Įkraunama...
Įkraunama...

mano angelelis

QUOTE(ajuka @ 2007 12 05, 17:00)
Man atrodo, kad jei as nesapnuoju savo mazyles jai gerai ten, kur ji yra ir ji laiminga  wub.gif

Zinai, gal tu ir teisi. g.gif
Papildyta:
Nu va, mano biocheminiai tyrimai jau paaiskejo, pasirodo pas mane buvo kazkokia infekcija, del kurios mano vaikelis susirgo plauciu uzdegimu, buvo ir placentos ir virksteles uzdegimas ir plius placentos infarktas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2007 12 05, 17:17)
Nu va, mano biocheminiai tyrimai jau paaiskejo, pasirodo pas mane buvo kazkokia infekcija, del kurios mano vaikelis susirgo plauciu uzdegimu, buvo ir placentos ir virksteles uzdegimas ir plius placentos infarktas verysad.gif

verysad.gif

Liūdna, nors kai pagalvoju, gal jums ir geriau ( ar kažkuria prasme ramiau), kai žinot KODĖL. Mūsų atveju nieko. Tas SKMS man tokia mistika......
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 12 05, 21:03)
verysad.gif

Liūdna, nors kai pagalvoju, gal jums ir geriau ( ar kažkuria prasme ramiau), kai žinot KODĖL. Mūsų atveju nieko.  Tas SKMS man tokia mistika......

SKMS tu nezinai ka tai reiskia ar nezinai kodel taip nutiko?jei del reiski tai Staigios kūdikių mirties sindromas. verysad.gif jei reiks del to info galesiu duot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 12 06, 21:53)
SKMS tu nezinai ka tai reiskia ar nezinai kodel taip nutiko?jei del reiski tai Staigios kūdikių mirties sindromas. verysad.gif jei reiks del to info galesiu duot verysad.gif

Žinau to trumpinio reikšmę, tik nežinom, kodėl mums taip nutiko.
Parašyk, ką žinai ( ar bent nurodyk, kur skaityt).
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 12 08, 19:16)

gal rasi tau reikalingos info cia?
arba cia
dar cia yra
cia yra medziagos spausi open ir palauk kol uzsikraus
dar cia paziurek
gal rasi nors kazkiek tau reikalingos informacijos verysad.gif
Atsakyti
net ir nuo žinojimo, kad tai atsitinka ir kitiems, nėra lengviau....

ačiū, lera friends.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 12 09, 13:30)
ačiū, lera  friends.gif

oi kad nera čia už ka dekot irnesakyk.gif verysad.gif
linkiu laimes ir stiprybes tau ir visoms moteryms kurios čia lankosi.....
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 12 09, 11:04)

blink.gif nu ir kam aš čia skaičiau doh.gif doh.gif doh.gif ...
....... verysad.gif......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Rasa@: 13 gruodžio 2007 - 10:57
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 12 08, 20:16)

kodėl taip nutiko ir net du kart ir mes nežinom,neatsakė i tuos klausimus jokie tyrimai jai žinotume manau būtų lengviau
Atsakyti
QUOTE(lajjjma @ 2007 12 14, 13:40)
kodėl taip nutiko ir net du kart ir mes nežinom,neatsakė i tuos klausimus jokie tyrimai jai žinotume manau būtų lengviau

Labai labai jus uzjauciu, laikykites ir stiprybes jusu seimai. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lajjjma @ 2007 12 14, 12:40)

Labas 4u.gif Žinau, kad jautrinu žaizdas, bet vis tiek noriu paklaust - jie mirė būdami visai mažučiai? Namuose?
Atsakyti