Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkate drabužius vyresniems vaikams?

QUOTE(Gabe @ 2007 04 18, 18:10)
  Kaip isprotejus lakstau ir ieskau Bartek didesniu dydziu batu, nors ju kainos tai  doh.gif  tokiam dydziui (kitur moteriskus siulo - nu negi astuonmete eis su moteriskais?  blink.gif )..

Būtent moteriškais doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta: 18 balandžio 2007 - 17:24
QUOTE(Ernesta @ 2007 04 17, 09:38)
Mums tai su batukais problemėlė g.gif dydis 37, bet kojytė, labai plona, kai reikėjo žieminius pirkti  doh.gif  mega_shok.gif oi vargom, visi normalesni jai tinkantys iki 35 dydžio.
su rūbais irgi ne kas, mes provinsijoje gyvenam Šiauliai arčiausia, o ten tai išvis tik kelios parduotuvės tokiems paaugusiems vaikams  doh.gif

del ziemines avalynes, tai as gavau 37 dydi mergaitiskus Bartek ilgus batus su nat. kailiu viduje "X-teen" parduotuveje rolleyes.gif bet kaina kaip vienam sezonui.. doh.gif 250Lt tas malonumas atsiejo.. verysad.gif Zinoma, nenusidevi, bet kai isauga kur juos deti?.. tas pats ir su drabuzeliais: dar dukters atiduodu geresnius drauges mergaitei, nes mazesnio ugio, o avalyne smarkiai per didele, o sunaus drabuzelius tysiu prie konteinerio, nes niekam nereikalingi verysad.gif sirdi net skauda, kai paskaiciuoju kiek pinigu ismetama..
Atsakyti
Na va aš kaip visada naivi nesvietiškai lotuliukas.gif lotuliukas.gif maniau, kad tik aš viena su tokia problema doh.gif
Mano vaikinai auga "kaip ant mielių" , storuliukai šiek tiek ...
Batus nupirkti pasirodo tokia problema, vaikų parduotuvėse jau nėr, o suaugusių dar nėr blink.gif g.gif

wub.gif

Atsakyti
aš savo 14-metei merginai rūbus ir batus perku x-teen'e. ten galima rasti stulpelio formos žmogučiams gerų rūbų.
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2007 04 18, 18:10)
Sunus irgi tik "Bimbo" sau drabuzeliu randa, nes kitur kazkaip jam dizainas ir medziagos nepatinka

5 metų bernas? blink.gif

Dėkui Dievui už savo bernus - 116 ir 170. Nei vienas jų niekada gyvenime nėra pareiškęs pretenzijų dėl dizaino, o medžiaga bloga tik tada, kai kanda (tas buvo vieną kartą gyvenime vyresnėliui)... Jeigu belekatras mano bernas pareikštų pretenzijas dėl aprangos medžiagos ir dizaino - iš klumpių išgriūčiau doh.gif
Mano parinktas dizainas visiems labai geras ir visi džiaugiasi, jei nereikia į parduotuves eit smile.gif Mano vyresnėlio standartinė frazė parduotuvėj renkant kokius batus: "Mama, nu pirk bet kuriuos, pirmus, ir eeeeiiiiinammmm!" hihihi.gif

Blyn, dar tik to betrūktų, šitiek vargsti, kol randi, o čia, matote, dar dizaaaainas netenkina doh.gif
Atsakyti
Kaip pasaką prisimenu tuos laikus, kai bachūras pretenzijų nereikšdavo. O dabr per metus kelis stilius pakeitė. ir , jaučiu dar nepabaiga schmoll.gif Šukuosenos irgi - nuo darkoniukų iki dabartinės irokėziškos (taip skaiuterės vadinasi). gal iki 16- kos susiformuos pagaliau tas skonis? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 05 16, 12:25)
5 metų bernas? blink.gif

Dėkui Dievui už savo bernus - 116 ir 170.  Nei vienas jų niekada gyvenime nėra pareiškęs pretenzijų dėl dizaino, o medžiaga bloga tik tada, kai kanda (tas buvo vieną kartą gyvenime vyresnėliui)... Jeigu belekatras mano bernas pareikštų pretenzijas dėl aprangos medžiagos ir dizaino - iš klumpių išgriūčiau doh.gif
Mano parinktas dizainas visiems labai geras ir visi džiaugiasi, jei nereikia į parduotuves eit smile.gif Mano vyresnėlio standartinė frazė parduotuvėj renkant kokius batus: "Mama, nu pirk bet kuriuos, pirmus, ir eeeeiiiiinammmm!" hihihi.gif

