Įkraunama...
Įkraunama...

Iš pirmo karto nepavyko...

QUOTE(coliukee @ 2007 09 15, 18:26)
Na mergaites nenukabinkim niosyciu neuzkybo mums kaip kai kurioms is pirmo karto, bet is n-tojo karto tikrai uzkips  biggrin.gif  bukim optimistes.

nereikia nuleisti ranku ir stengtis visom jegom, tikrai nepraraskit vilties, rytoj eisiu pas gine padarys tyrimus, ir gal patars kokiu nors vitaminu pagerti, neskaitant folio rugsti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(egidijanarg @ 2007 09 16, 18:41)
nereikia nuleisti ranku ir stengtis visom jegom, tikrai nepraraskit vilties, rytoj eisiu pas gine padarys tyrimus, ir gal patars kokiu nors vitaminu pagerti, neskaitant folio rugsti blink.gif

Na tai lauksim is taves ziniu ka tavo gine tau pasakis rytoj ar patars.
Atsakyti
QUOTE(egidijanarg @ 2007 09 16, 18:41)

kad gautumet geru patarimu ir pavyktu kuo greiciau susilaukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivija26 @ 2007 09 13, 16:45)
Sveika,
Kartais man atrodo kad kiek daktaru tiek nuomoniu g.gif.
Nuo siandienos su vyru vel kipsim i darbeli  wub.gif  O taip noretusi kad pavyktu mums si menesi  : nestuke.gif
Ar tau jau velavo menesines? Gal dar per anskti buvo testuka darytis? Gal dar nevertetu nusivilti mirksiukas.gif Zodziu neprarask vilties, jei ne si menesiuka tai kita tikrai turetu pavykti.  smile.gif 
Tiesa, man gine sake kad darbuotis geriausiai vakare ir is kart po sekso paguleti apie puse valandeles kad spermiukam lengiau butu keliauti - nezinau ar tiesa ji kalbejo g.gif

Labutis. Dekui tau labai uz palaikyma 4u.gif Menesines man dar nevelavo, kai testuka dariausi, dar iki ju buvo like 5 dienos. Bet kiek zinau daug kam 10 DPO jau rodo, net 7 DPO vaiduokliuka pamato. unsure.gif Na dar kol kas neprarandu vilties, nors jau visokie menesiniu pozymiai juntami, bet kol ju nera, tol yra vilties. Taigi po poros dienu matysim kaip ten bus.
O del pagulejimo po sekso, mano gine nebuvo labai optimistiskai del to nusiteikus, bet ir nepriestaravo. Sake tikrai taip padaryti galima, nes kartais uztenka ir vieno laso spermiuku, o kartais reikia padeti jiems ten atsirasti. Taip kad tikrai nepakenks po darbo paguleti uzkelus kojytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2007 09 16, 22:10)
Labutis. Dekui tau labai uz palaikyma  4u.gif  Menesines man dar nevelavo, kai testuka dariausi, dar iki ju buvo like 5 dienos. Bet kiek zinau daug kam 10 DPO jau rodo, net 7 DPO vaiduokliuka pamato.  unsure.gif  Na dar kol kas neprarandu vilties, nors jau visokie menesiniu pozymiai juntami, bet kol ju nera, tol yra vilties. Taigi po poros dienu matysim kaip ten bus.
O del pagulejimo po sekso, mano gine nebuvo labai optimistiskai del to nusiteikus, bet ir nepriestaravo. Sake tikrai taip padaryti galima, nes kartais uztenka ir vieno laso spermiuku, o kartais reikia padeti jiems ten atsirasti. Taip kad tikrai nepakenks po darbo paguleti uzkelus kojytes  smile.gif

Na tai kai jau turesi kokiu ziniu lauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2007 09 16, 22:10)
Labutis. Dekui tau labai uz palaikyma  4u.gif  Menesines man dar nevelavo, kai testuka dariausi, dar iki ju buvo like 5 dienos. Bet kiek zinau daug kam 10 DPO jau rodo, net 7 DPO vaiduokliuka pamato.  unsure.gif  Na dar kol kas neprarandu vilties, nors jau visokie menesiniu pozymiai juntami, bet kol ju nera, tol yra vilties. Taigi po poros dienu matysim kaip ten bus.
O del pagulejimo po sekso, mano gine nebuvo labai optimistiskai del to nusiteikus, bet ir nepriestaravo. Sake tikrai taip padaryti galima, nes kartais uztenka ir vieno laso spermiuku, o kartais reikia padeti jiems ten atsirasti. Taip kad tikrai nepakenks po darbo paguleti uzkelus kojytes  smile.gif

papasakok kaip tau sekas g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egidijanarg @ 2007 09 16, 19:41)

labutis, negalejau pranesti jums savo atsakymo, labai gaila bet reikes stengtis kita menesiuka verysad.gif sake, kad pagerciau raudonėlių žolių arbatos, sakė kad turėtų padėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egidijanarg: 24 rugsėjo 2007 - 10:54
QUOTE(egidijanarg @ 2007 09 24, 11:53)
labutis, negalejau pranesti jums savo atsakymo, labai gaila bet reikes stengtis kita menesiuka verysad.gif sake, kad pagerciau raudonėlių žolių arbatos, sakė kad turėtų padėti drinks_cheers.gif

nu nieko gal sis ciklas bus eskmingas wink.gif
idomu kuom padeda ta arbata g.gif
Atsakyti

Nepergyvenk, gal kitą mėn. pavyks.
O va ir man smalsu, kuo raudonėlių arbata padeda? Kiek žinau tai raudonėlio arbata valo kraują. O kuo mum, norinčioms pastoti gerai?
Atsakyti

Na nenusimink ir as darbuosiuos kita menesi lotuliukas.gif , ale idomu tau receptuka dave pagerti raudoneliu arbata kaip cia dabar mums ji pades g.gif , na bet jei patare ja gerti tai gerk ir as prie taves prisidesiu, gal tikrai pades ptapti nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gerai čia thumbup.gif daug gerų patarymų galima perskaityti, ir aš irgo pradesiu gerti raudonelių arbata, gal pades nestuke.gif ..............bet turbūt ir šiaip naudinga ax.gif
Atsakyti
Sveikos planuojančios. Mes jau trečią mėnesį bandom, ir jaučiu kad nesėkmingai, 10 DPO dariausi NT ir neigiamas... Šiandien turėtų prasidėt MM ir jaučiu visus požymius kad jos bus verysad.gif
Man ši tema labai padėjo nusiramint, perskaičiau ją visą... smile.gif Pirmą mėnesį kai nesigavo tai man buvo tokia isterija... gėda net prisiminus. Žinojau kad iš pirmo karto retai kam pavyksta, bet aš kaip ir dauguma jūsų tikėjausi kad man pavyks, antra mėn vėl buvo daug ašarų. Šį mėnesį buvau nusipirkusi O testų ir lygtais pagavau O... bet vistiek nepavyko. Gaila. Bet dabar taip nebepsichuoju, kai paskaičiau kad man ne vienai taip. Tikiuosi, kad tas mažylis, kuris mums skirtas tikrai ateis...
Sėkmės visoms planuojančioms. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teryte: 26 rugsėjo 2007 - 12:58