Įkraunama...
Įkraunama...

Savanorių pr.:Aušrelė

QUOTE(rozaliux @ 2014 09 24, 17:29)
Sveikos, mamytės smile.gif gal pasidalinsit pirmaisiais įspūdžiais apie šį darželį? Planuojam lankyti, bet dar neapsisprendžiam, į kokią lopšinukų grupę prašytis? ax.gif gal padėsit? mirksiukas.gif

Sveiki smile.gif
Mes pradėjom lankyti Nykštukų grupę, bet dar nelabai susivokėm, kad galėtume patarti (čia kviečiam į pagalbą lopšiuką baigusių vaikučių tėvus). Šeip mano mergaitė noriai eina į darželį. Iš tikrųjų teko pabūti su abiejų grupių auklėtojomis, tai nepasakyčiau, kad kažkuri būtų ypač išsiskyrusi...
Atsakyti
QUOTE(Frida mama @ 2014 01 07, 13:07)
labai nuostabus darzelis. visas personalas be galo rupestingas. as pati lankiau si darzeli. labai noreciau kad ir mano vaikai ten lankytusi. gaila nera galimybes.
Iš ar lankiau šį darželį - seniai seniai... Deja, nuo to laiko niekas ten nepasikeitė - nei sienos, nei durų rankenos - tik langai nauji sudėti... Jau nekalbant apie klozetus be dangčių bendrojoje prausykloje....

QUOTE(MIKIENĖ @ 2014 08 20, 19:43)
<...> Aš kai turiu su kuo lyginti, tai visi pliusai tik šiam darželiui būtų smile.gif
O aš kai turiu su kuo lyginti, daugiau savo vaiko čia nebeleisčiau ax.gif

Išties keista, kai Vilniaus Naujamiestyje esantis darželis iki šiol nesutvarkytas/neremontuotas/neatnaujintas, kai net rajoniniai darželiai renovuoti...
Kaip sakoma - žuvis pūva nuo galvos, gal visgi reiktų pagalvoti, ar išties įstaigos Vadovas deda visas pastangas, kad gautų ES paramą renovacijai?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 23 liepos 2015 - 15:44
QUOTE(~Beauty~ @ 2015 07 23, 17:37)
Iš ar lankiau šį darželį - seniai seniai... Deja, nuo to laiko niekas ten nepasikeitė - nei sienos, nei durų rankenos - tik langai nauji sudėti... Jau nekalbant apie klozetus be dangčių bendrojoje prausykloje....

O aš kai turiu su kuo lyginti, daugiau savo vaiko čia nebeleisčiau ax.gif

Išties keista, kai Vilniaus Naujamiestyje esantis darželis iki šiol nesutvarkytas/neremontuotas/neatnaujintas, kai net rajoniniai darželiai renovuoti...
Kaip sakoma - žuvis pūva nuo galvos, gal visgi reiktų pagalvoti, ar išties įstaigos Vadovas deda visas pastangas, kad gautų ES paramą renovacijai?...

Labai labai keista- dukra pabaigė prieš 2 metus darželį- jau tada WC buvo pakeisti. unsure.gif . ES lėšos buvo skirtos naujoms lovoms nupirkti- ne iš tėvelių pinigų o už ES lėšas- net keista ar ne? juk pvz šalimais esantis darželis (prie Gerosios vilties mokyklos) nepabūgo pareikalauti iš kiekvieno vaiko tėvo 500litukų darželio apšiltinimui, o štai žirmūnuose teko tėvams ir lovas naujas patiems nusipirkti. (žinau nes brolis pirko- keikėsi, bet pirko)
šiais metais ne tik durys buvo keistos, tačiau ir sienoms kolidoriuose kosmetinis remontas atliktas. Iš ES lėšų buvo prieš metus visiškai atnaujinta virtuvė- tai vienas iš nedaugelio darželių pilnai išlaikęs savo virtuvę.
o dėl darželio ar geras ar ne sunku pasakyt- kaip paklius vaikas- kai kuriems netinka auklėtojos nors tu ką- kiti priešingai atsidžiaugti ta pačia negal. 4u.gif
Žinau tik tiek- mokyklai normaliai darželiai neparuošia- VISIŠKAI. tenka dirbti su vaiku namie. Tik tokiu atveju jei jūsų grupėje bus koks garsenybės vaikelis ar žurnalisto- štai tokiu atveju vaikai bus paruošti - priešingu atveju jūsų vaikas mokės: užrašyti vardą at lentos ir susakyti skaičius iki 10... (atleiskit bet tiek mano ir 4metukų sūnus moka)
O mokykloje atėjus jums pasakys kad reikia jau mokėti ne tik raides didžiąsias, tačiau ir jas jungti o skaičiai iki 10 net tik suskaičiuoti, tačiau ir atimti sudėti... doh.gif
Atsakyti

Sveiki,

kas siuo metu lanko si darzeli ir gali pasakyti atsiliepimus. Gavome vieta jame siais metais, butu idomu isgirst objektyvia nuomone :) 

Atsakyti