Mes 2 metus gyvenom kartu ir tik paskui susituokem. Nieko blogo pries gyvenima susimetus nematau, taciau po vestuviu santykiai pakilo dar y kita lygi. Po kokios savaites po vestuviu, mane vyras apkabino ir pasake : "Dabar as tave dar labiau myliu
nes zinau, kad tikrai busi salia..."

QUOTE(Diana.Z @ 2007 11 16, 13:55)
Mes 2 metus gyvenom kartu ir tik paskui susituokem. Nieko blogo pries gyvenima susimetus nematau, taciau po vestuviu santykiai pakilo dar y kita lygi. Po kokios savaites po vestuviu, mane vyras apkabino ir pasake : "Dabar as tave dar labiau myliu
nes zinau, kad tikrai busi salia..."

pas mane lyyygiai tokie patys laiko terminai buvo ir tokie pat zodziai nuskambejo

o dar sako kad vyrams nesvarbu vesti moters kuria tikrai myli

Mes kartu busim pragyvene tris metukus kai tuoksimes. as tik uz pagyvenima kartu iki vestuviu. turiu drauge kuri su draugu draugavo 2 metus,bet kai pradejo gyventi kartu nieko neisejo,taj ir issiskyre. kai draugauji yra vienaip,kai pradedi vesti bendra buiti,visai kitaip.

mes iki vestuviu gyvenom pusantru metu, as irgi uz toki dalyka
Manau, kad labai naudinga dar prieš vestuves pagyventi drauge, daug dalykų pamatai, kurių nepamatytum vien tik draugaudamas, bet negyvendamas kartu. Be to, tokiu būdu sužinai į ką kiši nosį

Na mes dabar gyvenam kartu, o touoksimes kitais metais.. Tiesa pasakius.. islenda visokiu kvailysciu ir iprociu, bet po 6 men gyvenimo drauge jau baigiame apsislifuoti.. ir vis dar sypsomes vienas kitam:)) nebegaleciau gyventi viena... Visoms planuojancios vestuves patariu pagyventi bent puse metu kartu, kad suprasti su kokiu zmogumi ketinate praleisti likusi gyvenima. Juk tuokiames, kad gyventume, o nesiskirtume.
QUOTE(skaistute24 @ 2007 12 02, 21:16)
Na mes dabar gyvenam kartu, o touoksimes kitais metais.. Tiesa pasakius.. islenda visokiu kvailysciu ir iprociu, bet po 6 men gyvenimo drauge jau baigiame apsislifuoti.. ir vis dar sypsomes vienas kitam:)) nebegaleciau gyventi viena... Visoms planuojancios vestuves patariu pagyventi bent puse metu kartu, kad suprasti su kokiu zmogumi ketinate praleisti likusi gyvenima. Juk tuokiames, kad gyventume, o nesiskirtume.
as tau pritariu nes mes irgi gyvenam jau 2 metus ir tuoksimes jau vasara

as pries pora metu(kai darugavom tik 2metus) nebuvau nusistaciusi PRIES ''susimetima'' pries vestuves, tik pasisakiau kad pati tikrai negyvenciau
ir tada mane forumietes pelnytai akmenimis uzmete, patardamos kad reiktu kartu pagyventi
.. tad praejus kuriam laikui mano nuomone pasikeite...nzn gal paprasciausiai subrendom bendram gyvenimui ir pamirsau viska ka galvojau anksciau
ir dabar labai tuo dziaugiuosi
pagyvenom, apsislifavom, supratom kad mums gera kartu
ir laukiam vestuviu, nes visas salygas bendram gyvenimui jau susikurem

mes "susimetem"po 1menesio draugystes
bet pas mus tokios aplinkybes uvo kad kitaip nebuvo imanoma,po 3metu susituokem ir esam labai laimingi ir patenkinti
bet manau jei ir nebutu reikeje taip iskart gyvent po vienu stogu visviena iki vedybu butume kartu pagyvene bent kuri laika

As tik uz tai, kad reikia pagyventi kartu pries vestuves
. Is savo patirties galiu parasyt, kad pradraugavau su vienu gal 4,5 metu ir nutarem apsigyvent kartu, o tada pamaciau, kad mes visiskai nesuderinami zmones
. O kai draugavome, atrode viskas puiku ir nuostabu....
tad musu keliai ir ishsiskyre po puses metu pragyventu kartu. Dabar turiu kita zmoguti, su kuriuo gyvenu kartu jau metukus ir galiu pasakyt, kad as jo nepaleisiu
, taigi jau planuojame vestuves

as tai su savo busimu vyru kartu esu 7 metus, jis nusipirko buta, padejau jam ji irengti ir jis pasiule man kartu apsigyventi, as sutikau
siuo metu kartu gyvename 8men
tevams is pradziu buvo sokas, o dabar net labai patenkinti, kadangi ir mes patys ir teveliai galejo isitiknti kad mus viskas ok, kad galesiu rupintis MB bei visa seima, teveliai ir mes liko patenkinti
po poros menesiu bendro gyvenimo MB man pasipirso, iki vestuviu liko beveik 5 men
mano nuomone tokia: kad verta kartu pries vestuves pagyventi, beje ir mano kelios drauges pries vestuves taip padare, dabar jau turi vaikuciu ir gyvena laimingai

mano nuomone tokia: kad verta kartu pries vestuves pagyventi, beje ir mano kelios drauges pries vestuves taip padare, dabar jau turi vaikuciu ir gyvena laimingai

mes kartu 5.5metu
as studijavau, todel matydavomes tik kas antra savaitgali
pasidare persunku...perejau i neakivaizdini ir atsikrausciau pas ji ir jo tevus, dabar abu gyvenam uzsienyje, tuoksimes rugpjuti!! manau butina pries tai kartu pagyventi, kad pamatytum kaip jum seksis kartu kai prasideda buitis ir trintis!!