Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityviai mastom, plepam., IV d.

QUOTE(Palomita @ 2007 04 17, 16:34)
As JUMS be galo dekinga uz palaikyma, pastabas ir citatas kurios VEDA Ir UZVEDA i prieki!
Buciuoju!

oro_buckis.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Keisti sutapimai! Maniskiui siandien irgi neblogas kasnis nukrito! lotuliukas.gif
Ir jam matyt knygute padejo! 4u.gif
Tai lekiu namuciu ispudziais dalintis!
Grazaus vakaro Visoms!
Ir aciu! wub.gif thumb_yello.gif angel.gif
Atsakyti
[quote=123456,2007 04 17, 16:38]
Palomita, sveikinu suradu naują TAVO darbuką!!!
Ir iškart galiu pasakyti, kad šefui pasakyti nėra jau taip baisu, kad išeini ir mergaitės tai patvirtins 100proc., nes buvo laikas kai ir aš pati laaaabai bijojau, o kai pasakiau, net nesupratau ko iš vis reikėjo bijoti.

drinks_cheers.gif As ir vel su citatomis: "90% dalyku, kuriu mes bijome, taip niekada ir neivyksta" bigsmile.gif
Kas cia man su tomis citatomis doh.gif Is vienos vietos ateme, i kita dave g.gif lotuliukas.gif

Vijurka, noreti per dau yra neimanoma!!! Traukos desnis sako: pasamone nezino kiek yra per daug. Barjerus mes nusistatom patys. Aplink visko yra labai daug ir uzteks visiems. Esam vertos visko, ko tik uzsinorim ax.gif Tik gal ne visai gerai per daug noreti skaiciaus prasme. Nepatyrus yra sunku koncentruotis i daugiau nei 3-4dalykus. Nes auga tik tai, i ka koncentruojies.
Mano norai:
Noriu jau jau dabar uzsiimti savo veikla ir buti joje sekminga
Noriu jau siais metais uzdirbti 5000£/men is megstamos veiklos
Noriu iki birzelio pastoti
Jau kita vasara noriu gyventi savo name su sodu (kur vezime gales miegot mano lelius).
Noriu tureti sveika oda

1. Vis dar laukiu issipildymo: nestuke.gif
namas
5000£/men.
4. issipilde:
- Pernai koncentravausi i tam tikra pinigu suma per men. Turiu ir su kaupu.
- Vyras rado darba, kurio norejo
- Gyvenu bute, koki maciau savo vizijose
- Atostogos Egipte
pildosi:
- kasdien darau pratimus odos sveikimui + sureguliavau mityba. Ryskiai grazeja
- del veiklos. I galva prilindo daugybe ideju. Dar sutikau cia BusVakare ir jau greitai imuosi veiklos. Dar nezinau ar tai TAI, bet faktas, kad kazkas vyksta.

Visko cia priporinau doh.gif Bet taip jau buna, kai turi daug laiko. Dabar viska perkelsiu ant popieriaus.

Siulau ir jums surasyti savo norus ir tikslus. taip suteiksit jiems materialumo ir isipareigosit pries kitas juos pasiekti.

Ka manot?

Papildyta:
Tiesa, dar apie traukos desni. Siandien gal koki 15min. aiskiai gyvenau savo name. Be galo aiskiai viska maciau. Dabar kai, krausciau knygas, kazkodel is dugno issitraukiau "Pasamones galia" (nors kitas emiau tvarkingai nuo virsaus) ir atsiverciau bet kuri psl. knygos vidury. Ir ka gi as pamatau? Ogi mano su markeriu isryskinta "malda" kaip pritraukti svajoniu nama!!! Tiesiog sviecia man i akis. Nu ir pasakykit, kad tai neveikia?
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 17, 15:08)
Tiesa, dar apie traukos desni. Siandien gal koki 15min. aiskiai gyvenau savo name. Be galo aiskiai viska maciau. Dabar kai, krausciau knygas, kazkodel is dugno issitraukiau "Pasamones galia" (nors kitas emiau tvarkingai nuo virsaus) ir atsiverciau bet kuri psl. knygos vidury. Ir ka gi as pamatau? Ogi mano su markeriu isryskinta "malda" kaip pritraukti svajoniu nama!!! Tiesiog sviecia man i akis. Nu ir pasakykit, kad tai neveikia?

pepilota, ar gali man parašyti tą maldą? rolleyes.gif Gali tiesiai ČIA, į eterį? ax.gif Melsiuosi uoliai, kaip rožančių kalbėsiu mirksiukas.gif

Aš tai 100 proc. tikiu, kad tai veikia!
Papildyta:
Kažin kaip ten busVakarei ir LinetaiBlue,sekasi? rolleyes.gif
Sėdi miargos po besiskleidžiančiu kaštonu, kavytę gurkšnoja, pozityviai mąsto, krizena hihihi.gif liezuvis.gif ir pasakoja, pasakoja...
Oi laukiam, laukiam, mes sugrįžtant laukiam! (taip ir norisi sudainavus tryptelt koja!) mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 17 balandžio 2007 - 15:30
Mieloji, Vijurka, tiesiogiai tau ir visoms kitoms transliuoju:

Begalinis pasamones intelektas yra visagalis. Jis suras man idealu nama, kuris atitiks visus mano reikalavimus ir kuri galesiu ipirkti. Dabar perduodu si prasyma pasamonei. Esu tikras, kad ji igyvendins mano nora. Perduodu savo pageidavima tvirtai tikedamas ir pasitikedamas tarsi ukininkas, kuris atiduoda zemei sekla, aklai pasitikedamas augimo desniais

