Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

QUOTE(Shalnaja @ 2007 08 18, 22:21)
Nieko nenoriu sakyti,bet puslapiu atgal neradau tokių kvepalų. g.gif
Be to net nežinojau jog galima pakliūt į juoda sąraša tik dėl to,kad perki brangiau nei puslapiu ar dveis atgal lotuliukas.gif
Nemačiau aš tų už 43lt tai pirkau už 55+ 3lt pašto išlaidų.
Net nebežnau ar galima pirkt ką nors nepakliuvus čia g.gif Nepervedi pinigus blogai,pervedi daugiau nei puslapiu atgal vėl kriminalas doh.gif
Jai teddy bandot pasakyt,kad aš tą moterį [merginą] pažystu ir bandau pagirt.Tada galiu drasiai teigti,kad jos net akyse nesu mačiusi schmoll.gif Kiek pirkau kvepalų atsiimdavau arba stotyje su kitomis mamomis arba važiuodavau pas forumietes kurios man paimdavo kvepaliukus.Tad nesuprantu kodėl Jūs skelbiate mus JUODAJAME SARAŠE g.gif

Gal zmogus pacitavo ne ta per klaida 4u.gif Ko gero taip ir bus
Atsakyti
QUOTE(Shalnaja @ 2007 08 18, 23:21)
Nieko nenoriu sakyti,bet puslapiu atgal neradau tokių kvepalų. g.gif
Be to net nežinojau jog galima pakliūt į juoda sąraša tik dėl to,kad perki brangiau nei puslapiu ar dveis atgal lotuliukas.gif
Net nebežnau ar galima pirkt ką nors nepakliuvus čia g.gif Nepervedi pinigus blogai,pervedi daugiau nei puslapiu atgal vėl kriminalas doh.gif
Jai teddy bandot pasakyt,kad aš tą moterį [merginą] pažystu ir bandau pagirt.Tada galiu drasiai teigti,kad jos net akyse nesu mačiusi schmoll.gif Kiek pirkau kvepalų atsiimdavau arba stotyje su kitomis mamomis arba važiuodavau pas forumietes kurios man paimdavo kvepaliukus.Tad nesuprantu kodėl Jūs skelbiate mus JUODAJAME SARAŠE g.gif

Ne ten pacitavo, o norėjo pasakyt, kad pora puslapių atgal ji parduoda tokius už 43 litus, pažiūrėjau kvepalų temoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 08 19, 00:31)
Gal zmogus pacitavo ne ta per klaida 4u.gif Ko gero taip ir bus

net nežinau ar teisingai pacitavo g.gif Lauksime kol ateis pati TEDDY ir parašys pati ax.gif Nes nu garbės žodis jau kažkokia nesamonė doh.gif Gerai,kad panos pasakė ir nuorodą davė,kad mane į juodą sąrašą įtraukė blink.gif Nu šakės,net nežinojau,kad čia forume yra didelis kriminalas ,kad nepamatei ,kad puslapiu atgal kažkas parduoda kažką pigiau doh.gif Nu sušaudykit mane dabar,kad nepamačiau[beje žiūrėjau ir neradau ir dabar] doh.gif O pagyriau tą moterį vien dėl to,kad dabar kvepalų temoje labai karšta atmosfera ,nes vieną forumietę abgavo kitą doh.gif Aš tik paminėjau tą pardavėją geru žodžiu ,nes perku pas ja ne pirmą kartą ir nė karto nebuvo nesusipratimu schmoll.gif Būčiau žinojusi,kad čia tokios nesamonės vyksta būčiau nutylėjusi doh.gif Nes mes kaip visada susitarėm per AŽ aš jai pervedžiau pinigėlius kadangi savaitgalis tai ir net nesitikiu rytoj gaut kvepalų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(teddy @ 2007 08 18, 18:25)
aisku cia ne mano reikaliukas..bet puslapiu atgal..tokie pat kvepaliukai..43lt blush2.gif nesupykit abi..keista pasirode.. rolleyes.gif

Jau radau tą skelbimą apie katrą jūs kalbėjot blush2.gif Neįdemiai skaičiau tai nepamačiau doh.gif Na ką padarysi permokėjau biški blush2.gif . bus man pamoka ,kad prieš perkant reik perskaityt visus puslapius ,o ne iki to kur pamatai patinkančius kvepalus doh.gif
Beje visvien prisilaikysiu savo nuomonės galėjote parašyti temoje,o ne čia sąraše blush2.gif
Bet kokiu atveju tos moters į juodą sąrašą nerašyčiau nes kaina stato kokia kas nori,o kad ji prekes pristato tai faktas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalnaja: 18 rugpjūčio 2007 - 23:24
QUOTE(Shalnaja @ 2007 08 18, 23:21)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi negaliu... lotuliukas.gif Prisijuokiau iki ąšarų... karsta.gif Vargšė teddy, taigi ji šią žinutę kvepalų skyrelyje parašė, tik kad ją įmetė čia per neapsižiūrėjimą, kartu su visomis kitomis, kuriose aptarinėjami šie visi nemalonumai su Alyvuogės+ kvepaliukais. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 19 rugpjūčio 2007 - 02:12
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 08 19, 03:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Oi negaliu... lotuliukas.gif Prisijuokiau iki ąšarų... karsta.gif Vargšė teddy, taigi ji šią žinutę kvepalų skyrelyje parašė, tik kad ją įmetė čia per neapsižiūrėjimą, kartu su visomis kitomis, kuriose aptarinėjami šie visi nemalonumai su Alyvuogės+ kvepaliukais. mirksiukas.gif

