Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičių šeimos medicinos centras

QUOTE(Irėja @ 2008 12 01, 13:06)
kuo toliau, tuo labiau nusiviliu šita įstaiga. registratūroj kažkokios piranijos dirba, tik ir laukia kiekvienąkart progos pasityčiot iš paciento, pas gydytoją atėjus turi vos ne su ašarom maldauti, kad biuletenį ilgiau kaip 3 dienom išrašytų, kai iš tikro labai blogai jautiesi. nežinau... ieškau, kur kitur persirašyti.

drinks_cheers.gif Apie piranijas čia tu labai taikliai pastebėjai, reto netaktiškumo moteros surinktos. Kai nueini, tai baisu ko nors paklausti doh.gif . Man irgi jau norisi persirašyti kitur, tik kol kas dar nžn kur verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lapiukas @ 2008 12 06, 21:05)
drinks_cheers.gif  Apie piranijas čia tu labai taikliai pastebėjai, reto netaktiškumo moteros surinktos. Kai nueini, tai baisu ko nors paklausti  doh.gif . Man irgi jau norisi persirašyti kitur, tik kol kas dar nžn kur  verysad.gif

as pati kazkada galvoju persirasyti isita smc. O dirbu irgi toki darba, seseles - tik kitam vln smc. Nu nezinau, negi ten tokios baisios registratores? sakes blink.gif
Atsakyti
man tai registratores niekuom nekliuna ax.gif visada mandagiai aptarnauja
atsizvelgia i mano norus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 12 07, 18:59)

Na gal aš pataikiau kai jos nenuotaikoj buvo, tik kad ta nenuotaika dažnai būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 12 07, 18:59)

žiūrint "ant kurių" pataikai. viena jaunutė tokia yra, labai mandagi. apie kitas patylėsiu geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 12 08, 12:03)
žiūrint "ant kurių" pataikai. viena jaunutė tokia yra, labai mandagi. apie kitas patylėsiu geriau  biggrin.gif

niekada neturiu problemų su registratorėmis g.gif gal čia jau nuo besikreipiančiojo priklauso. aišku, visą laiką išsišiepęs negali sėdėt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistele @ 2008 12 08, 11:33)
niekada neturiu problemų su registratorėmis  g.gif  gal čia jau nuo besikreipiančiojo priklauso. aišku, visą laiką išsišiepęs negali sėdėt  cool.gif

niekas ir neprašo ir sėdėt išsišiepus. pasigendu elementaraus mandagumo.
Atsakyti
nezinau
as visada mandagiau kalbuosi, taip ir su manim ax.gif
dar patinka, kad sesutes svelniai ima krauja thumbup.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 12 09, 02:57)
nezinau
as visada mandagiau kalbuosi, taip ir su manim ax.gif
dar patinka, kad sesutes svelniai ima krauja  thumbup.gif blush2.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
prisiminiau. vieną kartą viena iš tų "mandaguolių" ėmė kraują iš venos (ją labai dažnai randu sėdint registratūroj, taip iki galo ir nesupratau, kokia jos tikroji "paskirtis" tenai biggrin.gif ). pataikė iš 3 karto. alkūnės linkis visas mėlynas vėliau buvo. ir man griežtai buvo pasakyta "kitą kartą prašom pasakyti, kad reikia durti į kraštą rankos. iš kur man žinoti, kad pas jus venos tokios?!" biggrin.gif kadangi esu mandagus žmogus, nutylėjau ir tiek. kitą kartą kitai seselei (rusakalbė tokia, tikrai maloni) nieko neaiškinau, paėmė puikiai iš pirmo karto.

taip kad džiaukitės, kol neužtaikėt 4u.gif lengviausia yra papamokslauti "kaip tu kalbi, taip su tavim" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 09 gruodžio 2008 - 12:19
QUOTE(Irėja @ 2008 12 09, 13:18)
lotuliukas.gif
prisiminiau. vieną kartą viena iš tų "mandaguolių" ėmė kraują iš venos (ją labai dažnai randu sėdint registratūroj, taip iki galo ir nesupratau, kokia jos tikroji "paskirtis" tenai  biggrin.gif ). pataikė iš 3 karto. alkūnės linkis visas mėlynas vėliau buvo. ir man griežtai buvo pasakyta "kitą kartą prašom pasakyti, kad reikia durti į kraštą rankos. iš kur man žinoti, kad pas jus venos tokios?!"  biggrin.gif kadangi esu mandagus žmogus, nutylėjau ir tiek. kitą kartą kitai seselei (rusakalbė tokia, tikrai maloni) nieko neaiškinau, paėmė puikiai iš pirmo karto.

taip kad džiaukitės, kol neužtaikėt  4u.gif lengviausia yra papamokslauti "kaip tu kalbi, taip su tavim"  doh.gif

na ir kas kad nepataikė? didelio čia daikto. man irgi vieną kartą pataikė tik kitoj rankoj, o viena liko mėlyna. kam nepasitaiko darbe suklysti? manau, kad šiuo atveju didžiausia problema yra, kad būna žmonių, kurie visą laiką viskuo nepatenkinti, nori pykti, susipykti, ieško priekabių ir t.t.
tai jei jau eini su tokiu nusistatymu, tai ir bendrauja atitinkamai. kad ir nelabai maloniai atsakytų, na ir kas. juk aš čia prisiregistravau dėl kitų priežasčių. pvz man didelis privalumas tas, kad galima iš anksto užsirašyti pas gydytoją ir nereikia pusę dienos sėdėti prie kabineto ar stumdytis su bobutėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistele: 09 gruodžio 2008 - 18:51
na as kazkaip sitame centre jau pora metu lankausi, tai man jis visai patinka... netenka labai daznai ten buti, bet kai reikia tai visada maloniai pasitinka ir palydi..nusiskundimu tikrai neturiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistele @ 2008 12 09, 18:49)
na ir kas kad nepataikė? didelio čia daikto. man irgi vieną kartą  pataikė tik kitoj rankoj, o viena liko mėlyna. kam nepasitaiko darbe suklysti? manau, kad šiuo atveju didžiausia problema yra, kad būna žmonių, kurie visą laiką viskuo nepatenkinti, nori pykti, susipykti, ieško priekabių ir t.t.
tai jei jau eini su tokiu nusistatymu, tai ir bendrauja atitinkamai. kad ir nelabai maloniai atsakytų, na ir kas. juk aš čia prisiregistravau dėl kitų priežasčių. pvz man didelis privalumas tas, kad galima iš anksto užsirašyti pas gydytoją ir nereikia pusę dienos sėdėti prie kabineto ar stumdytis su bobutėm.

nu ir vėl tas pats... doh.gif negi taip sunku suvokti, kas parašyta.
ne tas, kad nepataikė (nieko čia baisaus). o tas, kad pamokslavo ir moralizavo, lyg tai mano kaltė būtų. ir dar "pataria" pacientui kitoms seselėms nurodinėti doh.gif tai labai neprofesionalu.

o kurioj poliklinikoj negalima iš anksto užsirašyti? nesu girdėjus tokio dalyko. ir su bobutėm neteko dar stumdytis, nors, kaip matot, esu labai priekabus ir konfliktiškas žmogus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 09 gruodžio 2008 - 20:40