Mes irgi gyvenam 2,5m. ir ruošiames tuoktis. Man atrodo, kad santuokos, kurios sukurtos negyvenant kartu daugiau išsituokia, nei tos kurios pagyvenus kartu. Vistiek gyvenant labiau pažįsti žmogų, apsitrini.
Mes iki vestuvių gyvenome kartu metus ir du mėnesius
Viskas man buvo labai netikėta, mes ne kartą kalbėjomės apie vestuves, o kol sesuo buvo išvykusi pas tėvus į užsienį, netgi teko jos dukrytę [5m.] su sūneliu [2m.] prižiūrėti. Taip paskutinius du mėnesius pragyvenome su sesers vaikučiais. Matyt supratome, kad mes sutverti vienas kitam, o ir su vaikučiais labai gerai sugyvenam, tad vieną dieną man teko labai nustebti. Vyras, kaip visada per pietus grįžo namo. Aš sukausi virtuvėje ruošdama jam pietus. Atsisukau pasisveikinti, o šis man pasiūlė tuoktis. Akys ant kaktos išsprogo, bet net nedvejodama sutikau- žinojau, kad šis žmogus man skirtas. Dabar gyvename jau metukai, kaip susituokę, man gera, jam irgi
Laukiuosi visai neplanuoto kūdikėlio, nors jo norėjome visada, bet jis gavosi lyg ir netyčiukas

As tai jau ne uz ka nesutikciau iki vestuviu gyventi kartu.
Juk tai taip neromantiska.Kazkokia tai kvaila vaidyba.

As tai jau ne uz ka nesutikciau iki vestuviu gyventi kartu. Juk tai taip neromantiska.Kazkokia tai kvaila vaidyba.
cia tai geras anekdotas
cia tik mano nuomone bet idomu kokie bus jusu pirmi menesiai po vestuviu
siais laikais manau tai butinybe.

QUOTE(relax @ 2008 01 27, 16:49)
As tai jau ne uz ka nesutikciau iki vestuviu gyventi kartu.
Juk tai taip neromantiska.

Man tai neromantiška mylėtis iki vestuvių

QUOTE(Apuokas @ 2008 01 27, 22:07)
Cha cha cha!!!

Visiems siulau pagyventi iki vestuviu, nes paskui gali buti visai neromentiska

QUOTE(Milasa @ 2008 01 27, 20:15)
As tai jau ne uz ka nesutikciau iki vestuviu gyventi kartu. Juk tai taip neromantiska.Kazkokia tai kvaila vaidyba.

Tikrai galiu pasakyt, akd tuoktis jau pagyvenus yra populiaru šiais laikais. Bet tikrai ne būtinybė. Ir nemažai jaunų porų daro kitaip

Ir nieko - susituokia, atšvenčia pirmąją naktį ir gyvena... kaip visi - būna gerų dienų, būna blogų, susipyksta, nesikalba, po to taikosi kaip ir visos poros, vaikučius augina....
QUOTE(reduxe @ 2008 01 29, 11:36)
Kas del religijos...tai as pati esu tikinti katalike ir kalbejau su kunigu tuo klausymu! kadangi mes gyvenam kartu jau nemazai, bet ketiname tuoktis, rimtai ziurim vienas i kita todel visos mano nuodemes buvo atleistos 

Kaip tau gerai

Mes irgi gyvenome 3 metus kartu, o tik po to apsienijom.juk negali zinoti koks bus zmogus, manau, kad isbandyti tai butina.