Mergaites sveikinu visas su Naujais Metais. labai labai linkiu mums visoms,kad sie metai butu kitokie, kad atnestu laimes, praskaidrintu praeitu metu nelaimes.
oj, tiek daug graziu palikejimu noreciau visoms pasakyti, kad kazkaip net zodziai nesirisa. bet jus mane tikrai suprantate, ir manau visos tikites, jog sie metai bus geresni, kad jei viskas prasides laimingai, tai laimingai ir baigsis.
stipriai apkabinu visas. sekmes.
QUOTE(zydra30 @ 2008 01 01, 16:20)
stipriai apkabinu visas. sekmes.
Ir aš.... būkim stiprios savo svajonėm...
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 01 01, 19:27)
Ir aš.... būkim stiprios savo svajonėm...
ir tik nepraraskit vilties ir nenustokit svajot,nes jos tikrai tikrai išsipildys,aš žinau.Laimingų jums metų

Ir as prisidedu, su naujais jus visas
tegu sie metai atnesa stebukla i musu gyvenimus - ramybe ir laime, tegul pagaliau skausma uzgozia laime ir dziaugsmas, tegu issipildo musu svajones supuoti vaikeli
kad bent kiek palegvetu ir mums visoms butu lengviau

Ir as sveikinu visas su Naujaisiais Metais ir linkiu visom visu pirma tai sveikatos ir kad issipildytu visos musu svajones, kad siais metais musu nepaliestu negandos ir dziaugsmas ir laime spindetu musu veiduose

Apkabinu visas
Linkiu visoms geresnių metų, nei buvo geri, laimingesnių metų, nei buvo laimingi
Nenustokite tikėti stebuklais ir nenustokite jų laukti

Linkiu visoms geresnių metų, nei buvo geri, laimingesnių metų, nei buvo laimingi

QUOTE(alde @ 2008 01 03, 23:52)
Apkabinu visas

sveikutės mamytės ,kaip gyvuojate?gal nauji metai atnešė ir nauju vilčiū?

labas vakaras
labai seniai cia lankiausi. siandien vel uzklupo didziulis liudesys. vis galvoju apie prarasta vaikeli. mintys atvede cia, kur pirmiausia isikalbejau apie savo nelaime.
bet svarbiausia yra tai, kokia puikia zinia cia pamaciau
Zydra30 be galo dziaugiuos, kad laukies. linkiu tau lengvo nesiojimo ir gimdymo, o svarbiausia grazuliuko ir sveikuciuko vaikelio.

labai seniai cia lankiausi. siandien vel uzklupo didziulis liudesys. vis galvoju apie prarasta vaikeli. mintys atvede cia, kur pirmiausia isikalbejau apie savo nelaime.

Zydra30 be galo dziaugiuos, kad laukies. linkiu tau lengvo nesiojimo ir gimdymo, o svarbiausia grazuliuko ir sveikuciuko vaikelio.
QUOTE(1001ramune @ 2008 02 03, 22:10)
labas vakaras

sveika. nu va matai

QUOTE(zydra30 @ 2008 02 04, 12:56)
sveika. nu va matai
.dekui uz gerus palinkejimus, labai tikiuosi kad viskas taip ir bus.

