Įkraunama...
Įkraunama...

Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu? II dalis

Apklausa: Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu? (268 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Auksinė @ 2007 06 22, 08:17)
Nesuprantu kaip tu gali teigti, kad pagyventi kartu yra blogai, jeigu nesi to patyrusi  doh.gif  Tai tas pats kas sakyti kad man šitie ledai neskanūs, nors nesi jų ragavęs  doh.gif

O Tu ar esi patyrusi, ką reiškia ištekėti už mylimo žmogaus, prieš tai kartu nepagyvenus?

Beje Tavo pavyzdys su ledais gan taiklus. Nesakau, kad gyvenimas susimetus "neskanus", bet ne viskas, kas skanu - sveika. Tarkime vaisiniai ledai man norėtųsi, kad ir būtų iš vaisių, o ne šaldytas vanduo su dažikliais ir kvapiosiomis medžiagomis. Analogiškai ir gyvenimas poroje - jei tikrai nori gero rezultato, negailėk geriausios kokybės sudedamųjų dalių.
Papildyta:
QUOTE(cin mudra @ 2007 06 22, 09:00)
nes kai apsigyveni kartu, daznai ir tie roziniai akiniai nukrenta, kai matai neplautus bliudus, ismetytus drabuzius ir visas kitas grozybes.

Na tikrai nesuprantu, kaip žmogus gali atrodyti kone tobulas, o dėl tokio mažmožio, kaip neišplauti indai, staiga patapti nepageidautinu? Kažkodėl pagal tvarkingumą negirdėjau, kad kas būtų vyrą išsirinkusi, o štai nurašyti į "ex" - nevalyvumas jau bene populiariausia priežastis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 06 22, 14:15)
jei tikrai nori gero rezultato, negailėk geriausios kokybės sudedamųjų dalių.

O jeigu ir tuomet teks nusivilti? Ne apie ledus kalba- apie gyvenimą. Gali stengtis ir vistiek nepavyksta... Kas tuomet?
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 06 22, 14:15)
o štai nurašyti į "ex" - nevalyvumas jau bene populiariausia priežastis. g.gif

Per laiką tai tampa nebe mažmožiu. Ir tų nebemažmožių atsiranda ne vienas ir ne du. Ir ne iš dangaus jie nukrenta. Gyvenimas tai sąlygoja. Kaip mano močiutė sako- pradžia visiems graži.... Negirk dienos be vakaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 06 22, 14:17)
O jeigu ir tuomet teks nusivilti? Ne apie ledus kalba- apie gyvenimą. Gali stengtis ir vistiek nepavyksta... Kas tuomet?

Niekada nežinai, kada gali ant galvos nukristi plyta ar partrenkti automobilis, bet ar dėl to reiktų neiti į gatvę?
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 06 22, 14:25)
Niekada nežinai, kada gali ant galvos nukristi plyta ar partrenkti automobilis, bet ar dėl to reiktų neiti į gatvę?

Tiesiog aš daug skaičiau tavo pasisakymų ir jais žaviuosi- nors gal ir skiriasi nuomonės. Ir vat galvoju kaip tu jausies jeigu gyvenime teks nusivilti meile, tikėjimu, dar kažkuo kuo tu esi tikra dabar. (nelinkiu tikrai 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 06 22, 14:20)
Per laiką tai tampa nebe mažmožiu. Ir tų nebemažmožių atsiranda ne vienas ir ne du. Ir ne iš dangaus jie nukrenta. Gyvenimas tai sąlygoja. Kaip mano močiutė sako- pradžia visiems graži.... Negirk dienos be vakaro  mirksiukas.gif

Taip, Tu teisi - kelias skyrybų link dažniausiai prasideda nuo mažmožių, todėl ir yra skirtumas, ar tuos mažmožius laikai kriterijais, kurie apspręs, ar tas žmogus tikrai tinka tau į porą, ar juos laikai natūraliu ir neišvengiamu dalyku net idealiausioje poroje - tuo kasdieniniu "darbu".
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 06 22, 14:33)
ar tuos mažmožius laikai kriterijais, kurie apspręs, ar tas žmogus tikrai tinka tau į porą, ar juos laikai natūraliu ir neišvengiamu dalyku net idealiausioje poroje - tuo kasdieniniu "darbu".