Blyn, dar tik to betrūktų, šitiek vargsti, kol randi, o čia, matote, dar dizaaaainas netenkina doh.gif

hihihi.gif as per labiausiai tu noru nesureiksminu. Tiesiog vaikai su savo skoniu ax.gif Man paciai mazai nepatikdavo koks drabuzis tai baisiausiai nekesdavau ji deveti.. laukdavau kada isaugsiu ir galesiu pasiteisinti, jog mazas biggrin.gif Kol turiu galimybe - tegul renkasi patys ka nori deveti, as tik paredaguoju, jog nebutu per daug issaukianciai. Sunus megsta raudona ir ryskiai oranzine spalva - na tegul ir devi patenkintas, tada nors tausoja drabuzi ir jauciasi savimi patenkintas 4u.gif Kas is to, jog nupirksiu kas man grazu ir gules komodoje, nes pastoviai ras preteksta kodel negali uzsivilkti. Va, viena bliuzona nupirkau pries menesi savo nuoziura ir guli ne karto neuzsivilktas, nes kakavines spalvos pasirodo nemegsta doh.gif
Atsakyti
Nu, iš vienos pusės, mamai galvaskaudis, o iš kitos pusės, gal ir pliusas - kai bus jau suaugęs, bet dar - neatrodys kaip tikras senbernis smile.gif

O kaip suprast - medžiaga nepatinka? Nelabai įsivaizduoju penkiamečio pareiškiant, kad jam matote, sintetikos per daug, medvilnės per mažai, arba kad šitas greit apsiburbuliuos (taip pirmiausia pagalvojau, pagal save, kaip tikra boba hihihi.gif) O dabar galvoju, gal tiktai pasako, kad to nenori, nes nešvelnus? smile.gif

Tada aš prieš tai ne taip išsireiškiau, neįsigilinau - ir mano mažiukas biškį jautrus dizainui smile.gif Jam visi drabužiai su Žaibu Makvynu iš multiko gerokai geresni už drabužius be Žaibo Makvyno biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 18 gegužės 2007 - 20:32
vat dabar ir as susimasciau kaip jis renkasi.. g.gif pakraciau atminti ir pastebejau, kad jis pirma paliecia drabuzi, apziuri ir tada pasako ar tinka ar ne. Net keista, bet sintetikos neisiulau niekaip schmoll.gif turbut is tecio paveldejo, nes didysis vyras irgi pedantiskai renkasi drabuzius pagal sudeti juos liesdamas doh.gif Kol kas ka rinkosi patys - tikrai kokybiski drabuziai, neturiu pretenziju, kad man taip moketi rinktis.. ax.gif Vat dukte tai tikra sarka, jai svarbu blizga ir spalvinga lotuliukas.gif bet avalyne pirkti su jais visais man tikra kancia: "Ne ta spalva, ne taip uzsisega, padas blogas - slidus, suplys greitai, negalesim per balas eit, nepatogus" ir t.t. doh.gif Su siaubu masciau apie vasarine avalyne, nes merginai 37 dydzio basuciu reikia.. unsure.gif bet apsimeciau nagla ir nuejau su siuntimu i Ortopedini, kad uzsakyti basutes blush2.gif sumokejau po 70Lt ir birzelio gale abu vaikai tures ortopedines basutes. Kadangi abieju vaiku silpni raisciai, tad jiems priklauso kompensuojama avalyne, o tuom niekad nesinaudodavau, gavosi, kad siai vasarai gavau basutes pigiai ax.gif Dar bande purkstauti technike, kad galiu ir siaip vaikams nupirkti avalyne, bet atsoviau, kad tegul man gauna tokiai pedai 37d. basutes mergaitiskas su supinatoriais ir uzkulne tvirta ir tada tikrai neprasysiu gaminti ax.gif Nutilo ir pripazino, kad as teisi.
Atsakyti
Nu blyn ir technikė blink.gif Koks jos reikalas, ką tu gali, jeigu priklauso, tai ir priklauso, nors ir supermilijonierė būtum unsure.gif Ir visai geri tie jų batai... smile.gif

