jau beveik du menesiai kaip praradau savo vaikeli. kartais atrodo, kad laikas lekia greit, o kartais, kad jis tiesiog stovi. kai pagalvoju, kad noreciau pabandyti pastoti, dar per anksti, ir laikas slenka letai. bet kai prisimenu, kad dar ne tiek seniai as buvau laiminga ir laukiau ivykstancio stebuklo, tai jau du menesiai, kaip mano sunelis pavirto angelu.
isejau siryt i miesta. sunku. kiekvienas isejimas man kainuoja daug pastangu. atrodo, kad visur tik mamos su mazais vaikuciais arba besilaukiancios. nepavydziu joms, bandau pasidziaugti uz jas, bet labai skauda. anksciau as tu mamu tikriausiai ne nepastebedavau, o dabar atrodo negaliu nuo juo niekur pasislepti.
perskaiciau knyga "ovuliacija", ech, kartais atrodo kad ta knyga rasiau as. siek tiek nusiraminau, zmogus gali istverti daug ir nepaluzti. kad ir kaip sunku, kad ir kaip skauda, viena diena vistiek iskeli galva ir braunies toliau.
parasiau nei si nei ta, bet tiesiog norejos issilieti....
QUOTE(zydra30 @ 2007 04 24, 14:49)
isejau siryt i miesta. sunku. kiekvienas isejimas man kainuoja daug pastangu. atrodo, kad visur tik mamos su mazais vaikuciais arba besilaukiancios. nepavydziu joms, bandau pasidziaugti uz jas, bet labai skauda. anksciau as tu mamu tikriausiai ne nepastebedavau, o dabar atrodo negaliu nuo juo niekur pasislepti.
Tam ir skirtas šis puslapis - išsilieti, tad nesidrovėk: svarbu, kad po to bent sekundėlei palengvėtų.
Buvo ir man taip, kaip kad tu rašai... Paskui kiek palengvėjo, bet visgi žvilgsnis į mažus vaikelius protarpiais nukrypsta...
mano suneliui siandien BUTU sueje lygiai du menesiai.
niekda nesuzinosiu kaip jis BUTU atrodes, kaip BUTU auges, kaip pradetu vaikscioti, kalbeti.
niekada nesuzinosiu kokia as jam BUCIAU BUVUS mama.
tik zinau, kad buciau ji labai labai mylejus, myliu ir dabar, tik nera kaip tos meiles isreiksti, nera kam jos duoti.
kiekviena diena pergalvoju viska is naujo, kaip viskas nutiko, kaip sitaip tikrai nesitikejau. matydama kitas nescias prisimenu save dar ne taip seniai. oj, labai negera ir liudna.
niekda nesuzinosiu kaip jis BUTU atrodes, kaip BUTU auges, kaip pradetu vaikscioti, kalbeti.
tik zinau, kad buciau ji labai labai mylejus, myliu ir dabar, tik nera kaip tos meiles isreiksti, nera kam jos duoti.
kiekviena diena pergalvoju viska is naujo, kaip viskas nutiko, kaip sitaip tikrai nesitikejau. matydama kitas nescias prisimenu save dar ne taip seniai. oj, labai negera ir liudna.
QUOTE(zydra30 @ 2007 05 03, 11:55)

Ir savo angeliukams mes dovanojome pačią didžiausią meilę. Visi devyni nėštumo mėnesiai man buvo kaip geriausia dovana, pajusti mažą gyvybę po širdimi, mažas besispardančias kojytes, paglostyti išsikišusią pėdutę

Verkiu kartu su Tavimi...
QUOTE(zydra30 @ 2007 05 03, 12:55)
labutis,
mano likimas ir labai panasus,tik as laukiau dvynuku ir vienas maziukas taip pat mire manyje neisvydes sio pasaulio,antras tik per plauka liko gyvas dabar jau greit devyni menesei bus dabar ir kai pamatau nestukes mieste suskausta sirdele vien del to kad nezinai kaip bus o dvynukus pamacius asara nubraukiu pasiziuriu i maziuka ir is kart mintis o kaip jie dabar zaistu linksmai abu laikykis stibrybes jusu seimai as manau kad laikui begant mes kaip nors ismoksim susigyvent su siuo skausmu ir i viska ziuresime truputi lengviau
QUOTE(zydra30 @ 2007 05 03, 11:55)
Laikykis mažule. Skaitau tavo žinutes ir kartu su tavim viską iš naujo išgyvenu. Net ir dabar turėdama antrą dukrytę dažnai pagalvoju, kokia jau būtų mano vyresnėlė. Bandau ją įsivaizduoti ir nuo to tik dar skaudžiau darosi, nes suprantu, kad niekada to nesužinosiu. Skausmas nepraeina, bet su laiku išmoksti su juo susigyventi. Kai pats per tai praeini ir pats visa tai iškenti, norisi padėti kitam, kad būtų lengviau, tik deja nežinau kaip. Bet žinok tu ne viena

dekui visoms uz paguodziancius zodzius. matau, kad gyvenimas mums kartais siuncia labai sunkiu isbandymu, kartais atrodo, net per sunkiu.
