Įkraunama...
Įkraunama...

Iš pirmo karto nepavyko...

Kai jau pradėjau galvoti apie antrą atžalą, ėmiau stebėti kada bus vaisingos dienos mirksiukas.gif . Pimą mėn. nepavyko unsure.gif , antrą taip pat ne verysad.gif , va o jau trečią mėn., kai jau ėmiau galvoti, kad reikia dar palaiminimo iš aukščiau ax.gif , mums pavyko 4u.gif . Tad kantrybės mirksiukas.gif ir atsidavimo. Iš meilės vienas kitam wub.gif ir gimsta tie musu,mažieji angeliukai.
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 06 18, 08:42)
nu žinok skaičiavau pagal 30 dienų ciklą  mirksiukas.gif  ir tom dienelėm dirbom ir paskui pagal 42 dienų ir vėl dirbom  biggrin.gif , taip kad nežinau kada čia mums pavyko. O temperatūros niekad nematavau.



Na ir aš taip padarius esu nes nereguliarios yra, pirma paskaiciavau 28dienų cikla, o poto 40dienų - ir viskas kas tarp- laikiau kad gali buti vaisingos dienos biggrin.gif .
Na šeip ir be jokiu skaičiavimu jaučiu kada ovuliacija turi but, visad skauda pakankamai stipriai prieš O, kažkur apie savaite, o poto staiga nustoja..
Dabar va laukiu bus mmm ar nebus, krutys padidejo labai ir jautrios - o NT daryti dar bijau, kas jei dar peranksti ir nieko neparodys - lauksiu bent iki penktadieno. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute_as @ 2007 06 18, 15:51)
Na ir aš taip padarius esu nes nereguliarios yra, pirma paskaiciavau 28dienų cikla, o poto 40dienų - ir viskas kas tarp- laikiau kad gali buti vaisingos dienos biggrin.gif .
Na šeip ir be jokiu skaičiavimu  jaučiu kada ovuliacija turi but, visad skauda pakankamai stipriai prieš O, kažkur apie savaite, o poto staiga nustoja..
Dabar va laukiu bus mmm ar nebus, krutys padidejo labai ir jautrios - o NT daryti dar bijau, kas jei dar peranksti ir nieko neparodys - lauksiu bent iki penktadieno.  doh.gif



nu as irgi anksčiau jausdavau kada O, bet ne visada, o paskutinius mėnesius nejausdavau, gal kad labai laukiau, irgi atrodo jau skauda skauda krūtis, paskui bac ir sulauki MMM, bet pajausi kada jau tikrai būsi nestuke.gif , nors aš irgi netikėjau, pradėjo silpna darytis nusprendžiau kad nuo kavos, nes būtent išgėrus kavos už valandos prasidėdavo sipnumas, o pasirodo visai kita miela priežastis.

O tu dar pakentėk, aš buvau pasidariusi testuką prieš pusantros savaitės nuo sužinojimo, nieko nerodė, net vyrui nesakiau, kad nenuliūdint, o va praeitą antradienį parodė.


Tikrai pavyks ir tau, tikėk ir lauk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 06 18, 17:07)
nu as irgi anksčiau jausdavau kada O, bet ne visada, o paskutinius mėnesius nejausdavau, gal kad labai laukiau, irgi atrodo jau skauda skauda krūtis, paskui bac ir sulauki MMM, bet pajausi kada jau tikrai būsi  nestuke.gif , nors aš irgi netikėjau, pradėjo silpna darytis nusprendžiau kad nuo kavos, nes būtent išgėrus kavos už valandos prasidėdavo sipnumas, o pasirodo visai kita miela priežastis.

O tu dar pakentėk, aš buvau pasidariusi testuką prieš pusantros savaitės nuo sužinojimo, nieko nerodė, net vyrui nesakiau, kad nenuliūdint, o va praeitą antradienį parodė.
Tikrai pavyks ir tau, tikėk ir lauk  4u.gif