Teorija nuo praktikos skiriasi... Atradimu būna ir mūsų pačių kantrybės dingimas... Tada jau darbas vardan ko? Vardan to, kad kažkada manei, kad tokia diena neateis? O gal mesti tą darbą ir gyventi vienam, ramiai ir t.t.?
Čia šiaip pamąstymai mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 06 22, 14:33)
Tiesiog aš daug skaičiau tavo pasisakymų ir jais žaviuosi- nors gal ir skiriasi nuomonės.  Ir vat galvoju kaip tu jausies jeigu gyvenime teks nusivilti meile, tikėjimu, dar kažkuo kuo tu esi tikra dabar. (nelinkiu tikrai  4u.gif )

aciuks.gif blush2.gif
Nusivilti galima žmogumi, kurį myli, bet ne pačia meile, religija ar žmonėmis, kurie dedasi tikį tuo, kuo ir tu, bet ne pačiu tikėjimu ir t.t.
Atsakyti
Nesuprantu, ko jus abi SMALSUTE ir APUOKAS gincyjites, juk jus abi turit tik vienos rusies patirti, viena niekada negyveno susimetus, kita neistekejo nepagyvenusi. Jei abi butumet ir ta ir ta patyrusius, matytumet, koks beprasmiskas jusu gincas.
Kiekvienas zmogus turi teisia i savo nuomone, bet kaip jus galit gincytis apie, ko pacios nesate patyrusios? g.gif
Atsakyti
"Ir vat galvoju kaip tu jausies jeigu gyvenime teks nusivilti meile, tikėjimu, dar kažkuo kuo tu esi tikra dabar. (nelinkiu tikrai ) "

Nors ne manęs klausia, bet leisiu sau pamąstyti. Kai žmogus, bet kuris, nusivilia tai ir jaučiasi nusivylęs ir žemė slysta iš po kojų, tik išvadas iš to nusivylimo padaro skirtingas. Vieni pagalvoja, kad žemė nuolat slydinėja ir neapsimoka ieškoti ko nors tvirto, geriau išmokti lengvai slysti, kiti pamano, kad jiems dabar žemė išslydo iš po kojų ir reikia rasti atramą, kuri padės išsilaikyti,kol susivoksi ką daryti, kuri neslysta. Nuo nusivylimo neapsaugotas nei vienas, nors ir nusiviliama, kartais irgi klaidingai, kai tik atrodo, kad yra ko nusivilti, skaudu aišku vienodai. Svarbu visada sau priminti, kodėl tiki, ką tiki, kodėl myli, ką myli.
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 06 22, 19:56)
kaip jus galit gincytis apie, ko pacios nesate patyrusios? g.gif

Visų pirma, ginču to nepavadinčiau. smile.gif Antra, nebūtina išbandyti tai, kas blogai, jog įsitikintum, kad tai tikrai blogai.
Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2007 06 22, 14:59)
ir vis dėlto?

Atrodytų, kad laikai mane niekada gyvenime niekuo nenusivylusiu žmogumi? unsure.gif Manau kiekvienas patiriam savų praradimų, tik, kaip Luknė gražiai ir parašė, skirtumas, kokias tokiomis akimirkomis pasidarom išvadas.

Bet čia ne "Kertelė sielai". biggrin.gif
Atsakyti
na gėda prisipažint, bet iki vestuvių buvo gražūs ir platoniški santykiai, nors draugavom apie 4 metus...
anksčiau dar nebuvo mados (atsiprašau, gal netikusiai išsireiškiau) apsigyvent kartu iki vestuvių... tikrai nesigailiu dėl to... 4u.gif
Atsakyti
[quote=_Smalsutė_,2007 06 22, 14:15]
O Tu ar esi patyrusi, ką reiškia ištekėti už mylimo žmogaus, prieš tai kartu nepagyvenus?

Bet aš ir nesiginčiju, taip kaip tu, ir neįrodinėju, kad eikit visos pagyventi, o tik po to tuokitės doh.gif Tai yra tik mano pasirinkimas.
O tu tik ir aiškini kaip tos kurios gyvena nesusituokę blogai elgiasi. Cituoju "Antra, nebūtina išbandyti tai, kas blogai, jog įsitikintum, kad tai tikrai blogai."
Ir dar pasikartosiu 100-ąjį kartą, kad ne visiems žmonėms tai yra pabandymas, kaip tu įsivaizduoji. doh.gif

Atsakyti