Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas 50-mečio jubiliejui

Mano mamos penkiasdesimtmetis geguzes 1 d. Taigi dar turiu siek tiek laiko ka nors sumastyt ir ideju pasigaudyt. Labai noreciau teminio vakarelio, bet abejoju ar kas paisytu dress kodo g.gif Siaip tevai gyvena nuosavam name, tai planuoja stayti palapine ir samdyti muzikanta g.gif Noretusi kazkoko savo inest i ta vakara wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonce @ 2008 03 25, 16:08)
Mano mamos penkiasdesimtmetis geguzes 1 d. Taigi dar turiu siek tiek laiko ka nors sumastyt ir ideju pasigaudyt. Labai noreciau teminio vakarelio, bet abejoju ar kas paisytu dress kodo  g.gif Siaip tevai gyvena nuosavam name, tai planuoja stayti palapine ir samdyti muzikanta  g.gif  Noretusi kazkoko savo inest i ta vakara  wub.gif

Jeigu jaunatviškesni svečiai, gal ir paisytų. O šiaip galima bent užduotėlių pagalvoti kokių, jei kažką savo įnešti norisi. Aš tai ieskau vietos, kad nereikėtų namie daryti ir visko tvarkyti doh.gif Jau vien to be programėlių užtektų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2008 03 29, 15:57)
Kaune gal? Pasidalink, ką?

Taip, Kaune, Domeikavoj. Ten yra sale ir vieta nakvynei. Telpa berods iki 50 zmoniu. Gal net ir pirtis yra. Tevai vaziavo apziuret, tai jiems patiko ir bukleteli atsiveze is nuotrauku visai graziai atrodo.
Atsakyti
O gal kas turit ideju, kokia dovana galima butu padovanot? ax.gif Siaip galvojau apie masazus, bet suzinojau, kad mamos sesuo jai nupirko savaites kelalapi i Druskininkus, tai kazkaip gal per daug jau tu masazu butu blush2.gif
Atsakyti
O kokia ten kaina? Gal pasidalinsi informacija?
Atsakyti
Su nakvyne vienam zmogui 120 Lt. I kaina ieina maistas, bet be alkoholio ir saldaus stalo. Be nakvynes kiek pamenu 75 Lt g.gif
Atsakyti
mano uosvienei 50 metu jubiliejus bus..tai nezinau,ji kavine uzsisake ir susikviete svecius..bet noreciau ir as jai ka ,bent jau graziu zodziu ar dar kokia staigmena g.gif neturiu ideju unsure.gif
Atsakyti
Galima gal pvz. susiieškot nuotraukų, prisigaudyt jos gyvenimo faktų ir ką nors padaryt, a la knygelę ar kažką... Na, kad va gražus ir prasmingas gyvenimas buvo...
Atsakyti
o jei nesiojama kompa turint, tai pvz. koki filmuka sukurt is nuotrauku su atitinkama muzika kiekvienam gyvenimo tarpsniui biggrin.gif Gaila, kad kompo neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonce @ 2008 04 01, 21:37)
o jei nesiojama kompa turint, tai pvz. koki filmuka sukurt is nuotrauku su atitinkama muzika kiekvienam gyvenimo tarpsniui  biggrin.gif  Gaila, kad kompo neturiu  doh.gif

Bet tada reikia ir projektoriaus. Juk tiekai svečių ekranas mažas doh.gif
Atsakyti
o mes anytos 50-meciu iliuzionista pakvietem, o tai visiems nuostabos ir ispudzio buvo thumbup.gif .radom per google ju svetaine ir susitareme su vienu is ju.
Atsakyti
o kokius zaidimukus zaidziate tokiose sventese?man galvos skausmas kaip uzimti svecius g.gif
Atsakyti