beana, tu saunuole, ir sveikinu susilaukus mazylio.
visos cia rasancios moterys saunuoles. atrodo, kad zodziai nieko nereiskia,nepadeda. reiskia ir labai daug. po sios mano nelaimes nutruko santykiai su keliom mano draugem. as jas lyg ir suprantu, jos nezino ka ir kaip man pasakyti. bet man nesvarbu ka besakytu, man tik noris, kad manes neuzmirstu, kad kartais noretu su manim susitikti kaip ir anksciau. labai sunku yra pasilikti vienai su savo skaumu.
beana, tu saunuole, ir sveikinu susilaukus mazylio.
visos cia rasancios moterys saunuoles. atrodo, kad zodziai nieko nereiskia,nepadeda. reiskia ir labai daug. po sios mano nelaimes nutruko santykiai su keliom mano draugem. as jas lyg ir suprantu, jos nezino ka ir kaip man pasakyti. bet man nesvarbu ka besakytu, man tik noris, kad manes neuzmirstu, kad kartais noretu su manim susitikti kaip ir anksciau. labai sunku yra pasilikti vienai su savo skaumu.
Skaitau Jūsų visų istorijas ir ašarų sulaikyti negaliu- kiek daug visos skausmo patyrėte. Begalo gaila Jūsų vaikiuku ir Jūsų pačių. Laikykitės visos, nepraraskite vilties tos, kurių išėjo pirmieji vaikiukai ir neliko atramos po kojomis, atsiremkite į savo Žmogaus petį. Iš visos širdies linkiu, kad ir Jums būtų padovanotas Stebuklėlis ir ne vienas.
Matyt Dievas mums skiria išbandymus, tam, kad mes taptumėme jautresni, geresni, kad sugebėtumėme įvertinti tai, ką turime, nes kartais smulkmenos perdaug užvaldo kasdienybę. Kad išmoktume mylėti ir tuos, kurie mus supa, net tik savo artimiausius.
žydra30, kai aš laukiausi antrą karta, kažkaip visai nepergyvenau, nors pirmas kartas buvo baisus. Susilaukiau šaunaus sūnelio, kuriam dabar jau 8 metai. Ehoskopavo mane 9 kartus, labai buvo gera genetike gyd. Miliuvienė (Santariškėse), bet ji dabar nebekonsultuoja genetikos skyriuje. Labai svarbu patekti 12 savaite iki 13,6 sav. Patekti sunku - eilės 2 mėn. į priekį, as besilaukdama paskutinį kartą patekau tik 16 sav. Jei laikas grįžtu atgal, eičiau tiesiai pas gyd. ir sutarčiau, kad priimtų kaip nors, gal konsultuoja privačiai, jokių pinigų negaila, kad tik viskas būtų gerai. Šį kartą mane konsultavo labai širdinga gydytoja - genetikė Benušienė. Labai maloni, geranoriška.
Linkiu tau didelės sėkmės.
Matyt Dievas mums skiria išbandymus, tam, kad mes taptumėme jautresni, geresni, kad sugebėtumėme įvertinti tai, ką turime, nes kartais smulkmenos perdaug užvaldo kasdienybę. Kad išmoktume mylėti ir tuos, kurie mus supa, net tik savo artimiausius.
žydra30, kai aš laukiausi antrą karta, kažkaip visai nepergyvenau, nors pirmas kartas buvo baisus. Susilaukiau šaunaus sūnelio, kuriam dabar jau 8 metai. Ehoskopavo mane 9 kartus, labai buvo gera genetike gyd. Miliuvienė (Santariškėse), bet ji dabar nebekonsultuoja genetikos skyriuje. Labai svarbu patekti 12 savaite iki 13,6 sav. Patekti sunku - eilės 2 mėn. į priekį, as besilaukdama paskutinį kartą patekau tik 16 sav. Jei laikas grįžtu atgal, eičiau tiesiai pas gyd. ir sutarčiau, kad priimtų kaip nors, gal konsultuoja privačiai, jokių pinigų negaila, kad tik viskas būtų gerai. Šį kartą mane konsultavo labai širdinga gydytoja - genetikė Benušienė. Labai maloni, geranoriška.
