Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityviai mastom, plepam., IV d.

Mergytes, as jusu noriu paklausti ne i tema. Klausimelis skirtas jau esamoms mamytems. Bukit geros, kad netersti eterio atrasykit man i AZ. Ia anksto dekoju ax.gif
O dabar klausimelis: labai keistai jauciuosi. Labai skauda strenas ir tas skausmas pereina i pilvo apacia. man taip visada buna pries MMM. Tada ir pasilenkt sunku ir lengva daikta pakelt. Dabar mano MMM bus dar tik 10d. Ciklas reguliarus. Kas cia galetu buti? Nestumo pozymiams lyg ir per anksti butu. Jei taip, tai jam max. kokios 5d. Ir as tikrai neissigalvoju, nes tai konkretus pazistamas skausmas. Ir tikrai nesu del to pamisus. Gal busiu, jei nesisseks pastot ilgiau nei puse m. Bet dabar tai "easy". Tik tiek, kad papildu daugiau stengiuosi vartoti ir foli geriu.

Atsiprasau visu, kad as cia ne i tema, bet jus man tokios artimos, tai jusu ir norejau paklausti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 04 16, 08:56)
nu manau klausima reiktu kelt taip. Chebra ar yra nemegstanciu masazuotis?????
Tada gal kokio vieno teigiamo atsakymo sulauksi, o gal ir nei vieno....
O dabar visa tema bus atsakymu - taip megstu... smile.gif

Jeigu jau mėgstat, tai rašotės pas mane į eilę masažuotis smile.gif Darau indišką viso kūno masažą. Po masažo dingsta visi nepozityvūs mąstymai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 16, 13:36)
Jeigu jau mėgstat, tai rašotės pas mane į eilę masažuotis smile.gif Darau indišką viso kūno masažą. Po masažo dingsta visi nepozityvūs mąstymai  bigsmile.gif

As labai megstu masaza! Kartais ir pati bandau daryti... O kokia kainyte pas tave? blush2.gif
Atsakyti
Vijurka, filma mano MB parsisiunte, bet gal galima issinuomot? "Saldusis lapkritis". As is tu moteriskaiciu, kur megstu ziureti filmus ir apsizliumti ant pabaigos, nes kazka isgirsti tarp eiluciu. Uzkabino sakinys tame filme: "Nezinau nei vieno zmogaus savo gyvenime, kuris taip mokejo dziaugtis gyvenimu." LAbai grazus aktoriai..
Ziurekit sestadieni filma per LNK "Sokoladas" MAno pats pats mylimiausias. MAciau kazkada kino teatre, kaip tik pries brestant verlso idejom, kai dar svyravau. O po filmo su drauge nuejom karsto sokolado i musu cafe ir po keliu savaiciu as uzregistravau savo imone. Be galo grazus vaizdai, geras iskadravimas ir puiku aktoriai. Butinai ziurekit!!!

Pepilota,
man po ovuliacijos visada prasideda tempimai, skausmai, brinkimai ir kiti biesai. As savo geriausioj formoj bunu po mmm kokias 4-5 dienas. Gal musu masaziste Vaizgante gali ka patart? Jaucia mano sirdis, kad gali...
Pepilota, Tau yr laiskelis nuo manes

Liveta, ziuriu i laikrodi, kada iseisi i egza. O svarbus Tau rezultatai?Atrodo, kad gausi 8. Koncentruok savo prota i egzamina, o ne kur kitur (!), o po egzo eik ka nors skanaus uzsifundyt!!! Kad ir viena. Nu ir kas!

Kaip suprantu is kaunieciu, 24 d. kava gersiu su Liveta! Nu ir gerai!!!!!!!!!!!

Vaizgante
, o Tu buk tikra business women ir savo masazus skaiciais ivardink. Kazkur maciau skelbimuka, kad lyg tai Lampedziuose kazkas masazuoja. Cia Tu?
Atsakyti
busVakare bijau prisizadet, bet as gal ir prisijungciau 4u.gif
Bet kaip ir sakiau , bijau prisizadet, kad paskui nebūtų taip, jog negalesiu ax.gif
Atsakyti
As jau uzsidejau "Salduji Lapkriti" parsisiuntimui!