Aga lotuliukas.gif . Moderatorė iškirpo visas Kvepalų temoj rutuliotas kalbas apie apgavystę ir, matyt, netyčia prigriebė ir paskutinį komentarą biggrin.gif ...Ir va, kas gavosi doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 08 19, 04:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Oi negaliu... lotuliukas.gif Prisijuokiau iki ąšarų... karsta.gif Vargšė teddy, taigi ji šią žinutę kvepalų skyrelyje parašė, tik kad ją įmetė čia per neapsižiūrėjimą, kartu su visomis kitomis, kuriose aptarinėjami šie visi nemalonumai su Alyvuogės+ kvepaliukais. mirksiukas.gif

QUOTE(gitap @ 2007 08 19, 09:56)
Aga lotuliukas.gif . Moderatorė iškirpo visas Kvepalų temoj rutuliotas kalbas apie apgavystę ir, matyt, netyčia prigriebė ir paskutinį komentarą biggrin.gif ...Ir va, kas gavosi doh.gif .

Nu jo gavosi juokas pro ašaras lotuliukas.gif
Aš net pradėjau galvot nu šakės,kokia žiopla doh.gif Kažkur parduoda pigiau,o aš patingėjau pasižiūrėt ax.gif Bet pagalvojau jau daba ryte,tai aš geriau pirksiu pas Erika brangiau,bet žinosiu,kad gausiu ir gausiu originalius thumbup.gif Nes kaip matau abgavystės čia vyksta reguliariai doh.gif
Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2007 08 18, 15:08)
Namas yra toks, bet va buto nenurode, kazkaip juk turejo ta siuntini pasiimt, greiciausiai paste dirba  g.gif
Alyvuoge prasyk karoliniskieciu apsilankyti tam paste  blink.gif

Ir ka Jus siulote tame paste mamoms daryti??? g.gif As gyvenu Asanaviciutes g., bet namas 12-aukstis, asmens nei tokia pavarde, nei tokiu niku nesu akyse maciusi. Ka galeciau naudingo ten nuveikti? O del netikslaus adreso, manau, mamos teisios - nebutina dirbti paste, kad pasiimti siuntinuka, jei zinai, kad jis turi buti. Bet tada pavarde turetu buti teisinga - kitaip neatiduotu.
Atsakyti
Ai nusprendžiau geriau nesikišti,dėl to ištryniau savo žinutę blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 19 rugpjūčio 2007 - 17:33
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 08 18, 12:34)
Butent  mirksiukas.gif tuo pačiu noriu paklausti,gal kas žino tikra Super narės varda,saskaitos numeri(kam teko iš jos ka nors pirkti ir pervedinėti pinigus pažiūrėkit savo banko ataskaitoj prašau)jei nebus jokiu žiniu,kita savaite vaziuosiu i Vilniu i policija rašyt pareiškimo,gal bus kas norės prisijungt?o jos duomenys B. Bačiulytė:L.Asanavičiūtės 18;Vilnius     čia jos profilis  prašau praneškit man i a.ž jei kas ka nors apie ja žino  4u.gif

skaitineju skaitineju cia ir padariau isvada del sios personos,mmo nuomone ji,kaip viena dalyve minejo,siuntinuka atsiimti galima ir be tikslaus adreso,tad vienai nuorodo 16 kitai 18 namo numeri,o buto isvis nenurodo,o jai nauda tokia yra kad ji atsiemusi siuntinuka dings jum is akiu neatsiskaiciusi,o jus pas ja i svecius nenegalesit uzsukt. juo labiau didmestyje to namo kaimynu nepasiklausit,nes daznai vieni kitu nepazysta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigita-Dani: 19 rugpjūčio 2007 - 19:25
Rimulinka - pinigu nera nuo Velyku. Is pradziu - tai vaikas serga, paskui tai vyras pamirso pervest, paskui tai i Londona isvaziavo pamirso... Dabar jau nieko nebezada... nors prisijungia kone kiekviena diena... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 08 19, 21:39)
Rimulinka - pinigu nera nuo Velyku. Is pradziu - tai vaikas serga, paskui tai vyras pamirso pervest, paskui tai i Londona isvaziavo pamirso... Dabar jau nieko nebezada... nors prisijungia kone kiekviena diena... doh.gif

blink.gif blink.gif Dar nepervedė blink.gif
Atsakyti