Įkraunama...
Įkraunama...

Iš pirmo karto nepavyko...

sveikutes, vakar pasidariau NT ir jis teigiamas thumbup.gif , visom kitom linkiu istvermes thumbup.gif , saulutes jums pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune85 @ 2007 10 14, 10:28)
sveikutes, vakar pasidariau NT ir jis teigiamas  thumbup.gif , visom kitom linkiu istvermes thumbup.gif , saulutes jums pavyks mirksiukas.gif

Ziome jau tavo gara naujiena! Bet dar karta sveikinu! drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
O pastojimas zinokit toks reikalas. Mums su pirmu vaiku is pirmo karto pavyko, o dabar va ne doh.gif , per pirma karta nepavyko. Gal as blogai pradedu cikla skaiciuoti g.gif - Man, einant i tualeta pastebejau kad biski rausvos isskir(tai buvo 11diena),12 diena ju jau matesi ant ikotu, bet visai nedaug(uzteko plonaus ikloto), o 13 diena jau prasidejo gausios MM. Tai va klausimas, kuria gi diena man laikyti ciklo pradzia? g.gif
Atsakyti
O man uz 2 dienu turetu pasirodyti mmm , bet vis galvoju kaip tas dvi dienas isgyventi nepasidarius NT g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zydrune85 @ 2007 10 14, 10:28)
sveikutes, vakar pasidariau NT ir jis teigiamas  thumbup.gif , visom kitom linkiu istvermes thumbup.gif , saulutes jums pavyks mirksiukas.gif

thumbup.gif SVEIKINU BUSIMUS TEVELIUS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2007 10 14, 15:46)
O man uz 2 dienu turetu pasirodyti mmm , bet vis galvoju kaip tas dvi dienas isgyventi nepasidarius NT  g.gif  biggrin.gif
Papildyta:
thumbup.gif  SVEIKINU BUSIMUS TEVELIUS  thumbup.gif

Suprantu, kaip tau sunku doh.gif Pabandyk usimti kokia nors veikla g.gif Pavyzd kokio nors zurnalo apie vaikus skaitymu blush2.gif biggrin.gif man tai padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adalija @ 2007 10 14, 13:26)
Gal as blogai pradedu cikla skaiciuoti  g.gif - Man, einant i tualeta pastebejau kad biski rausvos isskir(tai buvo 11diena),12 diena ju jau matesi ant ikotu, bet visai nedaug(uzteko plonaus ikloto), o 13 diena jau prasidejo gausios MM. Tai va klausimas, kuria gi diena man laikyti ciklo pradzia? g.gif

Man mmm pasikeitė po kontraceptikų vartojimo - prasideda tepimu prieš 1 ar kelias dienas. Kadangi tai tęsėsi ilgai, dėl šios problemos šnekėjausi su savo gydytoja; ji patikrino ir patvirtino, kad tepimas - pirma mano ciklo diena.
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2007 10 16, 17:10)
Man mmm pasikeitė po kontraceptikų vartojimo - prasideda tepimu prieš 1 ar kelias dienas. Kadangi tai tęsėsi ilgai, dėl šios problemos šnekėjausi su savo gydytoja; ji patikrino ir patvirtino, kad tepimas - pirma mano ciklo diena.

Aciu uz atsakyma! drinks_cheers.gif Man tai svarbu gaudant vaisingas dienas thumbup.gif
Atsakyti
Laba..ir mums nepavyko po pirmo karto... o as taip isitikinusi buvau kad pavyks...liudnoka, skauda pilva dabar, "raudonoji svente" siauteja blink.gif Bet nenustosime darbuotis iskart po mm pabaigos! Vyras labai stipriai palaiko ideja blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuse @ 2007 10 16, 23:13)
Laba..ir mums nepavyko po pirmo karto... o as taip isitikinusi buvau kad pavyks...liudnoka, skauda pilva dabar, "raudonoji svente" siauteja blink.gif  Bet nenustosime darbuotis iskart po mm pabaigos! Vyras labai stipriai palaiko ideja blush2.gif  wub.gif

Nieko, pavyks kita karta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Adalija @ 2007 10 16, 17:15)
Aciu uz atsakyma!  drinks_cheers.gif Man tai svarbu gaudant vaisingas dienas thumbup.gif

Nėra už ką mirksiukas.gif Tačiau iš savo patirties pasakysiu, kad mums sunkiai sekasi sugaudyti vaisingas dienas - gal kalta neaiški mmm pradžia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2007 10 17, 09:34)
Nėra už ką  mirksiukas.gif Tačiau iš savo patirties pasakysiu, kad mums sunkiai sekasi sugaudyti vaisingas dienas - gal kalta neaiški mmm pradžia  unsure.gif

As ta pastebejau doh.gif Bet irgi is savo patirties biggrin.gif galiu pasakyti, kad su pirmu vaiku pastojau is karto- tiesio po MM kokias 2 savaites su vyru smileysex.gif ir pastojau
Atsakyti
QUOTE(Adalija @ 2007 10 17, 07:58)
Nieko, pavyks kita karta drinks_cheers.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, daug kam nepavyksta is pirmo karto, tik labai mazam procentui poru tai pasiseka...todel nenusiminkit, kiti menesiai gali buti sekmingi mirksiukas.gif
Atsakyti