[quote=123456,2007 04 17, 16:38]
Palomita, sveikinu suradu naują TAVO darbuką!!!
Ir iškart galiu pasakyti, kad šefui pasakyti nėra jau taip baisu, kad išeini ir mergaitės tai patvirtins 100proc., nes buvo laikas kai ir aš pati laaaabai bijojau, o kai pasakiau, net nesupratau ko iš vis reikėjo bijoti.

As ir vel su citatomis: "90% dalyku, kuriu mes bijome, taip niekada ir neivyksta"
Kas cia man su tomis citatomis

Is vienos vietos ateme, i kita dave
Vijurka, noreti per dau yra neimanoma!!! Traukos desnis sako: pasamone nezino kiek yra per daug. Barjerus mes nusistatom patys. Aplink visko yra labai daug ir uzteks visiems. Esam vertos visko, ko tik uzsinorim

Tik gal ne visai gerai per daug noreti skaiciaus prasme. Nepatyrus yra sunku koncentruotis i daugiau nei 3-4dalykus. Nes auga tik tai, i ka koncentruojies.
Mano norai:
Noriu jau jau dabar uzsiimti savo veikla ir buti joje sekminga
Noriu jau siais metais uzdirbti 5000£/men is megstamos veiklos
Noriu iki birzelio pastoti
Jau kita vasara noriu gyventi savo name su sodu (kur vezime gales miegot mano lelius).
Noriu tureti sveika oda
1. Vis dar laukiu issipildymo:
namas
5000£/men.
4. issipilde:
- Pernai koncentravausi i tam tikra pinigu suma per men. Turiu ir su kaupu.
- Vyras rado darba, kurio norejo
- Gyvenu bute, koki maciau savo vizijose
- Atostogos Egipte
pildosi:
- kasdien darau pratimus odos sveikimui + sureguliavau mityba. Ryskiai grazeja
- del veiklos. I galva prilindo daugybe ideju. Dar sutikau cia
BusVakare ir jau greitai imuosi veiklos. Dar nezinau ar tai TAI, bet faktas, kad kazkas vyksta.
Visko cia priporinau

Bet taip jau buna, kai turi daug laiko. Dabar viska perkelsiu ant popieriaus.
Siulau ir jums surasyti savo norus ir tikslus. taip suteiksit jiems materialumo ir isipareigosit pries kitas juos pasiekti.
Ka manot?
Papildyta:
Tiesa, dar apie traukos desni. Siandien gal koki 15min. aiskiai gyvenau savo name. Be galo aiskiai viska maciau. Dabar kai, krausciau knygas, kazkodel is dugno issitraukiau "Pasamones galia" (nors kitas emiau tvarkingai nuo virsaus) ir atsiverciau bet kuri psl. knygos vidury. Ir ka gi as pamatau? Ogi mano su markeriu isryskinta "malda" kaip pritraukti svajoniu nama!!! Tiesiog sviecia man i akis. Nu ir pasakykit, kad tai neveikia?