Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityviai mastom, plepam., IV d.

Tuoj busVakarė duos velnių dirol.gif bigsmile.gif
Jūs čia bendraukit, o aš einu ruošt vakarienę essen.gif
IKI, mergytės didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 18 balandžio 2007 - 15:37
ATEJO BUSVAKARE IR TARE:
"Niu, aisku!! As uz dvasini moters grozi! Ir siluma!
Nematau nei dideliu nosiu ir neakcentuoju J.Roberst sypsenos. 123456 man is vidaus labai miela! O jus, kvakses! Lavinam geriau prota, o ne turgu darom!!!"

(jeezau marija ir juozapai, i ka as pavirtau!!!)
Atsakyti
Oij Jūs visos mano šaunuolės!!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 04 18, 16:32)
Kresida, nu niekaip nematau tavo atseit didelės ar kokios ten nosies  doh.gif

Čia kaip iš vienos komedijos.. " Vidiš suslika? Net ? No on est... hihihi.gif hihihi.gif
BusVakare, mes atsiprašome notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kresida: 18 balandžio 2007 - 15:42
gerai jau, gerai, isijautem truputi.. blush2.gif Vijurka tepe slides vos BusVakare pamacius, tsakant - paliko mane viena hihihi.gif.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 18 balandžio 2007 - 15:45
Aisku, O_N_O laikykis! Kas per avitaras, seniai klaust norejau? O kas cia per O_N_O? Kol suspaudai klavisus, tai pora kartu reik korekcijos! Nuotaika jai matai bloga! Paziurek pro langa! Tuoj darbo duosiu! Mane uzkniso pasakymas, kad jusu www. neveikia. Apsimetineju visokia kokia, nes kaip sakysiu, kad mano ponia dizainere be nuotaikos ir durniu volioja... doh.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif tongue.gif blush2.gif 4u.gif rolleyes.gif thumbup.gif wub.gif verysad.gif blink.gif drinks_cheers.gif nestuke.gif mirksiukas.gif blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 18 balandžio 2007 - 15:53
Gero vakariuko, mergytės 4u.gif.. Neišdykaukit hihihi.gif
Vijurka, skanaus...
123456, būtų smalsu kokiam rajone gyveni, gal kaimynės kartais esam? Tai jei ką į AZ parašyk, nes diržo gausim nuo busVakarės
Atsakyti
clap.gif thumbup.gif ohmy.gif blink.gif huh.gif clap_1.gif yahoo.gif ok.gif good.gif yu.gif dirol.gif angel.gif ploja.giforo_buckis.gif assa.gif didis.gif karsta.gif flirt.gif hihihi.gif irnesakyk.gif

Varau begt kroso! Ate!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 18, 16:52)
Aisku, O_N_O laikykis! Kas per avitaras, seniai klaust norejau? O kas cia per O_N_O? Kol suspaudai klavisus, tai pora kartu reik korekcijos! Nuotaika jai matai bloga! Paziurek pro langa! Tuoj darbo duosiu! Mane uzkniso pasakymas, kad jusu www. neveikia. Apsimetineju visokia kokia, nes kaip sakysiu, kad mano ponia dizainere be nuotaikos ir durniu volioja... doh.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif 

ai, ONO labai ilga istorija.. susijusi su besikalanciu kairiuoju irnesakyk.gif lotuliukas.gif ooo blink.gif ..puse velnio nuotaika jau , tik savijauta doh.gif ..dirbu as, vis pavoliodama vargsa durniu, tik su kitu www dar... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 18 balandžio 2007 - 16:09
Vakarienė užkaista mirksiukas.gif
O busVakarės aš nebijau, ji mano įkvėpėja. Gerai, kad velnių duoda, mokytojas turi būt griežtesnis už visus, kitaip tvarkos nebus friends.gif Va, krosą ji laksto, vėl kita... manekenė nori būt, 2 kg jai maišo bigsmile.gif
Dabar taip RIMTAI susimąsčiau, juk pozityvo štabas pas mumis - Kaunas rolleyes.gif , o mes kaip filialai, tsakant po Lietuvą plačiai tongue.gif Ir importinės mergytės dar prie mūsų, prie tų filialų mirksiukas.gif
O ko, pepilota, tyli? Kaip sveikata, ar pas gydytoją vizitas normaliai praėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 18 balandžio 2007 - 16:21
Na, mergaitės, dar biški papletkinsiu lotuliukas.gif Pasirodo, mes su 123456 tam pačiam rajone prie tos pačios parduotuvės gyvenam hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kresida: 18 balandžio 2007 - 16:27
QUOTE(Kresida @ 2007 04 18, 16:26)
Na, mergaitės, dar biški papletkinsiu lotuliukas.gif Pasirodo, mes su 123456 tam pačiam rajone prie tos pačios parduotuvės gyvenam hihihi.gif

Čia tai geras lotuliukas.gif Dabar, kai jau pažįstamos, tai žiūrėk ir apsikabinsit parduotuvėje susitikusios tongue.gif
P.S. nutilo visos, išsilakstė kuri kur, barščius vyrams verda blink.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 18 balandžio 2007 - 16:56