BusVakre
! "Sokoladas" ir mano pats pats mylimiausias! Ziurejau gal 4 kartus, verta!

O zinot toki filma "Arkliu uzkalbetojas"? Ne karta ziurejau, bet vis verkiu, filmo pabaigoj... Rekomenduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomita: 16 balandžio 2007 - 12:55
Radau Tavo, Vaizgante, skelbima ir telefoniukus. Kai busiu Vilniuje ir jausiuos issekus (o taip buna daznai vakarais po darbelio)- kreipsiuos.
Atsakyti
laba diena! bigsmile.gif
jomajo kiek praziopsojau! pasiutot rasyt doh.gif
su "beveik" vasara visas! biggrin.gif
..uzsilaksciau siandien kaip suo.. dabar su jumis pietauju.. ax.gif

Pepilota, labai tingiu AZ rasyti.. blush2.gif as pvz: visai nejutau, jog esu nescia, kol gerokai menesiniu nepasigedau..tai cia kiekv. individualiai....
Atsakyti
BusVakares, rekomenduota filma maciau keleta kartu thumbup.gif

Jei norisi paziureti kazka, kas ikvepia, ir asara vercia nubraukti, nai vienas naujausiu, ir LT jau rodytu (o gal dar rodomu) "Laimes persekiojimas". Tikiuosi teisingai isverciau. Bet kazkaip pan. turetu buti. TIKRA istorija nuo gyvenimo tualete iki milijardieriaus. LABAI veras demesio filmas. Is tikro butu visai faina tokius gerus filmus paziurejus aptarti, pasidalinti ispudziais.

"Saldusis lapkritis" man dave supratima koks grazus gyvenimas.
"Laimes persekiojimas" - geriausia, kokia tik gali buti atkaklumo ir nepasidavimo pamoka. mane is viso veza pagal tikrus faktus pastatyti filmai. Mes su MB net filmuka nete apie ta zmogu radom. Jis gyvas, brandaus amziaus vyras.
"Atsargiai, durys uzsidaro" - irgi i musu tema.

Daugiau dabar lyg ir nepamenu. Kai atsiminsiu, parasysiu.
Atsakyti
Gerai, plato, jei ka, mes cia dar kontaktuosim.

O ryt su Liveta ir siaip kafos einam gert, vat!

As "Sokoladas" net knyga dovanu gavau is tos pacios drauges su kuria filma ziurejom. Tik dar nespeju perskaityt
Atsakyti
"Mergina verta milijono" - po sio filmo is viso nesinori skustis gyvenimu, nes situacija, kurioj buvo mergina joks pozityvumas nepades. Visaip iekojau, neradau. Po to filmo blogos mintys isgaruoja. Iki kito karto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 16, 13:59)
BusVakares, rekomenduota filma maciau keleta kartu thumbup.gif

Jei norisi paziureti kazka, kas ikvepia, ir asara vercia nubraukti, nai vienas naujausiu, ir LT jau rodytu (o gal dar rodomu) "Laimes persekiojimas". Tikiuosi teisingai isverciau. Bet kazkaip pan. turetu buti. TIKRA istorija nuo gyvenimo tualete iki milijardieriaus. LABAI veras demesio filmas. Is tikro butu visai faina tokius gerus filmus paziurejus aptarti, pasidalinti ispudziais.

"Saldusis lapkritis" man dave supratima koks grazus gyvenimas.
"Laimes persekiojimas" - geriausia, kokia tik gali buti atkaklumo ir nepasidavimo pamoka. mane is viso veza pagal tikrus faktus pastatyti filmai. Mes su MB net filmuka nete apie ta zmogu radom. Jis gyvas, brandaus amziaus vyras.
"Atsargiai, durys uzsidaro" - irgi i musu tema.

Daugiau dabar lyg ir nepamenu. Kai atsiminsiu, parasysiu.

Pasakyk angliskai situos pavadinimus prasau? taijuo lengviau inete rasti,,, Aciu...
Atsakyti