Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

QUOTE(GvG @ 2007 08 17, 22:10)
čia rašau nes galvoju įtraukt į tema ja  mirksiukas.gif
bet dar laukiu g.gif
Papildyta:
dar pridursiu,kad jis nedingo o kaip supratau iš tylos tai jis NET NEIŠSIŪSTAS.Taip,kad manau tinkamoj temoj rašau

o tai kokios priežastys, kad dar neišsisūtas ar bent jau parašė g.gif
Atsakyti
QUOTE(myma @ 2007 08 17, 22:11)
o tai kokios priežastys, kad dar neišsisūtas ar bent jau parašė  g.gif

visa laika tyla,prisijungia SM ir mačiau vienoj temoj rašė,kai parašiau čia tai gavau atsakyma i až,kad vaikutis sirgo ir negalejo issiusti,na as taip iki siol ir laukiu,bet kažkaip nenoriu dar apjuodinti mamos.Bet,kad i AŽ mano neatsako g.gif
Atsakyti
QUOTE(GvG @ 2007 08 17, 22:14)
visa laika tyla,prisijungia SM ir mačiau vienoj temoj rašė,kai parašiau čia tai gavau atsakyma i až,kad vaikutis sirgo ir negalejo issiusti,na as taip iki siol ir laukiu,bet kažkaip nenoriu dar apjuodinti mamos.Bet,kad i AŽ mano neatsako g.gif

nu net nežinau jei neišsiūntė čia kitas klausimas, nebent ta priežastis tikra ir išsiūs, bet vis tiek kokios įdomios kitos mamos, na negali išsisūti tai taip ir parašytų išsiūsiu tada ir tada, o dabar tyli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(myma @ 2007 08 17, 22:17)
nu net nežinau jei neišsiūntė čia kitas klausimas, nebent ta priežastis tikra ir išsiūs, bet vis tiek kokios įdomios kitos mamos, na negali išsisūti tai taip ir parašytų išsiūsiu tada ir tada, o dabar tyli  unsure.gif

myma va tas mane ir neramina,kad tyla tokia.Jei vaikiukas serga tai aišku čia jokių kalbų net nėra,kad reik vaikučio sveikatėle žiūrėt o ne kažkokį siuntini siūst,bet kad labai jau keistai viskas.Na dar iki pirmadienio-antradienio palauksiu,jei ne tai rašysiu vėl AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GvG @ 2007 08 17, 22:14)

ne nu yra gi žmonių doh.gif jei jau taip vaikiukas serga juk galima rast kas nuvaziuotu ir paimtu ta siuntinuka,jei butu is Kauno nepatingeciau nuvaziuot paimt ji ir issiust,bet ignoruot jau isivaizduoju(kaip mano atveju)nezinai nei ka ir manyt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 08 17, 15:32)
O idomu kiek jai metu,su kuom gyvena,gal su tevais,gal dar jauna,o gal jau seima turinti g.gif matau tik viena iseiti vaziuoti iki jos namu ir tada akis i aki issiaiskinti doh.gif nes kitaip issiukines ir viskas,o poto nika pasikeis,juk vistiek naujoke berods cool.gif

jauna greiciausiai seimos neturi dar nes pavarde-ytė.I Vilniu ne taip lengva su dviem mazais vaikais prisiruost doh.gif bet jauciu,kad teks.O gal atsirastu kas netoliese gyvena ir noretu pagelbet ?atiduociau vienus kvepalus arba net šimto mūsu pinigų nepagailėčiau 4u.gif
Atsakyti
Alyvuogė+ AŠ tavo atveju tai eičiau pas ja,aš gyvenu tam pačiam rajone kaip ir ta mamyte su tavim taip pasielgusi tai jei galėčiau kam palikt savo vaikučius tai tikrai nueičiau,bet nenoriu prisižadėt nes nežinau ar man išeitu taip padaryt.tavo suma 15kart didesnė sulyginus su mano,tai jau man ir tylėt reiktu ale man tai vistie 20lt pinigai verysad.gif nors ne sau pirkau tuos daiktelius bet vistiek verysad.gif juk taip negalima verysad.gif
bet gal aš čia perlenkiu lazda,gal ryt jau pašto dėžutėj ir gulės lapelis,kad siuntinys yra 4u.gif
Atsakyti
Nu ką ir parašysiu unsure.gif išsiunčiau mamai siuntinuką sakė šiandien pinigus praves. Babakių nėr, pačios irgi biggrin.gif Žiūrėsim toliau doh.gif
Tikiuos viskas bus gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 08 17, 22:35)
Nu ką ir parašysiu  unsure.gif  išsiunčiau mamai siuntinuką sakė šiandien pinigus praves. Babakių nėr, pačios irgi  biggrin.gif  Žiūrėsim toliau  doh.gif
Tikiuos viskas bus gerai  doh.gif

tai gal rytoj bus,per hanza greičiau ateina,o kiek žinau vilniaus tai ne taip greit mirksiukas.gif
nu bet kita karta pirma siusk tada kai pinigai jau saskaitoj bus,aš dažniausiai kai perku tai pardavėjos taipr ir daro/išsiūsiu tada kai pinigėliai bus pervesti/
Atsakyti
QUOTE(GvG @ 2007 08 17, 22:39)
tai gal rytoj bus,per hanza greičiau ateina,o kiek žinau vilniaus tai ne taip greit mirksiukas.gif
nu bet kita karta pirma siusk tada kai pinigai jau saskaitoj bus,aš dažniausiai kai perku tai pardavėjos taipr ir daro/išsiūsiu tada kai pinigėliai bus pervesti/

Tai žinau doh.gif kažkaip norii su žmonėm žmoniškai bendraut ax.gif ir pasitikėt ax.gif bet ne visada išeina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 08 17, 16:47)
na gražiai gražu pasirodo jau ir parduot spėjo tuos kvepalus  blink.gif nieko kito nelieka tik i namus važiuot,gal yra mamyciu gyvenanciu netoli L.Asanavičiūtės 18?padovanociau vienus is tu dvieju kvepalu  smile.gif

As gyvenu netoli,taip iseina ne kokia kaimynka turiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 08 17, 23:47)
Tai žinau  doh.gif  kažkaip norii su žmonėm žmoniškai bendraut  ax.gif  ir pasitikėt  ax.gif  bet ne visada išeina  doh.gif

Tai čia mūsų daug pasitikinčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2007 08 17, 15:56)
Sake dovanu gavo, gal pirma karta kai gavo mokejo apsimest kokia laiminga ir kaip tu kvepalu norejo, tada dovanotoja (-as) ir antra padovanojo, kad maza nepasirodytu smile.gif

tiesiog visas kriminalas.. ph34r.gif gun_bandana.gif
Atsakyti