BusVakare, 1. Soliariume buvau paskutini karta pries metus
2. Tas isradejas buvo Tomas Edisonas, jei ne jo atkaklumas, nezinia kaip ten butu su ta elektros lempute.(paskui parasysiu citata apie atkakluma)
3. Del afirmaciju - tau tam tiesiog nera poreikio. Tu esi savo rogese, eini kryptingai savo keliu ir viskas gerai

Daugybe sekmingu zmoniu niekada ju nedare, jie aiskiai mate savo tiksla, TIKEJO, kad ji pasieks, ir atkakliai sieke. O pasamone savo darba daro pritraukdama reikiamus zomes ir reikiamas aplkinkybes. Manes afirmacijos dabar visai netraukia. Bet man gera ziureti "filmuka" gyvenimo, kuri as noriu gyventi. As turiu atsispausdinus pinigu suma, kuria noriu uzdirbti per men. jau siais metais ir kasdien po kelis kartus i ja ziuriu. Darydama abu dalykus as aiskiai JAUCIU ka jausciau jei tai tureciau. Kuo dazniau tai kartoji, tuo stipriau tai seda i pasamone, ir ji iesko budu, kaip tau tai suteikti. Tai vadinama TRAUKOS DESNIU. Kas ziurejot "The Secret", ten super aiskiai tai isaiskinta. Dar as pasidarysiu savo svajoniu lenta, ant kurios suklijuosiu visa tai, ko noriu.
Esu tikra, kad tu,
BusVakare, visa tai darai(ei). Juk kol dar neturejai savo firmos, matei save ja kuriancia? garantuoju, kad taip. Matei save lydincia grupes? Tikiu, kad taip. Isivaizdavai, kaip jaustumeisi dirbdama tik sau? Netikiu, kad atsakysi ne, nes tada neturetum to, ka dabar turi.
Lineta, visas knygas svarbu skaityti savo laiku. Man pagal eiliskuma viena kita labai gerai papilde 1. Merfio "Pasamones galia" - padejo aiskiai suvokti kas ir kaip funkcionuoja pas mus galvoje. 2. Kummer "Nieko nera neimanoma" - jis ir pats rase, kad knyga parase ikveptas Merfio. 3. Kehoe "Proto galios 21a." - nerealiai patiko, buvo kaip dar vienas papildymas su daugiau konkretumo ir aikesnes teorijos.
O filmukas "The Secret" - is viso viska apibendrino. Dar kai girdi tai skaitei ir matai su vaizdu ir su tikrom istorijom.
Laura_K, visa esme tos knygos ir yra pratimu darymas. Butinai pabandyk!!!