as labiau derinu rankiniu ir avalines medziagas ir stilius, bet spalvas - ne-ee, Zicevas neseniai pasake, kad tai praeito amziaus tendencijos, dabar jau ne aktualu, nebent esant klasiska persona.

dažniausiai derinu. geriausia išeitis - marga rankinė, kad tiktų prie bet kokios spalvos avalynės.
Jau seniai nebemadinga derinti rankine su batais.
O kosmariausias kosmaras rankine-batai-pirstines-salikas.Pageidautina baltos spalvos.
O kosmariausias kosmaras rankine-batai-pirstines-salikas.Pageidautina baltos spalvos.

stengiuosi derint.....ypac vasara derinu..turiu net vienodos odos bateliu ir rankine...man pvz grazu kai yra priderinta
as irgi stengiuosi suderint, gal ir ne paskutinis mados klyksmas, bet man taip yra graziau
"O kosmariausias kosmaras rankine-batai-pirstines-salikas.Pageidautina baltos spalvos. " praita ziema vaiksciojau panasiai tik vietoj saliko striuke, man visai patiko
"O kosmariausias kosmaras rankine-batai-pirstines-salikas.Pageidautina baltos spalvos. " praita ziema vaiksciojau panasiai tik vietoj saliko striuke, man visai patiko

stengiuosi paderinti, nebutina identiska, bet kai atspalviai viso garderobos ziurisi - tada liuks
..."i nors nemadinga, praeito amziausd tendencijos" man grazu

As tai stengiuosi, kad nebutu batai tamsus, o rankinukas sviesus, arba atvirksciai.

visada derinu, bet tai nereiskia, kad pagal spalvas
derinu pagal bendra vaizda