Įkraunama...
Įkraunama...

Iš pirmo karto nepavyko...

QUOTE(Baabausis @ 2007 10 02, 13:05)
Šiandien mačiau raudonėlių žalių vazonėlyje RIMI parduotuvėje daržovių skyriuje.  biggrin.gif  Kas pageidaujat marš pirkti, virti ir gerti  arbatėlę 4u.gif

Merginos minėjo, kad arbata neskani, tai reikės patiekalus raudonėliais pagardinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Man gera cia pasiskaitineti, vis nusiraminu, kad dar vis nepavyko nestuke.gif
labai noriu leliuko ir MB labai laukia. Tikiuosi mes visos nestuke.gif
Nuosirdziai linkiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buse: 03 spalio 2007 - 15:44
As taip pat vis paguodos ieskau jusu pasysakimuose... Trecias memuo nepavyko nors viska darem kaip priklauso verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(2007 10 03 @ 16:43)
Man gera cia pasiskaitineti, vis nusiraminu, kad dar vis nepavyko  nestuke.gif
labai noriu leliuko ir MB labai laukia. Tikiuosi mes visos  nestuke.gif
Nuosirdziai linkiu.

As taip pat vis paguodos ieskau jusu pasysakimuose... Trecias memuo nepavyko nors viska darem kaip priklauso verysad.gif

group.gif Na, mergaitės aukščiau nosis - kas tie keli mėnesiai irnesakyk.gif Jei norėsime savų mažių, tai ir sulauksime, ar ne drinks_cheers.gif Beje, Olivija, o tu daryk ne taip, kaip priklauso - gal kaip tik tuomet pavyks mirksiukas.gif Gal per daug pastangų įdedi.

O aš netgi iš savo močiutės patarimų sulaukiau lotuliukas.gif Sakė: "AT-SI-PA-LAI-DUO-TI!". Tai gal taip ir padarom friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2007 10 01, 12:13)
O iš kur tos raudonėlių arbatos gauti  g.gif Vaistinėje jos nėra  schmoll.gif

mandarine, yra vaistine gamtos namai, atrodo kad toks pavadinimas, ten yra tos arbatos nebrangi apie 4 lt., bet skonis tai ne koks schmoll.gif reikia priprasti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2007 10 04, 02:10)
group.gif Na, mergaitės aukščiau nosis - kas tie keli mėnesiai  irnesakyk.gif  Jei norėsime savų mažių, tai ir sulauksime, ar ne  drinks_cheers.gif Beje, Olivija, o tu daryk ne taip, kaip priklauso - gal kaip tik tuomet pavyks  mirksiukas.gif Gal per daug pastangų įdedi.

O aš netgi iš savo močiutės patarimų sulaukiau  lotuliukas.gif Sakė: "AT-SI-PA-LAI-DUO-TI!". Tai gal taip ir padarom friends.gif

Tai va ir pati suprantu kad reik atsipalaiduot ir leist leliui paciam nuspresti kada pas mus apsigyventi blink.gif Mat tikejausi kad suplanuosim ir pavyks is pirmo menesiu bet nepavyko po triju bandymu tai dabar labai nusivylusi ir vis ieskau kas su mumis negerai verysad.gif Oi kaip sirdele gelia ir vis asaros rieda kai pamatau koki leliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2007 10 04, 11:10)
O aš netgi iš savo močiutės patarimų sulaukiau  lotuliukas.gif Sakė: "AT-SI-PA-LAI-DUO-TI!". Tai gal taip ir padarom friends.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Nepadarykit leliukų darymo darbu mirksiukas.gif
Mėgaukitės ir procesu smileysex.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivija26 @ 2007 10 04, 17:08)
Tai va ir pati suprantu kad reik atsipalaiduot ir leist leliui paciam nuspresti kada pas mus apsigyventi blink.gif Mat tikejausi kad suplanuosim ir pavyks is pirmo menesiu bet nepavyko po triju bandymu tai dabar labai nusivylusi ir vis ieskau kas su mumis negerai  verysad.gif Oi kaip sirdele gelia ir vis asaros rieda kai pamatau koki leliu  verysad.gif

Aš irgi maniau, kad man iš pirmo karto pavyks, bet.... deja deja..... Mes jau nuo ankstyvo pavasario planuojam (ar nuo vėlyvos žiemos - jau nepamenu doh.gif ). Bet rankų nenuleidžiam ir vilties nepametam. O tau tik trys mėnesiai cool.gif Kiti tris metus laukia ir... sulaukia thumbup.gif Svarbiausia "neužsiciklinti" ant vieno dalyko. Džiaugtis gyvenimu, labai mylėti savo vyrą ir..... mažiukas pas atskubės į jūsų šeimą wub.gif
Atsakyti
mums ir is pirmo karto nepavyko verysad.gif , viliuosi kad si men uzkibom ax.gif , tai laukiu 12 dienos, nes turi buti mm. Kad tik nebutu mm blush2.gif . o visom norejau palinketi kantrybes ir istvermes nestuke.gif , ateis ir i musu kiema svente thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune85 @ 2007 10 08, 23:30)
mums ir is pirmo karto nepavyko verysad.gif , viliuosi kad si men uzkibom ax.gif , tai laukiu 12 dienos, nes turi buti mm. Kad tik nebutu mm  blush2.gif . o visom norejau palinketi kantrybes ir istvermes  nestuke.gif , ateis ir i musu kiema svente thumbup.gif

Linkiu, jog antras kartas būtų lemtingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baabausis @ 2007 10 01, 20:30)
Sveikos, manau raudonėlių arbatos rasite  arbatos ir kavos specializuotose parduotuvėse  biggrin.gif  Tik skonis tai jau nekoks  schmoll.gif , nu bet ko tik nepadarysi norint tapti  nestuke.gif  Einu ir aš plikytis raudonėlių arbatos (turiu prieskoninių, picą gaminant dedu), manau tiks   biggrin.gif

Aš turiu naminio raudonėlio žiedelių, tai man visai skani arbata. Kraujo valymui yra toks receptasL 1 valgomas šaukštas žalios arbatos ir 1 šaukštas raudonėlio, užplikyti į didesnį puodėlį ir išgerti per dieną. Va šitas recptas tai gaunasi labai neskanus, nes labai didelė koncentracija žolių gaunasi. O jei taip pat daryti, tik silpnesnę, tai labai skanu thumbup.gif . Aš darau ne po valgomą šaukštą, o po arbatinį šaukštelį

QUOTE(zydrune85 @ 2007 10 08, 23:30)
mums ir is pirmo karto nepavyko verysad.gif , viliuosi kad si men uzkibom ax.gif , tai laukiu 12 dienos, nes turi buti mm. Kad tik nebutu mm  blush2.gif . o visom norejau palinketi kantrybes ir istvermes  nestuke.gif , ateis ir i musu kiema svente thumbup.gif

labai linkiu, kad šią savaitę aplankytų tave geros naujienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintė: 10 spalio 2007 - 16:01
... mes net specialią maldą buvom susikūrę.... taip laukėm vaikiuko.. norėjom...svajojom.... trejus su puse metų.....
Būtinai tuo tikėkit...
Atsakyti