Įkraunama...
Įkraunama...

Iš pirmo karto nepavyko...

mes irgi jau antra smenuo planuojam, tai kaip suprantu visoso dienos po MM,,mazdaug dvi sav vaisingos?..na kol kas mes dar nepataikem sad.gif
Atsakyti
QUOTE(aurila @ 2007 09 09, 21:47)
mes irgi jau antra smenuo planuojam, tai kaip suprantu visoso dienos  po MM,,mazdaug dvi sav vaisingos?..na kol kas mes dar nepataikem sad.gif

patarciau as isnaudoti bent jau kas antra diena mensyje o ne tas pirmasis... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2007 09 09, 21:28)
mums sitas irgi trecias menuo, pirmo bandymo metu nepavyko ,antrojo irgi, o va treciasis parodys po poros dienu  4u.gif

mano ciklas nereguliarus, bet siaip galvoju, kad sia savaite irgi tureciau suzinoti, kaip su tuo treciu planavimo menesiuku gavosi ax.gif
tai bandom laukti kartu geru naujienu drinks_cheers.gif
Atsakyti
na, o pas mus pirmagime Dievo duota 4u.gif o antra jau norejome patys suplanuoti ax.gif tai puse metu vargome, ir juokemes, ir rupescio buvo. TU dienu negaudeme, bet kai daktaryte pasiule bazine temperatura matuoti - pyktelejau - sakau - ateisiu kita menesi nescia g.gif ir atejau thumbup.gif sunus isgirdo musu maldas ir atskrido i pilveli wub.gif drinks_cheers.gif wub.gif jei sveikata gera, tai tik isdykelis vaikelis pasijuoks ant debeselio ir nusileis i pilveli 2.gif nestuke.gif kai manys, kad jau laikas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios,

Si savaitgali sulaukiau savo menesiniu - nepavyko po pirmo menesio nors ir darbavomes per vaisingas dienas... daug asaru praliejau.... Bandysim sita menesiuka.

Gal kas zinot kodel nepastojama jei myliesi vaisingomis dienomis????
Atsakyti
QUOTE(Olivija26 @ 2007 09 10, 20:50)
Sveikos mielosios,

Si savaitgali sulaukiau savo menesiniu - nepavyko po pirmo menesio nors ir darbavomes per vaisingas dienas... daug asaru praliejau.... Bandysim sita menesiuka.

Dėl daugelio priežaščių. 4u.gif Neliūdėk, mums irgi nepavyko šį mėnesį. O priežaščių gali būti daug daug...... netinkama poza, ne tom dienom, gal spermos kokybė buvo suprastėjusi (vasarą visgi - daugiau vakarėlių ir t.t.), gal...... tiesiog reikia "dirbti" ta linkme toliau... 4u.gif smile.gif

O ašarėlių visai nereikia schmoll.gif jos nepadeda.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Granatas: 11 rugsėjo 2007 - 09:10
QUOTE(Zylute1 @ 2007 09 10, 20:43)
na, o pas mus pirmagime Dievo duota  4u.gif  o antra jau norejome patys suplanuoti  ax.gif  tai puse metu vargome, ir juokemes, ir rupescio buvo. TU dienu negaudeme, bet kai daktaryte pasiule bazine temperatura matuoti - pyktelejau - sakau - ateisiu kita menesi nescia  g.gif  ir atejau  thumbup.gif  sunus isgirdo musu maldas ir atskrido i pilveli  wub.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif  jei sveikata gera, tai tik isdykelis vaikelis pasijuoks ant debeselio ir nusileis i pilveli  2.gif  nestuke.gif kai manys, kad jau laikas  thumbup.gif

Kaip saunu, kad taip rolleyes.gif
man irgi rekomendavo matuoti temperatura, labai nenorejau, bet galvoju tiek to, pamatuosiu kuri laika ax.gif jei atsibos nebematuosiu schmoll.gif
o siaip sutinku, kad vaikelis ateis, kai bus tam laikas wub.gif
Atsakyti
O aš jau pagalvojau, kad mes gandra šaukiam 5 mėn. ... g.gif |Tuoj bus pusę metų... Labai tikiuosi, kad šis mėnesis bus sėkimingas blush2.gif Jei ne, tai vėl reikės lėkti pas gydytoją ir ieškoti bėdų rolleyes.gif Kažkaip šiandien pasidarė liūdna, neištvėriau ir pasidariau testuką, nors nedaug laiko prabėgo po O ir žinoma, kaip ir tikėjausi- testas nieko neparodė... reikia sukaupti kantrybę ir dar palaukti savaitėlę. Sakykit, kaip jums pavyksta išlikti kantrioms ir laukti kol vėluos MM?? Nu man tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ramce* @ 2007 09 11, 20:08)
O aš jau pagalvojau, kad mes gandra šaukiam 5 mėn. ...  g.gif   |Tuoj bus pusę metų...  Labai tikiuosi, kad šis mėnesis bus sėkimingas  blush2.gif  Jei ne, tai vėl reikės lėkti pas gydytoją ir ieškoti bėdų  rolleyes.gif    Kažkaip šiandien pasidarė liūdna, neištvėriau ir pasidariau testuką, nors nedaug laiko prabėgo po O ir žinoma, kaip ir tikėjausi- testas nieko neparodė... reikia sukaupti kantrybę ir dar palaukti savaitėlę. Sakykit, kaip jums pavyksta išlikti kantrioms ir laukti kol vėluos MM?? Nu man tai  doh.gif