Ačiu labai už palaikyma 4u.gif , kažkaip ramiau pasidare, tikrai nesinori išproto kraustytis ir galvoti I ar II bus unsure.gif , dabar ramiau i tai žiuriu... tiesiog gyvensim ir lauksim rolleyes.gif .
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Nusprendziau ir as pasipasakoti ax.gif labai labai noriu ir laukiu leliuko,pirma karteli ir mums nepavyko tai siek tiek nusivyliau,nusiminiau nes taip stipriai laukiu,kad kiekviena nakti sapnuoju vaikucius,kad jau turiu,o dienom nepraeina nei penkiolika minuciu kad nepagalvociau apie leliuka.Jau nusiminiau kad ir antra kart nepavyko bet vakar isiziebe siokia tokia vilties kibirkstele,o gal...Nors mano M ir nereguliarios buna keliu dienu skirtumas,bet si menesi jos jau sakyciau kazkur uztruko.Si menesi ir labai skauda krutine naktim nelabai miegu,versdamasi ant sono vis is skausmo prabundu.Tai dabar istisai galvoju o gal?...Po pirmo nepavykusio karto pradejau gert vitaminus gydytoja skyre Pregnacare.Na bus matyt...dar palauksiu iki savaites pabaigos,testo nenoriu pirkt nes gali labai labai nuliudint,o as to bijau...nors ir ta nezinomybe nepakenciama...
Atsakyti
QUOTE(sauliuke @ 2007 06 18, 21:15)
Sveikutes smile.gif  Nusprendziau ir as pasipasakoti ax.gif  labai labai noriu ir laukiu leliuko,pirma karteli ir mums nepavyko tai siek tiek nusivyliau,nusiminiau nes taip stipriai laukiu,kad kiekviena nakti sapnuoju vaikucius,kad jau turiu,o dienom nepraeina nei penkiolika minuciu kad nepagalvociau apie leliuka.Jau nusiminiau kad ir antra kart nepavyko bet vakar isiziebe siokia tokia vilties kibirkstele,o gal...Nors mano M ir nereguliarios buna keliu dienu skirtumas,bet si menesi jos jau sakyciau kazkur uztruko.Si menesi ir labai skauda krutine naktim nelabai miegu,versdamasi ant sono vis is skausmo prabundu.Tai dabar istisai galvoju o gal?...Po pirmo nepavykusio karto pradejau gert vitaminus gydytoja skyre Pregnacare.Na bus matyt...dar palauksiu iki savaites pabaigos,testo nenoriu pirkt nes gali labai labai nuliudint,o as to bijau...nors ir ta nezinomybe nepakenciama...


Sveikute,
Laukiam kartu 4u.gif gal ir mums pasiseks ax.gif
Kai čia paskaitai, tai matai kad žmonėm vis del to anksčiau ar veliau pasiseka nestuke.gif

Stebuklų būna mirksiukas.gif
Stiprybės!!
Atsakyti
Bet jei si kart nepasiseks as turesiu dar tik viena karteli verysad.gif po menesio mano vyras isvaziuos i uzsieni padirbet ir nematysiu jo puse metu..nenoriu likt viena..
Atsakyti
QUOTE(sauliuke @ 2007 06 18, 22:05)
Bet jei si kart nepasiseks as turesiu dar tik viena karteli  verysad.gif  po menesio mano vyras isvaziuos i uzsieni padirbet ir nematysiu jo puse metu..nenoriu likt viena..


Na nenusimink, juk dar visą mėnesi turėsit progą nestuke.gif
Neliudek anksčiau laiko 4u.gif pirmą sulauk rezultato. Viskas dar gali atsitikt, o jei ir ne - tai gal iškart poto kai tavo vyras griš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute_as @ 2007 06 19, 01:20)
Na nenusimink, juk dar visą mėnesi turėsit progą  nestuke.gif
Neliudek anksčiau laiko  4u.gif pirmą sulauk rezultato.  Viskas dar gali atsitikt, o jei ir ne - tai gal iškart poto kai tavo vyras griš  mirksiukas.gif

man taip pat nepavyko is pirmo karto, bet emiau matuoti BT, stebeti save ir nestuke.gif
taip kad viskas bus gerai pirma menesi per mazai stengiames matyt.
sekmes darbuojantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aiisstte @ 2007 06 19, 09:30)
man taip pat nepavyko is pirmo karto, bet emiau matuoti BT, stebeti save ir  nestuke.gif
taip kad viskas bus gerai pirma menesi per mazai stengiames matyt.
sekmes darbuojantis mirksiukas.gif

Šaunuoliai, sveikinu tapus nestuke.gif thumbup.gif. Ar dažnai darbuodavotės per O ir iki jos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klein @ 2007 06 19, 11:33)
Šaunuoliai, sveikinu tapus  nestuke.gif   thumbup.gif. Ar dažnai darbuodavotės per O ir iki jos?  blush2.gif

pirma ciklo puse mazdaug kas antra diena, o kadangi tiksliai nustaciau O, nes matavau BT, ji buvo 12 CD, tai dar ir specialiai taikem, ir atrodo pataikem. beje man mmm turetu buti tik ryt poryt, o, kad nestuke.gif zinau jau trecia diena, testas rodo net su dieniniu sysium drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiisstte: 19 birželio 2007 - 09:39
Mes irgi kas antra diena dabar darom smile.gif blush2.gif Pirma karta nepavyko, tai bandysim daryt viska kas imanoma, kad pavyktu si menesi. Tikiuosi, be rezultato neliksim mirksiukas.gif

Sekmes visoms!
Atsakyti