Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityviai mastom, plepam., IV d.

QUOTE(O_N_O @ 2007 04 18, 15:11)
as ir manau kad 123456 per daug sveikai atrodo ir mesos turi ant kaulu priedo.. kad manekene butu...  mastau.gif

hihihi.gif aš čia ne apie anoreksikes kalbu rolleyes.gif , apie gražius žmones tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 18, 16:15)
hihihi.gif aš čia ne apie anoreksikes kalbu rolleyes.gif , apie gražius žmones tongue.gif

tai grazus zmones yra viena.. manekenes yra kita biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kresida @ 2007 04 18, 16:15)
Ir aš mielai sutikčiau su fotosesija thumbup.gif  thumbup.gif, jei tik būsimas fotografas mano nosį sugebės užmaskuoti, nes ji man nepatinka  hihihi.gif
Nubėgau ir Linetos nuotrakytės pažiūrėt, tikrai graži mirksiukas.gif

..tai siuolaikiniu technologiju pagalba ta nosi visai galima is nuotraukos isimti.. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2007 04 18, 15:17)
tai grazus zmones yra viena.. manekenes yra kita  biggrin.gif

nuo podiumo gražūs žmonės geriau matosi hihihi.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergytės Jūs truputį ne į temą varot nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 18, 16:20)
nuo podiumo gražūs žmonės geriau matosi hihihi.gif  mirksiukas.gif

a nu.. su ta mintim galim uzkelt 123456 ant podiumo.. kad dar geriau grozis matytusi hihihi.gif

cia mes , kaip..apsimetam, kad 123456 cia nera ir jau beveik apkalbinejam? biggrin.gif

Viskas cia i tema irnesakyk.gif subtiliai girdamos Tamsta, jauciam labai teigiamus jausmus, su viltimi, jog dabar Tamstai smagu "dusioj".. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 18 balandžio 2007 - 15:25
Kad kažkaip net nepatogu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2007 04 18, 15:22)
a nu.. su ta mintim galim uzkelt 123456 ant podiumo.. kad dar geriau grozis matytusi hihihi.gif

Taip ir padarysim mirksiukas.gif Sutiksim, ant raudono kilimo, tegul žingsniuoja lotuliukas.gif
O tavo nuotaika O_N_O, matau taisosi?Aš jau buvau pasiryžusi į galvą gaut tongue.gif
Tai va, mes čia LABAI netgi į temąhihihi.gif Pozityviai mąstom apie gražų žmogų, taip sakant lotuliukas.gif

Ir viskas mums patogu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 18 balandžio 2007 - 15:30
QUOTE(O_N_O @ 2007 04 18, 16:19)
..tai siuolaikiniu technologiju pagalba ta nosi visai galima is nuotraukos isimti..  hihihi.gif

Valio šiuolaiknėm technologijom, jų dėka greit nebereiks nei savim rūpintis, nei sportuot ir spurgų bus galima kimšti už abiejų žandų, bet vienu "lengvu" profesionalo rankos judesiu atrodysim tobulai hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 18, 16:26)

O tavo nuotaika O_N_O, matau taisosi? tongue.gif Tai va, mes čia LABAI netgi į temąhihihi.gif Pozityviai mąstom apie gražų žmogų, taip sakant lotuliukas.gif  [/color]

aha, kazkaip labai smagu cia su Jumis, kad ir bacilu apsupty ax.gif
Atsakyti
Kresida, nu niekaip nematau tavo atseit didelės ar kokios ten nosies doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kresida @ 2007 04 18, 16:27)
Valio šiuolaiknėm technologijom, jų dėka greit nebereiks nei savim rūpintis, nei sportuot ir spurgų bus galima kimšti už abiejų žandų, bet vienu "lengvu" profesionalo rankos judesiu  atrodysim tobulai  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

tai cia jau apie plastikos chirurgus, ania? biggrin.gif..
Atsakyti
Sypsena - elegantiskiausias budas parodyt dantis savo priesininkui (Werner Fink)

Nesekmes - tai prieskoniai, teikiantys aromato sekmei. (Truman Capote)
Atsakyti