nu, man tai nei biski irgi neina islikti kantriai doh.gif , jei jau buna kokiu itarimu, irgi puolu darytis testuka, kai pasidarau kuriam laikui ramesne bunu ax.gif
man siandien jau 10 DPO, tai irgi jau pradedu nekantrauti, bet kazkaip keistokai pilva nori skaudeti, tai jauciu, kad ir vel bus nepavyke verysad.gif liudna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernestute: 12 rugsėjo 2007 - 12:54
QUOTE(*Ramce* @ 2007 09 11, 20:08)
O aš jau pagalvojau, kad mes gandra šaukiam 5 mėn. ...  g.gif  |Tuoj bus pusę metų...  Labai tikiuosi, kad šis mėnesis bus sėkimingas  blush2.gif  Jei ne, tai vėl reikės lėkti pas gydytoją ir ieškoti bėdų  rolleyes.gif    Kažkaip šiandien pasidarė liūdna, neištvėriau ir pasidariau testuką, nors nedaug laiko prabėgo po O ir žinoma, kaip ir tikėjausi- testas nieko neparodė... reikia sukaupti kantrybę ir dar palaukti savaitėlę. Sakykit, kaip jums pavyksta išlikti kantrioms ir laukti kol vėluos MM?? Nu man tai  doh.gif

Suprantu tavo savijautą, mes jau ganrą viliojam pusė metų ir nieko verysad.gif Stengiuosi nebliauti, nepanikuoti, nusiteikinėti otimistiškai, bet.... kuo toliau tuo sunkiau išlikti ramiai. Ir vėl iš šio ciklo tikiuosi teigiamų rezultatų ... bet dar tik 2 DPO, ach dar tiek laukti. Aną mėnesį jau buvau prisigalvojus, kad pavyko, pasidariau ir tetuką, jis aišku nieko nerodė, bet nepatikėjau, tai ir kraujo HCG pasidariau ir tik tada kai laboratorijoje patvirtino, kad tikrai ne nestuke.gif nurimau. Vos neblioviau, bet dar išsilaikiau, kaip ištversiu šį mėnesį dar vieną mmmm atėjimą jau nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2007 09 12, 17:46)
Suprantu tavo savijautą, mes jau ganrą viliojam pusė metų ir nieko  verysad.gif  Stengiuosi nebliauti, nepanikuoti, nusiteikinėti otimistiškai, bet.... kuo toliau tuo sunkiau išlikti ramiai. Ir vėl iš šio ciklo tikiuosi teigiamų rezultatų ... bet dar tik 2 DPO, ach dar tiek laukti. Aną mėnesį jau buvau prisigalvojus, kad pavyko, pasidariau ir tetuką, jis aišku nieko nerodė, bet nepatikėjau, tai ir kraujo HCG pasidariau ir tik tada kai laboratorijoje patvirtino, kad tikrai ne  nestuke.gif  nurimau. Vos neblioviau, bet dar išsilaikiau, kaip ištversiu šį mėnesį dar vieną mmmm atėjimą jau nežinau  unsure.gif

Minte, musu ciklai panasus - man irgi siandien 2 DPO smile.gif As tai stengiuosiu apie planavima negalvoti....Zinoma, kai pamatau gatveje koki maza vaikeli, tai sunku darosi, vos ne asaros kaupiasi...ir kai su vyru wub.gif , visada pagalvoju: tai gal dabar uzkibs? Mums dar tik antras planavimo ciklas, bet vis tiek nerimstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivija26 @ 2007 09 10, 20:50)
Sveikos mielosios,

Vat man irgi idomu, kodel nepastojama, kai pataikoma g.gif Mes planuojam jau puse metu ir du menesius tikrai zinai, kad pataikiau, bet vis tiek nieko. Jau ir pas gine buvau nuejus, tai ji apziurejo mano lytinius organus, vyrui spermograma padarem ir tyrimai geri, bet rezultato jokio. Dabar man tirs hormonus ir kiausintakiu praeinamuma. Gal beda ten kazkur. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Zylute1 @ 2007 09 10, 20:43)
na, o pas mus pirmagime Dievo duota  4u.gif  o antra jau norejome patys suplanuoti  ax.gif  tai puse metu vargome, ir juokemes, ir rupescio buvo. TU dienu negaudeme, bet kai daktaryte pasiule bazine temperatura matuoti - pyktelejau - sakau - ateisiu kita menesi nescia  g.gif  ir atejau  thumbup.gif  sunus isgirdo musu maldas ir atskrido i pilveli  wub.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif  jei sveikata gera, tai tik isdykelis vaikelis pasijuoks ant debeselio ir nusileis i pilveli  2.gif  nestuke.gif kai manys, kad jau laikas  thumbup.gif

Kaip nuostabu, kad jums viskas lengvai gavosi, nors antras kiek ir uztruko. O as vis galvoju, ko musu vaikelis laukia, kad dar nenusileidzia - ar pyksta ko, ar siaip kur gastroliuoja? unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti