Įkraunama...
Įkraunama...

Iš pirmo karto nepavyko...

Taiva, kad dabar vien tik mintys ir sukasi apie planavimus smile.gif O dar sužinojau šiandien, kad draugė laukiasi, tai oi kaip norisi greičiau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2007 08 13, 13:33)
Taiva, kad dabar vien tik mintys ir sukasi apie planavimus smile.gif O dar sužinojau šiandien, kad draugė laukiasi, tai oi kaip norisi greičiau nestuke.gif

Nepadarykit iš to kažkokių lenktynių ar šiaip azartinio dalyko, nes labai greit kuris nors (arba abu) perdegsit 4u.gif
Atsakyti
Na lenktynių tikrai nedarysiu smile.gif Bet labai sunku negalvoti apie tai, kai tave supa trys nėštukės unsure.gif
Atsakyti
Mes nuo geguzes nesisaugom... ax.gif Bet kol kas nieko.... blush2.gif Bet per metus manau susitvarkysim... nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2007 08 16, 11:09)
Na lenktynių tikrai nedarysiu smile.gif Bet labai sunku negalvoti apie tai, kai tave supa trys nėštukės  unsure.gif

Labai labai tave suprantu. Pas mane irgi aplink visi laukiasi ar jau su leliukais vaiksto ir man be galo sunku i tai ziureti ir paciai jo netureti. Bandom jau turbut sestas menuo, bet vis nieko. verysad.gif O apart vaikiuko apie nieka kita galvot nebegaliu - ir darbe sunkiai einasi, ir namie tik apie tai galvoju, zodziu, ziauru.
Papildyta:
QUOTE(Burunduke @ 2007 08 16, 12:45)
Mes nuo geguzes nesisaugom...  ax.gif  Bet kol kas nieko....  blush2.gif Bet per metus manau susitvarkysim... nestuke.gif  ax.gif

Saunuole, cia tai labai geras poziuris. Papasakok, kaip tau sekasi tokiai tvirtai ir optimistishkai islikti.
Atsakyti
[Saunuole, cia tai labai geras poziuris. Papasakok, kaip tau sekasi tokiai tvirtai ir optimistishkai islikti.
[/quote]

ax.gif Tai kad manau dar labai nera ko i nevilti pult.... smile.gif dar tik pradzia .... vienas kitu dziaugiames... blush2.gif ax.gif O jei per metus nepavyks.... blink.gif Nu tada pradesiu stresuot turbut... g.gif
Atsakyti
O man jau liūdna darosi... mes taip pat jau planuojam nuo gegužės.... ir šiandien pasidariau testą ir vėl nieko... verysad.gif Bijau sudepresuoti... veju šalin liūdnas mintis, bet kuo tolyn vis sunkiau... Buvau gegužį pas ginę, tai sakė, kad viskas gerai...
Labai jus suprantu dėl neštukių, nes aplink turiu 4nėštukes nestuke.gif ...
Sekmės visoms sulaukti savo angeliukų rolleyes.gif
Atsakyti
Mane liūdnumas apima kai MMM sulaukiu verysad.gif Atrodo viską darai taip kaip reikia: prieš tai pasitikrini pas ginę, geri vitaminus, stebi vaisingas dienas, per jas pasidarbuoji blush2.gif O kaip sulauki tų MMM taip sulauki, labai nekantru darosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2007 08 17, 08:54)
Mane liūdnumas apima kai MMM sulaukiu verysad.gif Atrodo viską darai taip kaip reikia: prieš tai pasitikrini pas ginę, geri vitaminus, stebi vaisingas dienas, per jas pasidarbuoji blush2.gif  O kaip sulauki tų MMM taip sulauki, labai nekantru darosi smile.gif

Suprantu tave, man taip pat
Atsakyti
Na štai, šiandien ir aš prisijungiu prie tų, kurioms iš pirmo karto nepavyko.
Gal taip ir geriau, nes vitaminus dar tik mėnesį vartoju, o ir mityba negaliu didžiuotis unsure.gif . Tikriausiai mano organizmas negalėtų suteikti besiformuojančiam žmogučiui kas jam būtina g.gif
Bet šį mėnesį ir galvos skausmai buvo ir šoną pamausdavo. Psichologinis nėštumas tikriausiai buvo wink.gif wacko.gif O be to dar ir darbe teko saugotis, kad nekilnot sunkaus nieko (juk nežinojau, kad nėra manyje mažylio-bijojau pakenkti, jei vis tik pastojus būčiau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rigita: 18 rugpjūčio 2007 - 16:41
Vis lekiu ir lekiu į WC, vis galvoju bus MMM blink.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
Aciu, nuraminot, nes ir as buvau sunerimus kai is pirm o karto nepavyko.
Mes jau bandom gal treciam menuo. Jau ir nebeskaiciuoju. MM veluoja jau 3ia diena, bet NT buvo neigiamas. Pabandysiu veliau dar karteli.
Tikiuosi bus greit.

Laukiam kartu nestuke.gif wink.gif
Atsakyti