Mano mamos penkiasdesimtmetis geguzes 1 d. Taigi dar turiu siek tiek laiko ka nors sumastyt ir ideju pasigaudyt. Labai noreciau teminio vakarelio, bet abejoju ar kas paisytu dress kodo
Siaip tevai gyvena nuosavam name, tai planuoja stayti palapine ir samdyti muzikanta
Noretusi kazkoko savo inest i ta vakara
QUOTE(Bonce @ 2008 03 25, 16:08)
Mano mamos penkiasdesimtmetis geguzes 1 d. Taigi dar turiu siek tiek laiko ka nors sumastyt ir ideju pasigaudyt. Labai noreciau teminio vakarelio, bet abejoju ar kas paisytu dress kodo
Siaip tevai gyvena nuosavam name, tai planuoja stayti palapine ir samdyti muzikanta
Noretusi kazkoko savo inest i ta vakara 
Jeigu jaunatviškesni svečiai, gal ir paisytų. O šiaip galima bent užduotėlių pagalvoti kokių, jei kažką savo įnešti norisi. Aš tai ieskau vietos, kad nereikėtų namie daryti ir visko tvarkyti
QUOTE(groovy @ 2008 03 29, 15:57)
Kaune gal? Pasidalink, ką?
Taip, Kaune, Domeikavoj. Ten yra sale ir vieta nakvynei. Telpa berods iki 50 zmoniu. Gal net ir pirtis yra. Tevai vaziavo apziuret, tai jiems patiko ir bukleteli atsiveze is nuotrauku visai graziai atrodo.
O gal kas turit ideju, kokia dovana galima butu padovanot?
Siaip galvojau apie masazus, bet suzinojau, kad mamos sesuo jai nupirko savaites kelalapi i Druskininkus, tai kazkaip gal per daug jau tu masazu butu
O kokia ten kaina? Gal pasidalinsi informacija?
Su nakvyne vienam zmogui 120 Lt. I kaina ieina maistas, bet be alkoholio ir saldaus stalo. Be nakvynes kiek pamenu 75 Lt
Galima gal pvz. susiieškot nuotraukų, prisigaudyt jos gyvenimo faktų ir ką nors padaryt, a la knygelę ar kažką... Na, kad va gražus ir prasmingas gyvenimas buvo...
o jei nesiojama kompa turint, tai pvz. koki filmuka sukurt is nuotrauku su atitinkama muzika kiekvienam gyvenimo tarpsniui
Gaila, kad kompo neturiu
QUOTE(Bonce @ 2008 04 01, 21:37)
o jei nesiojama kompa turint, tai pvz. koki filmuka sukurt is nuotrauku su atitinkama muzika kiekvienam gyvenimo tarpsniui
Gaila, kad kompo neturiu 
Bet tada reikia ir projektoriaus. Juk tiekai svečių ekranas mažas
o mes anytos 50-meciu iliuzionista pakvietem, o tai visiems nuostabos ir ispudzio buvo
.radom per google ju svetaine ir susitareme su vienu is ju.