Na mokama ne viskas. Per visą nėštumą yra du planiniai vizitai pas gyd. ginekolgę-jie nemokami. Jei nori dažniau lankytis, tada teks mokėti. Šiaip ta tvarka, kad nėščiąsias prižiūri šeimos gydytojas, tai man nelabai kokia...Bet nieko nepakeisi

QUOTE(musike @ 2006 07 28, 15:22)
Na mokama ne viskas. Per visą nėštumą yra du planiniai vizitai pas gyd. ginekolgę-jie nemokami. Jei nori dažniau lankytis, tada teks mokėti. Šiaip ta tvarka, kad nėščiąsias prižiūri šeimos gydytojas, tai man nelabai kokia...Bet nieko nepakeisi 

ir jei mokėsi galėsi kiek tik nori žiūrėt savo lelių

QUOTE(musike @ 2006 07 28, 15:22)
Šiaip ta tvarka, kad nėščiąsias prižiūri šeimos gydytojas, tai man nelabai kokia...Bet nieko nepakeisi 

Štai dėl tos tvarkos ir turiu vieną angeliuką. Kaip vėliau man pasakė L.Širšinaitienė, jei būčiau lankiusis pas ginekologę, o ne pas šeimos gyd., tai greičiausiai būtų pavykę išgelbėti antrą vaikelį. Taigi, kas kaltas???
Aš buvau pas Galgauskienę, kai mano gydytojas atostogavo, tai didelio įspūdžio nepaliko
Maloni, bet... Buvo labai nesmagu, kad reikėjo ilgai laukti, nes ji vis sėdėti tame poilsio kambaryje, o eilė už durų buvo laaabai ilga... Be to, ten dar buvo žmogus, kuris atrodė labai nekaip ir galiausiai jį išsiuntė į ligoninę, bet visgi jis ten turėjo prasėdėti kelias valandas
Man ji kiek išsiblaškiusi atrodo
Jokioje reklamoje jos nemačiau
Ir kai paskutinį kartą ją mačiau, ji buvo tamsi

Jokioje reklamoje jos nemačiau

QUOTE(elipsė @ 2006 08 28, 11:44)
Kiek žinau gyd.Galgauskienė yra ir direktorė.O kaip ji , gal kas lankosi pas ją?
Čia ta pati kur per televizorių reklamoje šnekėjo(tokia šviesiais plaukais)?
Čia ta pati kur per televizorių reklamoje šnekėjo(tokia šviesiais plaukais)?

O kaip dėl gyd.Kanišauskaitės?Gal pas ją kas gydosi, nes vyras nuėjo užsiregistruoti ir jam ją pasiūlė. O ką tie vyrai - jiems tas pats.
QUOTE(elipsė @ 2006 08 28, 18:53)
O kaip dėl gyd.Kanišauskaitės?Gal pas ją kas gydosi, nes vyras nuėjo užsiregistruoti ir jam ją pasiūlė. O ką tie vyrai - jiems tas pats.
Ji tikriausiai nauja, nes anksčiau buvo tik 3 šeimos gydytojai ir jos nebuvo

Jei nesutarsit, galės pakeisti

Labas
aš irgi planuoju PŠMC užsiregistruoti, nes dukrytę jau užrašiau ir pediatre Kristina esu kol kas patenkinta. Taigi ir pati noriu užsirašyti, nes dar po gimdymo pas ginekologę pasitikrinti nebuvau
Užsirašiau pas Inga Rudzikienę... Ka monot? ir dar prašau, parekomenduokit šeimos gydytoją ten

aš irgi planuoju PŠMC užsiregistruoti, nes dukrytę jau užrašiau ir pediatre Kristina esu kol kas patenkinta. Taigi ir pati noriu užsirašyti, nes dar po gimdymo pas ginekologę pasitikrinti nebuvau

sveikos,
kaip supratau šeimos medicinos centre Žemynos g-vėje nepatariate eiti, o tai kur yra šis PŠMC, kokioje gartvėje?
kaip supratau šeimos medicinos centre Žemynos g-vėje nepatariate eiti, o tai kur yra šis PŠMC, kokioje gartvėje?