Įkraunama...
Įkraunama...

Savanorių pr.:Aušrelė

O mes lankysime Zirniuku grupe, jau nuo pirmadienio, gal kas ka zinote apie sios grupes aukletojas 4u.gif biski neramu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina.Rb @ 2013 08 26, 12:14)
Sveiki,

Mes lankome grupę "Pėledžiukai" - tai mano vaikas po vasaros bijo eiti, nes yra viena iš auklėtojų tikrai labai pikta ir nemylinti vaikų. Kiek žinau jos vaikai bijo ir visada verkia, kai pamato ją ryte. Jei tik būtų galimybė tikrai pakeisčiau darželį, nes iš savo vaiko sužinojau keletą dalykų kurie yra nesuvokiami, kaip gali auklėtoja taip elgtis.

Laba,

mes taip pat šią grupę lankome, jūsų postas labai suneramino. Gal pasidalintumėte kas taip jus sujaudino? Ar čia, ar į až, ar FB?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 07 rugsėjo 2013 - 18:44
QUOTE(vkrislas @ 2013 09 07, 17:51)
O mes lankysime Zirniuku grupe, jau nuo pirmadienio, gal kas ka zinote apie sios grupes aukletojas 4u.gif biski neramu blush2.gif

Auklėtoja Regina ir šeimininkė Aldona fantastiškos thumbup.gif thumbup.gif . Vaikas po šiai minutei nori pas jas grįžti į grupę. Neturiu jokio blogo žodžio thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Ramzetė @ 2013 09 07, 19:43)
Laba,

mes taip pat šią grupę lankome, jūsų postas labai suneramino. Gal pasidalintumėte kas taip jus sujaudino? Ar čia, ar į až, ar FB?

Mano sūnėnas lankė prieš kelis metus. Ant vienos auklėtojos pastovūs skundai buvo. Ar ji dirba dabar nžn blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina.Rb @ 2013 08 26, 12:14)
Sveiki,

Mes lankome grupę "Pėledžiukai" - tai mano vaikas po vasaros bijo eiti, nes yra viena iš auklėtojų tikrai labai pikta ir nemylinti vaikų. Kiek žinau jos vaikai bijo ir visada verkia, kai pamato ją ryte. Jei tik būtų galimybė tikrai pakeisčiau darželį, nes iš savo vaiko sužinojau keletą dalykų kurie yra nesuvokiami, kaip gali auklėtoja taip elgtis.
Žodžiu su dideliu nenoru reiks vėl vesti vaiką...

Ta prasme po vasaros atostogu bijo eiti? Ar po to kai grupe viena menesi nedirbo ir vaikas lanke kitas grupes?
Mano mergina, kaip tik apsidziauge, kai aukletojos gryzo po atostogu ir noriai eina i darzeli. Daznai sako, kad myli aukletojas ir kazkaip tikrai nepastebejau, kad kuri negraziai su vaikais elgtusi...
Naturalu, kad grieztai pasako, kad zaisliukus susitvarkyti ar dar ka, nes kitaip jie visi ant galvos uzliptu....
Manau tikrai reiketu is pradziu pasikalbeti su aukletoja ir issiaiskinti, kas jus ir jusu vaikuti neramina...
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2013 09 07, 21:08)
Auklėtoja Regina ir šeimininkė Aldona fantastiškos thumbup.gif  thumbup.gif . Vaikas po šiai minutei nori pas jas grįžti į grupę. Neturiu jokio blogo žodžio thumbup.gif  thumbup.gif

niu va mes jau lankome 2 savaites ir tikrai patenkinti, vaika is darzelio pasiimam geros nuotaikos thumbup.gif , o del tvarkos pas jas grieztai, maniske greitai ismoke batukus ir striuke i vieta det, bet tai tik i gera smile.gif

gal yra mamyciu, kuriu vaikuciai eina i zirniuku 1,5-3 metu grupe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vkrislas @ 2013 09 20, 17:43)
niu va mes jau lankome 2 savaites ir tikrai patenkinti, vaika is darzelio pasiimam geros nuotaikos thumbup.gif , o del tvarkos pas jas  grieztai, maniske greitai ismoke batukus ir striuke i vieta det, bet tai tik i gera smile.gif

gal yra mamyciu, kuriu vaikuciai eina i zirniuku 1,5-3 metu grupe 4u.gif

Mes nuo šiandienos prisijungėme prie jūsų grupės wink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labai nuostabus darzelis. visas personalas be galo rupestingas. as pati lankiau si darzeli. labai noreciau kad ir mano vaikai ten lankytusi. gaila nera galimybes.
Atsakyti
QUOTE(VyresniojiSesyte @ 2013 12 11, 12:42)
Mes nuo šiandienos prisijungėme prie jūsų grupės wink.gif mirksiukas.gif

Saunu 4u.gif , kaip sekasi pirmas menuo? smile.gif atrodo ir Kaledineje egluteje buvot darzelyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vkrislas @ 2014 01 07, 22:11)
Saunu 4u.gif , kaip sekasi pirmas menuo?  smile.gif atrodo ir Kaledineje egluteje buvot darzelyje smile.gif

Buvom, buvom, bet jau nebelankom, vaikas labai sustresavo pas mus sad.gif Kadangi dar turiu galimybę būti namie su juo tai nusprendėm dar paaugti ir gal didesni busim bus paprasčiau mums wink.gif O kaip jums sekasi darželyje?
Atsakyti
Sveikos mamytes. Labai norisi suzinoti Jusu nuomone apie Nykstuku ir Drugeliu aukletojas. Esu labai patenkinta Reginos darbu (Zirniuku) noreciau kad ir Drugeliu aukletoja butu neprastesne. Dekoju smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Gal yra jau bandančių vesti naujus vaikučius į lopšelio grupes? Kokie pirmi įspūdžiai?
Atsakyti
Mes nuo rugsejo 1 keliausim. Kol kas mamai daugiau streso, o dukryte labai laukia ir nori eiti. Ziuresim, kuriam laikui to noro uzteks ax.gif
Atsakyti