Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityviai mastom, plepam., IV d.

QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 17, 12:01)
Mergaites  4u.gif

patarkite man prasau nuo kokios knygos pradeti, kad galeciau tobulinti savo pasamone ir vidu. Zinau apie ta buda, kai reikia uzsirasyti svajones, tikslus ir norus - skaiciau knygoje "Vienuolis, kuris pardave Ferrari". Taciau, noreciau knygos, kurioje yra daugiau ivairiausiu pratimuku, cia Jus tiek daug priraset tu knygu pavadinimu, tai gal patartumet nuo ko pradinukei pradeti  thumbup.gif

Aciukas 4u.gif

as asmeniskai pradejau nuo J.Murphy "pasamones galia"

kitos kiek zinau nuo P.Kummer "Nieko nera neimanoma" kitos gal dar nuo kitokiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Lineta, jei su mano knygom nedingsi- i pasimatyma pradziai si bei ta atnesiu.. Ruoskis pamazu!
Atsakyti
Jau begu ir netrivoju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
BusVakare, 1. Soliariume buvau paskutini karta pries metus biggrin.gif
2. Tas isradejas buvo Tomas Edisonas, jei ne jo atkaklumas, nezinia kaip ten butu su ta elektros lempute.(paskui parasysiu citata apie atkakluma)
3. Del afirmaciju - tau tam tiesiog nera poreikio. Tu esi savo rogese, eini kryptingai savo keliu ir viskas gerai thumbup.gif Daugybe sekmingu zmoniu niekada ju nedare, jie aiskiai mate savo tiksla, TIKEJO, kad ji pasieks, ir atkakliai sieke. O pasamone savo darba daro pritraukdama reikiamus zomes ir reikiamas aplkinkybes. Manes afirmacijos dabar visai netraukia. Bet man gera ziureti "filmuka" gyvenimo, kuri as noriu gyventi. As turiu atsispausdinus pinigu suma, kuria noriu uzdirbti per men. jau siais metais ir kasdien po kelis kartus i ja ziuriu. Darydama abu dalykus as aiskiai JAUCIU ka jausciau jei tai tureciau. Kuo dazniau tai kartoji, tuo stipriau tai seda i pasamone, ir ji iesko budu, kaip tau tai suteikti. Tai vadinama TRAUKOS DESNIU. Kas ziurejot "The Secret", ten super aiskiai tai isaiskinta. Dar as pasidarysiu savo svajoniu lenta, ant kurios suklijuosiu visa tai, ko noriu.
Esu tikra, kad tu,BusVakare, visa tai darai(ei). Juk kol dar neturejai savo firmos, matei save ja kuriancia? garantuoju, kad taip. Matei save lydincia grupes? Tikiu, kad taip. Isivaizdavai, kaip jaustumeisi dirbdama tik sau? Netikiu, kad atsakysi ne, nes tada neturetum to, ka dabar turi.

Lineta, visas knygas svarbu skaityti savo laiku. Man pagal eiliskuma viena kita labai gerai papilde 1. Merfio "Pasamones galia" - padejo aiskiai suvokti kas ir kaip funkcionuoja pas mus galvoje. 2. Kummer "Nieko nera neimanoma" - jis ir pats rase, kad knyga parase ikveptas Merfio. 3. Kehoe "Proto galios 21a." - nerealiai patiko, buvo kaip dar vienas papildymas su daugiau konkretumo ir aikesnes teorijos.
O filmukas "The Secret" - is viso viska apibendrino. Dar kai girdi tai skaitei ir matai su vaizdu ir su tikrom istorijom.

Laura_K, visa esme tos knygos ir yra pratimu darymas. Butinai pabandyk!!!
Atsakyti
O as gavau darba! Ka tik! Tokio kokio ir norejau!
Tryskauju Laime!
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 04 17, 14:27)
O as gavau darba! Ka tik! Tokio kokio ir norejau!
Tryskauju Laime!
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Didziausi sveikinimai!!! lotuliukas.gif
papasakok visoms kokiomis aplinkybemis? Tu siaip mintyse zinojai kokio nori, ar aiskiai buvai si nora suformulavus?
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 17, 13:29)
Didziausi sveikinimai!!! lotuliukas.gif
papasakok visoms kokiomis aplinkybemis? Tu siaip mintyse zinojai kokio nori, ar aiskiai buvai si nora suformulavus?

O buvo taip!
As tikrai aiskiai zinojau ko noriu! Turejau ivairiu pasiulymu, bet tai ne buvo tai ko noriu... tada pradejau darba mintimis....
Pastoviai dekodavau Visatai (kuri ir yra musu pasamone) uz man suteiktas galimybes!
Ir! Parasiau skelbima - nieko nesitikedama...
Siandien buvo 3 pokalbis! Ir mes sukirtom rankom!
Sritis-mano! Darbas kuri turesiu atlikti visiskai naujas - einu kaip mokinuke! Prisiemiau issuki! Didziuli! Bet dziaugiuosi! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 04 17, 14:49)
O buvo taip!
As tikrai aiskiai zinojau ko noriu! Turejau ivairiu pasiulymu, bet tai ne buvo tai ko noriu... tada pradejau darba mintimis....
Pastoviai dekodavau Visatai (kuri ir yra musu pasamone) uz man suteiktas galimybes!
Ir! Parasiau skelbima - nieko nesitikedama...
Siandien buvo 3 pokalbis! Ir mes sukirtom rankom!
Sritis-mano! Darbas kuri turesiu atlikti visiskai naujas - einu kaip mokinuke! Prisiemiau issuki! Didziuli! Bet dziaugiuosi!  thumbup.gif

Per kiek laiko pavyko? Ta prasme, kiek laiko darei pratimus? Ir net ne pati siuntinejai cv, bet tau paskambino? JEGA!!! Jei ne paslaptis, koioj srity dirbi?
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 17, 13:56)
Per kiek laiko pavyko? Ta prasme, kiek laiko darei pratimus? Ir net ne pati siuntinejai cv, bet tau paskambino? JEGA!!! Jei ne paslaptis, koioj srity dirbi?

Na dabar tiksliai nepasakysiu, gal, kova atejau i si skyrele ir is kart nusipirkau cia rekomenduota knyga "Pasamones galia"... Nuo tada ir pradejau. smile.gif
Aha, pacios ieskojo, as nieko nedariau! biggrin.gif
Ai beje,,,, Cia perskaiciau citata ir ja pastoviai kartojau "kas mano, tas ir suras mane"... Suveike! thumbup.gif
As su projektukais dirbu. Kitu svajones taip pat smagu igyvendinti! 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif As irgi daznai naudoju perskaityta fraze : "Taves ieko tai, ko ieskai tu". Cia viskas apie ta pati TRAUKOS DESNI.
Atsakyti
Sveikutės. Ką tik prisijungiau.. Šiandien iki pietų laisvo laiko turėjau, tai taip fainai jį praleidau. Dar ir dabar sėdžiu visa išsišiepusi lotuliukas.gif
Nuostabios dienelės visom 4u.gif
Palomita, sveikinu gavus naują darbą mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip pas jus čia įdomu bigsmile.gif blink.gif 4u.gif
Atsakyti