QUOTE(busVakare @ 2007 04 16, 10:31)
Sestadieni ziurejau puiku filma "Saldusis lapkritis". Reziume grubiai aptariant: dziaugtis gyvenimu ir daryti gerus darbus nors ir labai labai mazus. Zliumbiau krokodilo asarom ir nusprendziau viena diena savaiteje daryti tik gerus darbus.
busVakare, o tą filmą "Saldusis lapkritis", kaip ir kur matei? Norėčiau ir aš pamatyt
Ir dabar susimąsčiau, ar galima specialiai nusiteikt - eisiu dabar daryt gerų darbų

Arba, šiandien va gyvensiu dėl savęs, rytoj dėl vieno vaiko, poryt dėl kito, dar poryt dėl vyro... Kažkaip man artimiau mano prigimčiai visada daryt gerus darbus ir nedaryt blogų, t.y. sugyvent su savo sąžine
Ir tas prancūziškas šeimos modelis
Man tiktų tas variantas, kad savaitgalį pietaujame visa šeima, ilgai kalbamės, dalijamės savaitės įspūdžiais...žodžiu, neskubame pakilt nuo stalo. Bet tas dėmesys, paskirstytas kiekvienam vaikui tam tikrą dieną...Pabandykime tai įsivaizduoti...Man tai sunku būtų išvežti vieną vaiką pramogauti, o kitus palikti namuose, nebent ten tėtis labai aktyviai su jais užsiimtų

Aš tai už modelį, kad kiekvienas šeimos narys yra svarbus ir jam rodomas dėmesys turi būti maximumas, ką galiu tą minutę suteikti
O čia visoms! Įsivaizduokite, ko norite.
Teisingos vaizduotės žingsniai:
supraskite save siekdami tai, ko norite;
tikėkite, kad galite įvykdyti savo svajones;
atsiverkite visiems gyvenimo malonumams;
švęskite savo pergales.
Ir dar galėčiau pridurti:
darykite tik gerus darbus!
P.S. pepilota, ...čia pas mane tik besisupantis peliukas ant pelės

Jokių garbanotų minčių

Bet tik dabar į galvą mintis toptelėjo "peliukas rado sau porą"