Dar po to gali atsipalaidavus isivaizduoti koks tas namas, kaip tu jautiesi jame, ka ten veiki, kaip seimininkauji. Zodziu, kuo daugiau smulkmenu, tuo geriau. Dar jei turi koki nusiziurejus, gerai butu, kad turetum nuotrauka. Ir i ja paziuretum, su galvojimu, kad tai tavo namas. O mums visoms bus idomu laukti to, kas prades vykti ax.gif

Del BusVakares ir Linetos pasimatymo ir man idomu. Jau uztruko jos. Oij kaip laukiam!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 17, 15:38)
Dar po to gali atsipalaidavus isivaizduoti koks tas namas, kaip tu jautiesi jame, ka ten veiki, kaip seimininkauji. Zodziu, kuo daugiau smulkmenu, tuo geriau. Dar jei turi koki nusiziurejus, gerai butu, kad turetum nuotrauka. Ir i ja paziuretum, su galvojimu, kad tai tavo namas. O mums visoms bus idomu laukti to, kas prades vykti ax.gif

Ačiū, pepilota!
Namą, kuriame norėčiau gyventi su savo šeima, jau seniai įsivaizduoju ax.gif Pamenate, pasakojau apie medinius laiptus, baldų spalvas, židinį...A, dar žalią veją matau ir katiną tupintį vejoj g.gif
Kokį maketą prieš akis būtų gerai turėti, čia tu teisi, pepilota. Neseniai su MB vartėme namų projektų knygas, tai vieną tokį kuklų sau išsirinkome, kaip tik toks, kokio mums norisi wub.gif Tai dabar abu svajojame rolleyes.gif , gal sakau, tas pats noras, kai jo trokšta du žmonės, dvigubai greičiau ir pildosi? bigsmile.gif nail.gif didis.gif Lauksime, kas čia bus toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 17, 17:49)
Ačiū, pepilota!
Namą, kuriame norėčiau gyventi su savo šeima, jau seniai įsivaizduoju ax.gif Pamenate, pasakojau apie medinius laiptus, baldų spalvas, židinį...A, dar žalią veją matau ir katiną tupintį vejoj g.gif
Kokį maketą prieš akis būtų gerai turėti, čia tu teisi, pepilota. Neseniai su MB vartėme namų projektų knygas, tai vieną tokį kuklų sau išsirinkome, kaip tik toks, kokio mums norisi wub.gif Tai dabar abu svajojame rolleyes.gif , gal sakau, tas pats noras, kai jo trokšta du žmonės, dvigubai greičiau ir pildosi? bigsmile.gif  nail.gif  didis.gif Lauksime, kas čia bus toliau g.gif

Kehoe puslapy, kur visi gali uzduoti klausimus, kazkas yra to paties klauses. Tai jo atsdakymas buvo, kad tikrai TAIP. Kai du zmones nori to paties ir i tai koncentruojasi, tai yra daug stipresne energija. Mes, su MB taip irgi darom. Aptariam ko norim ir kas vakara pagal grazia muzika "svaigstam". wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 17, 15:54)
Kai du zmones nori to paties ir i tai koncentruojasi, tai yra daug stipresne energija. Mes, su MB taip irgi darom. Aptariam ko norim ir kas vakara pagal grazia muzika "svaigstam". wub.gif

Nu tai jau reiks ir mums abiems "svaigti" dar karščiau tourist5.gif
Aš tai tikiu, kad mūsų namukas po kokių dviejų metų tikrai bus!
Atsakyti
Ko Lietus tyli?
Atsakyti
O mes su MB jau turime namą, tik kol kas neturime pinigėlių jam įrengti verysad.gif , taigi aš mąstysiu, kad dar iki Kalėdų jis bus va toks ir toks ir kad mes į jį jau įsikelsim biggrin.gif

Šiandien dar bandysiu nusipirkti kažkokį interjero žurnaliuką ir išsivaizduoti mūsų namuką jau sutvarkytą smile.gif

KAIP FAINAI!!!
Atsakyti
Sveikos mergaitės- atėjau pasilabinti ax.gif

Senokai nerašiau- tik pasiskaitinėjau- JŪS MANE TAIP TEIGIAMAI NUTEIKIATE!!!

Žaviuosi Jumis visom- gera matyti, kaip visa TAI veikia thumbup.gif

Beje, pas pačią, tai pastaruoju metu dar nėra didelių pokyčių, bet mažyčių mielų smulmenėlių, mažų dalykėlių- tai pilna mirksiukas.gif
Vat kad ir šį savaitgalį- masčiau, kad noriu daugiau smagios veiklos, daugiau su draugais ir kitais idomiais žmonėmis pabendrauti- tai dabar nebespėju suktis jau netgi thumbup.gif

Okis- lekiu lotuliukas.gif Gero vakarėlio, mano mielosios!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 04 17, 16:04)
O mes su MB jau turime namą, tik kol kas neturime pinigėlių jam įrengti  verysad.gif , taigi aš mąstysiu, kad dar iki Kalėdų jis bus va toks ir toks ir kad mes į jį jau įsikelsim  biggrin.gif

Džiugu už tave bigsmile.gif Kai namas jau stovi, tai iš svajonių nebepabėgs lotuliukas.gif Susitvakysit, vėl bus naujų svajonių bigsmile.gif Tada jau galėsi planuot tapt nestuke.gif Ar pamąstai apie tai? wub.gif
Papildyta:
zizieliau, neprapulk mirksiukas.gif Smagu, kad užsiėmusi, pavasaris bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 17 balandžio 2007 - 16:14