O dėl išrankumo - tai aš su savo vaikais ir diedu pasuoju prieš tavo vaikus ir diedą, mes pagal jus skudurų glušiai irnesakyk.gif Nors būna žmonių, kurie tikrai labai jautrūs tai medžiagai, tai gal vaikai iš tatos ir paveldėjo? Nes man, tarkim, ar švelnesnis, ar šiurkštesnis - vienodai... Ir vaikams irgi dzin smile.gif

O grįžtant prie temos - dabar kai ką iš skudurų Laredoute užsakau - ir visiems gerai smile.gif Na ten, kaip žinia, nepačiupinėsi... Užtat yra ūgių. Pacanėliams iki 180, argi ne smagu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2007 04 15, 23:53)
arba vaikiški iki 35, arba susaugusių nuo 39. O 37-38- nėr nors nusišauk. Beje, 39 suaugusiųjų batai tikrai toli gražu ne vienu cm didesni už vaikiškus 38 (šiaip taip gautus) .

ko jūs po tas pardes malatės doh.gif jei dėl mokyklos,geriausi turguose ir batai ir rūbai.dar vakar joniškio turguje mačiau kedus 36-38 išmieros,bet maniškiui 34reikia.o šiaip gerų rūbų visokių visokiausių tik padėvėtose prekėse,ir tik ,,humanoje,, perku.kaip tik apsipirkomo diena buvo,tai vyresiajam maikių visai naujų po 2 lt nuo 130iki140cm ūgio radau,suknelių tokių buvo,tik perdidelės panikei.juk ant kaktos neparašyta rūbų kokybė,ar kur jie pirkti,tikrai pardėse niekada nepirkčiau,anaiptol,tanai daug prastesnės kokybės schmoll.gif o kiek tų rūbų vaikui tereikia,nu 3-6mėn panešios ir lauk metami,nusidrengia greitai.nesprantu idėjos,kuom turguje ar pardėje rūbai skiriasi g.gif
Atsakyti
Va šiandien pusę dienos su dukra malėmės po parduotuves. Pirmas tikslas buvo - užsukti į "Zara" vaikų skyrių, nes prieš porą dienų po darbo mačiau visai neblogų dalykėlių. Žodžiu, ateinam, aš jau žinau, ką duosiu matuotis. Ir ką manote - mano dukros dydžio nebėr blink.gif Tokio juodo trikotažinio bliuzonėlio baltais drugeliais su kapišonu, ryškiom rausvom sagutėm verysad.gif Sandėly rado paskutinį, bet ir tas mažas. Bet kitą neblogą maikikę vis tiek pirkom thumbup.gif

Kitas etapas - kaip mes ieškojom basučių. 36-37 dydis - varyk į bobiškus. Iš to viso asortimento atmeti visas aukštakulnes, visas kainuojančias virš 160 Lt (tai buvo riba, kiek ketinom išleisti, nes vis tiek koja dar augs, tad nešios trumpai), visas per pirštą, visas įsispiriamas, visas kietais pjaunančiais plonais dirželiais, visas kietais visiškai nesilankstančiais padais - keletas apytikriai tinkamų porų lieka. Pradėjus matuotis paaiškėja, kad nepaisant to, jog pėdos ilgis tinka, netinka plotis. Nei vienų, nes bobų, nešiojančių 36-37, pėda platesnė ir "keltis" aukštesnė, vaiko kojytė visose "paskęsta". Taip apėjom VISAS Europos batų parduotuves. Dar liko Bimbo ir Cipollino (ar kitu pavadinimu ten pat, Kotrynai priklausanti). Ten kartais būna gana didelių dydžių. Kai kurių mergaitiškų basankių radom net 40 dydžio lotuliukas.gif Bet 37 (būtent, 37) dydžio neradom. Nors gal buvo kažkokios ružavai žydros su blizgančiomis širdelėmis... Atsipeikėkit, argi 11 metų paaugliukei tokias apausi? Ir dar vienas matavom, "popierines" - iš vidaus odelė, kaip priklauso, o viršus, net pado (beje, kieto kaip kanopa) šonai, medžiagėle traukti - net pardavėja nemelavo, kad nenusidraskys po keleto dienų, pagarba už sąžiningumą. Bet mums kas iš to. Taip ir grįžom be basučių, kur toliau ieškot - neįsivaizduoju doh.gif Tiesa, nusipirkom šiaip batelius, neplanuotai, odinius, minkštus, lanksčiu padu, įdomiai margintus ir nebrangiai. Nelabai reikėjo, bet kai situacija tokia - kaipgi neimsi?
Atsakyti