotu, bet kadangi ne pati siuntė, o vaikinas, tai išsiuntė neregistruotu. Aš jo negavau, todėl norėjau pinigėlius atgauti atgal.  Bet ji išvažiavo į Vokietiją, rašiau į AZ, atsakė, kad išvykus ir kad jei galiu, palaukčiau kol grįš.. Sutikau, nes juk visko būna.
kai pastebėjau, kad jau grįžo, parašiua vėl kad laukiu pinigėlių ir kad tą sumą dalinamės per pusę, kad kaip ir abi pusės nukentėję, parašė kad buvo mano duomenis ištrynus, tai viską persiunčiau. laukiu jau nuo praitos savaitės pinigėlių, bet nieko. Šią savaitę parašiau kad nesulaukiu, bet atsakymo jokio negaunu, nors ji būna prisijungus  unsure.gif  unsure.gif

Man taip pat teko 'pabendraut' su Twiggy, pnigelius sumokejau, bet siuntinuko nesulaukiau...Man taip pat rase, kad isvyko i Vokietija, gris po 3 savaiciu ir issius, nesulaukus rasiau i az, bet net atsakymo nesulaukiau... g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2007 07 18, 22:19)
Man taip pat teko 'pabendraut' su Twiggy, pnigelius sumokejau, bet siuntinuko nesulaukiau...Man taip pat rase, kad isvyko i Vokietija, gris po 3 savaiciu ir issius, nesulaukus rasiau i az, bet net atsakymo nesulaukiau...  g.gif  unsure.gif

g.gif g.gif kažkaip ignoruoja mus g.gif O daugiau rašyti nesiruošiu, nes ir pačiai jau be ryšio primindinėti, kad laukiu nesulaukiu doh.gif Tiek tos ir sąžinės pas žmogų unsure.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2007 07 19, 00:24)
g.gif  g.gif  kažkaip ignoruoja mus  g.gif  O daugiau rašyti nesiruošiu, nes ir pačiai jau be ryšio primindinėti, kad laukiu nesulaukiu  doh.gif  Tiek tos ir sąžinės pas žmogų  unsure.gif  blink.gif  doh.gif

Manau, kad neverta ir laukti, nes ji tu siuntiniu tiesiog neissiunte. schmoll.gif
Man tas rasinejimas irgi atrodo zeminantis dalykas, jauciuosi tarsi kaulyciau, nors is tiesu tie daiktai kaip ir mano, juos nusipirkau uz sudereta kaina. bet tiek to, nenubiednesiu del 20 lt...
Bet ir randa zmones buda uzsidirbineti, ane? Cia ju toks darbas. Seda prie kompo ir varo visa para. Juokinga tiesiog. Idomu kiek dar zmoniu pirko tuos pacius daiktus kaip mes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2007 07 18, 22:55)
Gal ir pati panele Twiggy atsiras su kokiu nors apgailetinu pasiteisinimu...  g.gif

kad panelė Twiggy dalyvauja aktyviai forume, matosi užmetus akį į žinutes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2007 07 19, 09:17)
NEGI JŪS NESUPRANTAT, KAD NEBELIKS ŠIO SĄRAŠO JŪSŲ PAGALBA?  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
aiskintis ir diskutuoti tema atiradiau specialiai cia:
http://www.supermama...?...90904&st=60
Atsakyti
Kažkaip nesmagu čia rašyti... Bet ką padarysi, jei reikia...
Taigi gal kuri žinote nors ką nors apie RUGIAGĖLĘ iš Jonavos rajono? - pradingo "su galais" nuo liepos 13 d. ... pranešė, kad siuntinuką su basutėmis gavo, viskas tiko ir OK, tuoj bėga daryti pavedimo ir ... pradingo... g.gif - nei pinigų, nei jokios žinutės (na maža kas, gal susirgo, gal atostogauja ar pan., bet nors praneštų, pasakytų, kas ir kaip...). Nors suma nėra didelė (20 Lt), bet vistiek...
Atsakyti