Įkraunama...
Įkraunama...

Iš pirmo karto nepavyko...

QUOTE(Daiva41 @ 2007 08 27, 12:48)
Sveikos mergaitės.
Man irgi nepavyko iš pirmo karto. Kadangi prieš tai turėjau spiralę, tai, kai ją išėmė,laikiausi visų ginės rekomendacijų, t.y. 3 mėn.saugojomės,gėriau folio rūgštį, ilsėjomės Druskininkuose ir ....  g.gif nieko. KAI JAU BUVAU PRARADUSI VILTĮ ,nes maniau, kad dėl metų (41) 3-ias leliukas taps tik svajonė, nustojau gerti folio tabletes, neskaičiavau vaisingų dienų ir VALIO  drinks_cheers.gif Mums jau 14 savaitė (Planavom 6 mėn.) .Taip kad visos turėkite vilties> thumbup.gif

Oi, kaip fianiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernestute: 27 rugpjūčio 2007 - 13:03
QUOTE(barbuska @ 2007 08 27, 09:42)
Man pirmą kartą nepavyko, bet pavyko trečią ax.gif
Žinoma pirmą kartą nusiminiau, visko prisigalvojau: amžius, ligos, ir t.t. smile.gif
Tikrai maniau, kad bus sunku pastoti, bet va  nestuke.gif  4u.gif

Didziausi sveikinimai pastojus, barbuska, dziaugiuosi 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernestute: 27 rugpjūčio 2007 - 13:21
QUOTE(ernestute @ 2007 08 27, 13:20)
Didziausi sveikinimai pastojus, barbuska, dziaugiuosi  4u.gif  thumbup.gif

Dėkoju 4u.gif , tik darbe sunkoka nusėdėti, o dar nuslėpti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2007 08 27, 14:45)
Dėkoju 4u.gif , tik darbe sunkoka nusėdėti, o dar nuslėpti doh.gif

tikiu, kad sunkoka ax.gif
Atsakyti
Skaiciau, jog netgi esant optimalioms pastojimo sąlygoms (ovuliacija, kokybiska sperma), pastojimo šansas vieno ciklo metu tik apie 30 proc. Nors teorija zinau, bet vistiek kazkaip liudna, kai du menesius nepavyko:( Vyras nesijaudina, tiki tais 30 proc., o as kazkaip nerimstu...
Atsakyti
QUOTE(lorencija @ 2007 08 28, 14:17)
Skaiciau, jog netgi esant optimalioms pastojimo sąlygoms (ovuliacija, kokybiska sperma), pastojimo šansas vieno ciklo metu tik apie 30 proc. Nors teorija zinau, bet vistiek kazkaip liudna, kai du menesius nepavyko:( Vyras nesijaudina, tiki tais 30 proc., o as kazkaip nerimstu...

mergyt niekad negalima prarast vilties kad ir butu 1% mirksiukas.gif turim tiket
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2007 08 27, 11:48)
Sveikos mergaitės.
Man irgi nepavyko iš pirmo karto. Kadangi prieš tai turėjau spiralę, tai, kai ją išėmė,laikiausi visų ginės rekomendacijų, t.y. 3 mėn.saugojomės,gėriau folio rūgštį, ilsėjomės Druskininkuose ir ....  g.gif nieko. KAI JAU BUVAU PRARADUSI VILTĮ ,nes maniau, kad dėl metų (41) 3-ias leliukas taps tik svajonė, nustojau gerti folio tabletes, neskaičiavau vaisingų dienų ir VALIO  drinks_cheers.gif Mums jau 14 savaitė (Planavom 6 mėn.) .Taip kad visos turėkite vilties> thumbup.gif

va cia tai fainai, sveikinu jus uz pasiryzima thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Mums nepavyko gal puse metu. Vis bandydavom tomis numatomomis vaisingomis dienomis ir nieko. Ta menesi kai i tai visiskai nekreipeme demesio- yra. nestuke.gif Pasirodo organizmas ne kompiuteris ir tai gali ivykti bet kada. As pasirodo pastojau, tada kai man jau turejo prasideti MN.

Atsakyti
QUOTE(Pilina @ 2007 08 31, 10:35)
Sveikos merginos,

Mums nepavyko gal puse metu. Vis bandydavom tomis numatomomis vaisingomis dienomis ir nieko. Ta menesi kai i tai visiskai nekreipeme demesio- yra. nestuke.gif  Pasirodo organizmas ne kompiuteris ir tai gali ivykti bet kada. As pasirodo pastojau, tada kai man jau turejo prasideti MN.

Sveika 4u.gif
Tai va, as irgi taip galvoju, kad bet kada gali buti, kazkaip man nesinorejo jokiu temperaturu matuoti, bet ginekologe rekomendavo. Sake, jei nepavyktu pastoti, ir jei turesiu temperaturos matavimus, tai jiems lengviau bus suzinoti kodel nepavyksta, tada zinotu kokiu vaistu reiketu, kas galetu buti to priezastis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernestute: 31 rugpjūčio 2007 - 12:40
Barbuska, Daiva41, Pilina ir visos kurios jau turite stebukliukus pilveliuose, DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI 4u.gif
Kai paskaičiau jūsų visų pasisakymus atsiranda ir optimizmas bigsmile.gif Mes su vyru grįžom iš tolimos kelionės, kurios metu taip atsipalaidavau, atsipalaidavau savo mintis nuo intensyvaus planavimo... nusprendžiau laukti siurprizo mirksiukas.gif , tik nezinau kaip ilgai tai trūks blush2.gif , šiaip esu nekantri persona, angelėlis bando mamytę kiek turiu kantrybės biggrin.gif

Visos laikomės ir nepasiduodam nono.gif , truputį atsipalaiduojam ir toliau planuojam sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ramce*: 31 rugpjūčio 2007 - 14:20
QUOTE(*Ramce* @ 2007 08 31, 15:17)
Visos laikomės ir nepasiduodam nono.gif , truputį atsipalaiduojam ir toliau planuojam  sunglasses2.gif

sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas moterytės 4u.gif ,
jungiuosi prie jūsų ir noriu išsipasakot savo išgyvenimus:
žinojau, kad iš pirmo karto retai kam pavyksta, kad dažniausiai tai būna "netyčiukai", bet visgi vyliausi ir planavom, kad viskas pavyks...
Mano reakcija į prasidėjusias MMM nustebino mane pačią- MMM prasidėjo darbe, tai nulėkiau į parduotuvę pirkti always'ų ir tuo momentu paskambino mano vyras- sakiau jam tą liūdnąją žinią verysad.gif ir vidury parduotuvės apsiverkiau cray.gif, ir negana to- pakeliu akis o priešais prekes renkasi nestuke.gif graži nėštukė cray.gif Įsivaizduojat kaip dažnai parodo filmuose, kad matai tik tuos dalykus, kurių pats neturi... buvo žiauriai sunku...
Dabar baigiasi antras bandymo mėnuo, jaučiu kažinkokius pakitimus: skauda krūtis, 9 dieną po O patepliojo rusvai (o iš teorijos tai galėtų reikšti implantaciją thumbup.gif ), dabar liko 3 dienos iki MMM. Labai tikiuosi, kad jos neprasidės ir šykart bus pavykę tapti nestuke.gif , nes mano vyras dabar dirba užsienyje ir kito bandymo tektų ilgai laukti...
Atsakyti