Įkraunama...
Įkraunama...

Iš pirmo karto nepavyko...

QUOTE(barbuska @ 2007 08 22, 20:46)
na tada patarimas: darbuokitės su vyru kas antrą dienelę wub.gif jei sunku susekti O. Mes taip darėm pirmus du mėn., kai nutraukiau KT, nes visai nesupratau vyksta ta O ar ne smile.gif

4u.gif kita vasara taip ir darysim, dabar nebera laiko.uz savaites vaziuoju namo verysad.gif

QUOTE(barbuska @ 2007 08 24, 07:27)
Gal trečias ciklas buvo sėkmingas bigsmile.gif

to ir linkiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2007 08 24, 08:27)
gerai, kad aš ne viena tokia 4u.gif
Papildyta:
O man jau 5 diena prasidėjo be MMM ax.gif
Papildyta:
Gal trečias ciklas buvo sėkmingas bigsmile.gif

gal jau testuko prireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės, mes su vyru nors ir labai stengiamės bet jau daugiau nei pusę metų nepavyksta verysad.gif vis tenka nusivilti , bet mes labai stengiamės ir tikimės jog pavyks 4u.gif tai būtų didžiausia laimė mums, bet matau jog ne mums vieniems taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudonplaukė: 24 rugpjūčio 2007 - 14:44
QUOTE(Raudonplaukė @ 2007 08 24, 15:43)
sveikutės, mes su vyru nors ir labai stengiamės bet jau daugiau nei pusę metų nepavyksta verysad.gif  vis tenka nusivilti , bet mes labai stengiamės ir tikimės jog pavyks  4u.gif  tai būtų didžiausia laimė mums, bet matau jog ne mums vieniems taip

sveikute 4u.gif
nors mes planuojam trecia menesi, bet puikiai tave suprantu, visada aplanko liudesys sulaukus mmm, bet nereikia pasiduoti mirksiukas.gif vaikutis atsiras, kada jam bus lemta atsirasti wub.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutės, skaitau visus pasisakymus ir suprantu, kad ne man vienai čia taip liūdna. Kažkaip nesitikėjau iš pirmo karto pastoti, bet slaptą viltį turėjau, kad viskas pavyks pirmąjį kartą blush2.gif . Bet nepavyko verysad.gif . Dabar prisigalvojau visokių nesamonių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2007 08 24, 19:50)
4u.gif Sveikutės,  skaitau visus pasisakymus ir suprantu, kad ne man vienai čia taip liūdna. Kažkaip nesitikėjau iš pirmo karto pastoti, bet slaptą viltį turėjau, kad viskas pavyks pirmąjį kartą  blush2.gif . Bet nepavyko  verysad.gif . Dabar prisigalvojau visokių nesamonių  blush2.gif

Man lygiai taip pat buvo, visko prisigalvojau (kad abu mes nesveiki ir t.t.). Tikrai taip negalvok, viskas bus gerai 4u.gif O tu gal prieš tai KT vartojai?
Atsakyti
mergytes nusiraminkit mirksiukas.gif patikekit viskas bus gerai
ateis tas stebuklas pas visas wub.gif as ir esu is tu kurios netiki bet reik tiket
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2007 08 25, 14:04)
mergytes nusiraminkit  mirksiukas.gif  patikekit viskas bus gerai
ateis tas stebuklas pas visas  wub.gif  as ir esu is tu kurios netiki bet reik tiket

sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nors ir žinant, kad normalu yra pastoti per 6 ar 12 mėnesių, labai sunku suvokti, KODĖL galėjo atsitikti taip, kaip atsitiko... verysad.gif Netikėjau nei vienu neigiamu testuko rezultatu (dariau visus tris blush2.gif ), kol penktadienį nesulaukiau pačių tikriausių mmm doh.gif
Taigi, priimkit į pirmukart nepavykusių gretas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fidele @ 2007 08 26, 21:52)
Nors ir žinant, kad normalu yra pastoti per 6 ar 12 mėnesių, labai sunku suvokti, KODĖL galėjo atsitikti taip, kaip atsitiko...  verysad.gif Netikėjau nei vienu neigiamu testuko rezultatu (dariau visus tris  blush2.gif ), kol penktadienį nesulaukiau pačių tikriausių mmm  doh.gif
Taigi, priimkit į pirmukart nepavykusių gretas...  4u.gif

svarbiausia nepasiduot mirksiukas.gif
Atsakyti
Man pirmą kartą nepavyko, bet pavyko trečią ax.gif
Žinoma pirmą kartą nusiminiau, visko prisigalvojau: amžius, ligos, ir t.t. smile.gif
Tikrai maniau, kad bus sunku pastoti, bet va nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės.
Man irgi nepavyko iš pirmo karto. Kadangi prieš tai turėjau spiralę, tai, kai ją išėmė,laikiausi visų ginės rekomendacijų, t.y. 3 mėn.saugojomės,gėriau folio rūgštį, ilsėjomės Druskininkuose ir .... g.gif nieko. KAI JAU BUVAU PRARADUSI VILTĮ ,nes maniau, kad dėl metų (41) 3-ias leliukas taps tik svajonė, nustojau gerti folio tabletes, neskaičiavau vaisingų dienų ir VALIO drinks_cheers.gif Mums jau 14 savaitė (Planavom 6 mėn.) .Taip kad visos turėkite vilties> thumbup.gif
Atsakyti