Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityviai mastom, plepam., IV d.

[quote=busVakare,2007 04 16, 11:38]
[color=green]Manta, nieko nepraleidai- TINGEK toliau, jos 7 psl. tauske apie nieka... mirksiukas.gif

Lineta, tai ko vakar neskambinai? Butume kartu krosa prasibegusios.. As visada, kai liudesys uzplaukia- begu!! Pravalo smegenis, pliusas kunui, nuotaika sukyla ypatingai,malonus nuovargis. O su MB turim sekmadieniais tradicija Panemunes miske pasibuti gamtoj. Jis ant dviracio, as ristele..Ir nera kada saves gailet! O kaip Tau su egzu?

Sveikute 4u.gif

ai kazkaip nenorejau trukdyti sekmadienio vakara, bet kita karta jeigu ka - zinosiu thumbup.gif O egzaminas man siandien nuo 5val, tai dar biskuti turiu laiko pasikartoti ka ismokau smile.gif
Del 24 dienos pietu, tai manau kaip nors istrukciau is darbo ir atbegciau drinks_cheers.gif
Aciukas Tau busVakare wub.gif
Atsakyti
As siandien darbais uzsimetus, bet kaip nors dar rasiu laiko jums.. Nuo geguzes pabaigos busiu retas svecias tai tikrai, bet itariu uz jus Vilniuje kviesiu vakariniams pasisedejimasm kokioj nors jaukioj vietoj (deja, galioja tik vilnietems)...

Prisiminiau viena labai saunu prancuziskos seimos pavyzdi. Seima augina 4 vaikus. Visi nori, be abejo, demesio. Ir ka sugalvojo tevai? Kiekviena menesi skirti diena vienam is vaiku, t.y. "Jo diena", jis eina i kina su tevais, valgo ledus, zodziu pildomi jo norai ir jis jauciasi laaabai svarbus. Ateina kitas menuo- tas pats su kitu vaikiuku. Man taip patiko sitas mintis! Prancuzams, kaip zinia, sventas reikalas yra bendra seimos vakariene. Gali negali, privalai grizti butent tai valandai, nes seima vakarieniauja, aptaria ivykius, nuotaikas. Zodziu, valgoma apie 3 val. ir nenutrukstama nuo seimos jungties. Pas mane sita tradicija tikrai bus!!!

As cia siaip. I teigiamumo tema.

Sestadieni ziurejau puiku filma "Saldusis lapkritis". Reziume grubiai aptariant: dziaugtis gyvenimu ir daryti gerus darbus nors ir labai labai mazus. Zliumbiau krokodilo asarom ir nusprendziau viena diena savaiteje daryti tik gerus darbus. Pagal vidini jausma... Labai labai gera, nes tai jau pradejau igyvendinti.. Junkites ir jus!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 16, 10:31)

Sestadieni ziurejau puiku filma "Saldusis lapkritis". Reziume grubiai aptariant: dziaugtis gyvenimu ir daryti gerus darbus nors ir labai labai mazus. Zliumbiau krokodilo asarom ir nusprendziau viena diena savaiteje daryti tik gerus darbus.

busVakare, o tą filmą "Saldusis lapkritis", kaip ir kur matei? Norėčiau ir aš pamatyt ax.gif
Ir dabar susimąsčiau, ar galima specialiai nusiteikt - eisiu dabar daryt gerų darbų g.gif Arba, šiandien va gyvensiu dėl savęs, rytoj dėl vieno vaiko, poryt dėl kito, dar poryt dėl vyro... Kažkaip man artimiau mano prigimčiai visada daryt gerus darbus ir nedaryt blogų, t.y. sugyvent su savo sąžine bigsmile.gif
Ir tas prancūziškas šeimos modelis g.gif
Man tiktų tas variantas, kad savaitgalį pietaujame visa šeima, ilgai kalbamės, dalijamės savaitės įspūdžiais...žodžiu, neskubame pakilt nuo stalo. Bet tas dėmesys, paskirstytas kiekvienam vaikui tam tikrą dieną...Pabandykime tai įsivaizduoti...Man tai sunku būtų išvežti vieną vaiką pramogauti, o kitus palikti namuose, nebent ten tėtis labai aktyviai su jais užsiimtų rolleyes.gif Aš tai už modelį, kad kiekvienas šeimos narys yra svarbus ir jam rodomas dėmesys turi būti maximumas, ką galiu tą minutę suteikti mirksiukas.gif

O čia visoms! Įsivaizduokite, ko norite. ax.gif

Teisingos vaizduotės žingsniai:

supraskite save siekdami tai, ko norite;
tikėkite, kad galite įvykdyti savo svajones;
atsiverkite visiems gyvenimo malonumams;
švęskite savo pergales.

