Įkraunama...
Įkraunama...

Apklausa: ar derinate rankine prie avalynės?

Apklausa: Ar derinate rankine prie avalynes? (330 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as labiau derinu rankiniu ir avalines medziagas ir stilius, bet spalvas - ne-ee, Zicevas neseniai pasake, kad tai praeito amziaus tendencijos, dabar jau ne aktualu, nebent esant klasiska persona. cool.gif
Atsakyti
Kartais ax.gif
Atsakyti
dažniausiai derinu. geriausia išeitis - marga rankinė, kad tiktų prie bet kokios spalvos avalynės.
Atsakyti
Pastaruoju metu nebe. Rankinių ir ryškesnių norisi, o va batai mano dažniausiai juodi, negi visada juodą su juodu derinsi, nusibosta.
Atsakyti
Jau seniai nebemadinga derinti rankine su batais.
O kosmariausias kosmaras rankine-batai-pirstines-salikas.Pageidautina baltos spalvos. doh.gif
Atsakyti
prie tam tikru rankiniu, nereikia batu derinti smile.gif
nors man pvz negraziai ziurisi balti batai ir juodas rankinukas arba atvirksciai (todel baltu batu vengiu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Slibiniukas: 27 lapkričio 2008 - 16:39
stengiuosi derint.....ypac vasara derinu..turiu net vienodos odos bateliu ir rankine...man pvz grazu kai yra priderinta
Atsakyti
as irgi stengiuosi suderint, gal ir ne paskutinis mados klyksmas, bet man taip yra graziau
"O kosmariausias kosmaras rankine-batai-pirstines-salikas.Pageidautina baltos spalvos. " praita ziema vaiksciojau panasiai tik vietoj saliko striuke, man visai patiko biggrin.gif
Atsakyti
stengiuosi paderinti, nebutina identiska, bet kai atspalviai viso garderobos ziurisi - tada liuks thumbup.gif ..."i nors nemadinga, praeito amziausd tendencijos" man grazu biggrin.gif
Atsakyti
As tai stengiuosi, kad nebutu batai tamsus, o rankinukas sviesus, arba atvirksciai. ax.gif
Atsakyti
visada derinu, bet tai nereiskia, kad pagal spalvas smile.gif derinu pagal bendra vaizda smile.gif
Atsakyti
Stengiuosi kažką su kažkuo vis tik derinti, kažkai keistai atrodytų juoda apranga, balti batai ir rožinis rankinukas laugh.gif
Atsakyti