Linkiu tau didelės sėkmės.
QUOTE(zydra30 @ 2007 05 05, 10:44)
po sios mano nelaimes nutruko santykiai su keliom mano draugem. as jas lyg ir suprantu, jos nezino ka ir kaip man pasakyti. bet man nesvarbu ka besakytu, man tik noris, kad manes neuzmirstu, kad kartais noretu su manim susitikti kaip ir anksciau. labai sunku yra pasilikti vienai su savo skaumu.
Man lygiai tas pats buvo - ir tebėra. Bet dabar sau sakau: nenori bendrauti - ir nereikia... Reikia ieškoti naujų draugų, jeigu jau taip. Ką ir stengiuosi daryti, nes senųjų teišliko keletas.
QUOTE(Rugiaveide @ 2007 05 05, 15:22)
Man lygiai tas pats buvo - ir tebėra. Bet dabar sau sakau: nenori bendrauti - ir nereikia... Reikia ieškoti naujų draugų, jeigu jau taip. Ką ir stengiuosi daryti, nes senųjų teišliko keletas.
Aš pati nenoriu bendrauti su senais draugais. Viskas pasikeitė, aš pasikeičiau. Vengiu su jais susitikti. Vis tiek nesupras, vis tiek neužjaus, gal tik įdomu bus pasižiūrėti, kaip aš atrodau, ar palūžau, ar nusigyvenau. Per daug nuoskaudų iškilo su vaiko netektimi, tarsi akys atsivėrė. Kiek pavydo aš sulaukdavau, užslėptų kandžių replikų, vis pavydėdavo man laimės. Gal per daug tos laimės ir turėjau? Bet jeigu nesugeba nepavydėti man laimės, tai nereikia, kad maitintųsi mano skausmu.
Gyvenimas per trumpas, kad bendrautume su nemaloniais, nenuoširdžiais, piktais, pavydžiais žmonėmis. Geriau paskaityti knygą, pažiūrėti gerą filmą, išeiti pasivaikščioti, įsigyti šuniuką. Ir bus tų draugų, ne karo metas

laikykis mieloji,o kas mums belieka.Juk gyvenime patiriame visokiu isbamdymu bet netekties skausmas sunkiausias isbandymas gyvenime.Verkite ,palaikykite vienas kita gyvenkite tik geriausiais prisiminimais kurie nutiko esant leliukui tavyje.Tu dar turi mylima zmoguti remkis i jo peti isikalbek.Musu gyvenimas tai sunkumai ir isbandymai,kiek daug visko ,tavo leliukas nepamate musu visu gyvenamo gyvenimo,gal jis buvo per geras ir isejo gyventi kitur kur geriau,kur nera nelaimiu skausmo.Tau buvo lemta pajusti motinystes jausma tu vistiek buvai su juo kartu tu juo rupinaisi tiek meneseliu,jo sirdele plake tavyje,tu buvai mama
Mes juk zmones turime gedeti,bet gal gims dar tau kitas vaikelis ,jis nepakeis tavo angeliuko bet gal atstos abu ir namie viskas atgis,ir tu turesi juo rupintis ir atiduoti jam dviguba meile.Stiprybes
Mes juk zmones turime gedeti,bet gal gims dar tau kitas vaikelis ,jis nepakeis tavo angeliuko bet gal atstos abu ir namie viskas atgis,ir tu turesi juo rupintis ir atiduoti jam dviguba meile.Stiprybes
siandien vaziuosiu aplankyti savo mazylio kapelio. nedaznai ten nuvykstu, kapines yra gana toli, o be to man ten labai negera. as juk vistiek galvoju apie savo vaikeli kasdien, beveik kasdien sapnuoju vienaip ar kitaip su tuo susijusius sapnus. tik va aplankyti kapelio vis nesiryztu, buvau tik du kartus, man ten labai negera, skauda, apima tokia didele neviltis.
nupirksiu tau siandie gelyciu mano Dionisai. tai viskas ka galiu tau duoti, neskaitant mano kasdieniniu asaru ir dideles sirdgelos.
nupirksiu tau siandie gelyciu mano Dionisai. tai viskas ka galiu tau duoti, neskaitant mano kasdieniniu asaru ir dideles sirdgelos.