Įkraunama...
Įkraunama...

Iš pirmo karto nepavyko...

QUOTE(Teryte @ 2007 09 26, 13:48)
Sveikos planuojančios. Mes jau trečią mėnesį bandom, ir jaučiu kad nesėkmingai, 10 DPO dariausi NT ir neigiamas... Šiandien turėtų prasidėt MM ir jaučiu visus požymius kad jos bus  verysad.gif
Man ši tema labai padėjo nusiramint, perskaičiau ją visą... smile.gif Pirmą mėnesį kai nesigavo tai man buvo tokia isterija... gėda net prisiminus. Žinojau kad iš pirmo karto retai kam pavyksta, bet aš kaip ir dauguma jūsų tikėjausi kad man pavyks, antra mėn vėl buvo daug ašarų. Šį mėnesį buvau nusipirkusi O testų ir lygtais pagavau O... bet vistiek nepavyko. Gaila. Bet dabar taip nebepsichuoju, kai paskaičiau kad man ne vienai taip. Tikiuosi, kad tas mažylis, kuris mums skirtas tikrai ateis...
Sėkmės visoms planuojančioms. 4u.gif

Tikrai pavyks console.gif Svarbiausia nusiraminti ir ramiai laukti savo mažylio nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Teryte @ 2007 09 26, 13:48)
Sveikos planuojančios. Mes jau trečią mėnesį bandom, ir jaučiu kad nesėkmingai, 10 DPO dariausi NT ir neigiamas... Šiandien turėtų prasidėt MM ir jaučiu visus požymius kad jos bus  verysad.gif
Man ši tema labai padėjo nusiramint, perskaičiau ją visą... smile.gif Pirmą mėnesį kai nesigavo tai man buvo tokia isterija... gėda net prisiminus. Žinojau kad iš pirmo karto retai kam pavyksta, bet aš kaip ir dauguma jūsų tikėjausi kad man pavyks, antra mėn vėl buvo daug ašarų. Šį mėnesį buvau nusipirkusi O testų ir lygtais pagavau O... bet vistiek nepavyko. Gaila. Bet dabar taip nebepsichuoju, kai paskaičiau kad man ne vienai taip. Tikiuosi, kad tas mažylis, kuris mums skirtas tikrai ateis...
Sėkmės visoms planuojančioms. 4u.gif

STIPRYBĖS TAU IR VISKAS BUS GERAI, AŠ KUO TOLIAU TUO DAUGIAU PRADEDU TIKETI, KAD TIKRIAUSIAI DIEVAS NUSPRENDŽIA KADA MUMS PADOVANOTI MŪSŲ ANGELIUKUS
Atsakyti
QUOTE(migliux7 @ 2007 09 27, 10:04)
O jūs mergaitės kuri nors žinot ka reiškia šitas žodis "komtracetcijos"  g.gif aš tai ne lotuliukas.gif , manau kad šitos žinutės autorius nelabai ka nutuokia apie tai ką jis čia rašo doh.gif

Kur gi jis supras - jis gi kralikas lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskaitytumėt jo kitas žinutes, iškristumėt nuo kėdžių... Aš pasibaisėjus blink.gif blink.gif Kokia moteris gali su juo gyventi, kažkos .....****** trūksta žodžių doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Maja*: 27 rugsėjo 2007 - 13:27
QUOTE(*Maja* @ 2007 09 27, 13:27)
Paskaitytumėt jo kitas žinutes, iškristumėt nuo kėdžių... Aš pasibaisėjus  blink.gif  blink.gif Kokia moteris gali su juo gyventi, kažkos .....****** trūksta žodžių  doh.gif  schmoll.gif

Kas ten gali žinoti, gal jis nei tėvas, nei žmonos turi, gal koks 13-inis čia linksminasi taip mirksiukas.gif Verčiau nekreipti dėmesio irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2007 09 27, 14:58)
Kas ten gali žinoti, gal jis nei tėvas, nei žmonos turi, gal koks 13-inis čia linksminasi taip  mirksiukas.gif Verčiau nekreipti dėmesio irnesakyk.gif

pažiūrėjau žinai į jo rašytas žinutes kitose temelėse, tai tokį įspūdį susidariau, kad vedęs, ir kad būnant žmonai nestuke.gif jis su kita davėsi, nes jam žmona atrodė schmoll.gif schmoll.gif Nu nesuprantu tokių vyrų , širdį užgauna tokie pasisakymai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2007 09 27, 15:02)
pažiūrėjau žinai į jo rašytas žinutes kitose temelėse, tai tokį įspūdį susidariau, kad vedęs, ir kad būnant žmonai  nestuke.gif  jis su kita davėsi, nes jam žmona atrodė  schmoll.gif  schmoll.gif  Nu nesuprantu tokių vyrų , širdį užgauna tokie pasisakymai  unsure.gif

Aha aš irgi skaičiau, bet man atrodo kad čia kažkos piemuo ar piemenka, taip nusprendė pasilinksminti quiet.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad čia žmogus iš nėra ką daryti, bando pažeminti moterys, bet jam tai nepavyksta ...tai tokiu būdu savo piktį išlieja blink.gif
Atsakyti
siūlyčiau kreiptis į moderatorių ir prašyt kad tokius vartotojus blokuotų ir įtraukti jo serverį į juodaji saraša doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2007 09 27, 15:24)
siūlyčiau kreiptis į moderatorių ir prašyt kad tokius vartotojus blokuotų ir įtraukti jo serverį į juodaji saraša  doh.gif  doh.gif

PRITARIU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2007 09 27, 15:24)
siūlyčiau kreiptis į moderatorių ir prašyt kad tokius vartotojus blokuotų ir įtraukti jo serverį į juodaji saraša  doh.gif  doh.gif

As sutinku su Maja.

Beje man MM jau dvi dienas veluoja... blush2.gif GAL nestuke.gif ? Niu ryt ryte darysiu NT. Ir tikiuosi ir bijau nusivilti, nes lyg visi pozymiai rodo kad tuoj tuoj bus MM.
Atsakyti
QUOTE(Teryte @ 2007 09 27, 20:06)
As sutinku su Maja.

Beje man MM jau dvi dienas veluoja... blush2.gif GAL  nestuke.gif ? Niu ryt ryte darysiu NT. Ir tikiuosi ir bijau nusivilti, nes lyg visi pozymiai rodo kad tuoj tuoj bus MM.

Linkiu, kad MM požymiai dingtu ir atsirastu kiti požymiai nestuke.gif
Atsakyti