Ir dar galėčiau pridurti: darykite tik gerus darbus! 4u.gif

P.S. pepilota, ...čia pas mane tik besisupantis peliukas ant pelės lotuliukas.gif Jokių garbanotų minčių hihihi.gif Bet tik dabar į galvą mintis toptelėjo "peliukas rado sau porą" rolleyes.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 16 balandžio 2007 - 11:07
Vijurka, nu jau tavo atavaras doh.gif Isdykele, tu!!! lotuliukas.gif

BusVakare, as neprisisvaigstu. Tas etapas jau praeitas. Siaip pasvajoju. Juk del to ir gaminam mirksiukas.gif Aciu uz rupesti.

O BusVakares pasiulymas del krosiuko - super ideja thumbup.gif As jau po jo. Savijauta - jega. Kai po medziu darai mankstele jautiesi tikrai fantastiskai, gamtos dalimi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomita @ 2007 04 16, 11:45)
O ka Vilnietes tuo metu veiks?  lotuliukas.gif

Vilnietes tai irgi gali susibegt. Bet vat ka emigrantems daryt ka? Pavydet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 16, 11:00)
Bet vat ka emigrantems daryt ka? Pavydet verysad.gif

Emigrantėms - migruot atgal į Lietuvą! Žiema baigėsi, skriskit namo mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesupratai, Vijurka, mano gilios minties bigsmile.gif Bet tiek to...

Kvieciu pas save i balkona kavai. Dar du surelius turiu.. Kastonai skleidziasi...
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 16, 13:17)

Kvieciu pas save i balkona kavai. Dar du surelius turiu.. Kastonai skleidziasi...

As ir noreciau pas Tave i balkona... sureli galiu ir savo atsinesti blush2.gif ... tik va, kad mokytis turiu siandien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 16, 11:17)

busVakare, aš tavo gilią mintį supratau taip, vaikas turi žinoti, kad jis yra svarbus.
Ar kažkas pas mane su supratimu ne taip? blush2.gif
Ir gal galima sužinoti, kur tą filmą žiūrėjai? Jei vertas dėmesio, ieškosim ir MES mirksiukas.gif
Atsakyti
o zinot.... As siandein kazkokia ni to, susimascius ne i gera ish to tingejimo... Sake man mama " tingejimas prie gero neprives" ir va jauciu jau veda prie to negero. Raikia eit kazka daryt. Vakar buvau knigyne, taip uzsimaniau visokiu knygu, ale gi nu ir ish balos tu knygu brangumelis doh.gif . Noret nenustojau, bet vat..... Nu , kad aij.....
Atsakyti
o as rasau toki dideli darba, jau puse padarius buvau, o va ka tik paaiskejo, kad koncentruotis reikejo visai ties kitais aspektais, zodziu viskas is naujo, literaturos truksta, liko 10 dienu, pozityvu tame matyt tas, kad cia kazkoks ziaurus issukis
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 04 16, 13:51)
o as rasau toki dideli darba, jau puse padarius buvau, o va ka tik paaiskejo, kad koncentruotis reikejo visai ties kitais aspektais, zodziu viskas is naujo, literaturos truksta, liko 10 dienu, pozityvu tame matyt tas, kad cia kazkoks ziaurus issukis

Niu o Tu pagalvok, kaip bus smagu, kai padarysi viska ir atiduosi gera darba, tada kaip akmuo nuo sirdies nukris smile.gif Tiesios dabar, gal reiktu sen bei ten iterpti reikalingu minciu ar faktu, kad darbas daugiau i ta puse atrodytu smile.gif Puikiai suprantu kaip Tu jautiesi, man siandien egzas vienas is sunkiausiu, mokintis laiko turiu, bet niekas nelenda i galva, tai va... Bet kai parasysiu, zinau, kad dar vienas laiptelis bus iveiktas thumbup.gif
Atsakyti
tai as ne sau darau, gausiu litu uz ta darba smile.gif bet man vistiek labai svarbu, kad jis geras butu. stresuoju vis dar...
sekmes tau, Lineta egzamine 4u.gif
Atsakyti