kitaip būti negalėtų

Sėkmės tau ir sveikatytės pilvelio mažiukui

atejau i savo sena tema. atrodo kaip ir stengies negalvoti, bet jus zinot kaip yra. nuo tos dienos, kuri buvo lygiai pries metus, kai mano pirmagimis nustojo gyventi, nebuvo dienos, kad as pamirsciau kas man nutiko. atrodo lyg jau ir lengviau, lyg ir darai visus tuos dalykus, kuriuos ir darydavai anksciau, bet tai jau ne tas pats. gyvenimas jau ne be tas. niekada niekada neuzmirsi to kas buvo.
siandien bendradarbe bande manes paklausineti apie mano nestuma, as pakeiciau darba po nelaimes, dauguma bendradarbiu nezino kas man nutiko. todel jos labai normaliai klausia manes visokiu su nestumu susijusiu dalyku. klausia kodel as nenoriu zinoti kas bus berniukas ar mergaite. bet, kad bijau zinoti, nes bijau prisiminti to kas buvo pries metus. as zinojau, kad tai bus sunus, jo echo nuotraukyte kabejo ant sienos. as turejau suruosus visus rubelius, visus jam reikiamus daiktus. zinau, kiteims atrodo, kad jei zinociau, galeciau geriau pasiruosti. bet, kad as turiu viska, kruva rubeliu, lovyte, vystymo staliuka.
beje irgi nezinau kaip elgtis, naudoti tuos pacius daiktus, ar pirkti naujus? kazkuri cia kazkada panasiai klause. kartais atrodo, kad nereikia buti prietaringai, juk mano sunelis prie tu daiktu net neprisiliete, o kartais galvoju, kad galbut reiktu isigyti naujus.
nors gyvenime pakeiciau gana daug, isejau i kita darba, kad zmones galetu su manim normaliai bendrauti, nes senam darbe manau butu sunku ir jiems ir man. pakeitem gyvenamaja vieta, kad tos gatves man maziau primintu, kaip vaiskciojau paskutinem savaitem svajodama. pakeiciau visus gydytojus.
bet kartais, atrodo, kad zmones klausineja per daug, bet is kitos puses kaip ir dziaugiuosi, kad dauguma nieko nezino. nes pvz su savo tevais ar draugem mano nestumo tema palieciamai labai mazai ir labai atsargiai. kartais atrodo, kad lyg ir noreciau kazkam pasakyti kaip viskas einasi, bet kazkaip net nezinau nuo ko pradet, jie vengia apie tai klausti.
tai va, praejo metai. ir labai dziaugiuosi, nes norejau, kad 2007 greiciau baigtus, kad ateitu kiti su naujom viltim.
siandien bendradarbe bande manes paklausineti apie mano nestuma, as pakeiciau darba po nelaimes, dauguma bendradarbiu nezino kas man nutiko. todel jos labai normaliai klausia manes visokiu su nestumu susijusiu dalyku. klausia kodel as nenoriu zinoti kas bus berniukas ar mergaite. bet, kad bijau zinoti, nes bijau prisiminti to kas buvo pries metus. as zinojau, kad tai bus sunus, jo echo nuotraukyte kabejo ant sienos. as turejau suruosus visus rubelius, visus jam reikiamus daiktus. zinau, kiteims atrodo, kad jei zinociau, galeciau geriau pasiruosti. bet, kad as turiu viska, kruva rubeliu, lovyte, vystymo staliuka.
beje irgi nezinau kaip elgtis, naudoti tuos pacius daiktus, ar pirkti naujus? kazkuri cia kazkada panasiai klause. kartais atrodo, kad nereikia buti prietaringai, juk mano sunelis prie tu daiktu net neprisiliete, o kartais galvoju, kad galbut reiktu isigyti naujus.
nors gyvenime pakeiciau gana daug, isejau i kita darba, kad zmones galetu su manim normaliai bendrauti, nes senam darbe manau butu sunku ir jiems ir man. pakeitem gyvenamaja vieta, kad tos gatves man maziau primintu, kaip vaiskciojau paskutinem savaitem svajodama. pakeiciau visus gydytojus.
bet kartais, atrodo, kad zmones klausineja per daug, bet is kitos puses kaip ir dziaugiuosi, kad dauguma nieko nezino. nes pvz su savo tevais ar draugem mano nestumo tema palieciamai labai mazai ir labai atsargiai. kartais atrodo, kad lyg ir noreciau kazkam pasakyti kaip viskas einasi, bet kazkaip net nezinau nuo ko pradet, jie vengia apie tai klausti.
tai va, praejo metai. ir labai dziaugiuosi, nes norejau, kad 2007 greiciau baigtus, kad ateitu kiti su naujom viltim.
QUOTE(zydra30 @ 2008 02 28, 15:09)
Aš nieko naujo nepirkau. Liko viskas kas buvo supirkta Deimantei. Netikiu aš tokiais dalykais, paprasčiausiai visa tai buvo nelemtas atsitiktnumas, likimo ironija ar kažkas panašaus.