Įkraunama...
Įkraunama...

Apklausa: ar derinate rankine prie avalynės?

Apklausa: Ar derinate rankine prie avalynes? (330 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Svarbiausia,kad drabuziu ir rankines komplekte nevyrautu daugiau triju spalvu .Bet kazka suderinu,maisau derinius rolleyes.gif Rankine - jei nederinu su batais, tai derinu prie paltuko , striukes ar kelniu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dazniausiai stengiuosi suderinti, tik kad pas mane batu gausybe, tai rankiniu kartais pritruksta, taciau visada yra iseitis, svarbiausia kad spalvos tarpusavyje "nesipjautu", taip kad jei nederinu rankines prie avalynes, tai tuomet derinu prie devimu tuo metu kitu drabuziu ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
nederinu,aisku,nemetu ant saves kas papuole-kazkaip iseina nenusigrybaut ax.gif .batu pas mane-gaaaaaaaaalybe thumbup.gif,rankiniu liga praejo,o batu-niekaip,tad,jei ir noreciau-neiseitu derint
Atsakyti
noriu paklausti patarimo...Nusipirkau tamsiai melynus batus, jie tokie daugiau laisvalaikiui, i darba nelabai su jais...Ir beda ta, kad as megeja viska susiderinti, o renkines prie ju nerandu, o jeigu randu man patinkancia tai kaina doh.gif Ka butu galima derint prie melynu ilgaauliu (be kulno)...Kokio stiliau/spalvos rankine? (as didesniu megeja)... rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkaip is vaikystes prisimenu, kad rankine, batai ir pirstines turi buti suderinti.
Tas visada jauciasi aprangoje.
Nors, apziurineju ir paneles mieste, kurios to nederina ir turi savo minciu - tikrai buna idomu pasiziureti ir patinka, be to manau, kad gyvenam jau tokiu laiku, kad kaip nori - taip ir vaiksciok.
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2008 02 29, 10:19)
noriu paklausti patarimo...Nusipirkau tamsiai melynus batus, jie tokie daugiau laisvalaikiui, i darba nelabai su jais...Ir beda ta, kad as megeja viska susiderinti, o renkines prie ju nerandu, o jeigu randu man patinkancia tai kaina doh.gif  Ka butu galima derint prie melynu ilgaauliu (be kulno)...Kokio stiliau/spalvos rankine? (as didesniu megeja)... rolleyes.gif

Gal tiktų juoda, o jei mėgsti galima užrišti nedidelę skariukę tinkančią į spalvą, o gal papuošalus galima padreinti, įdomu kokio stiliaus rūbai tavo. smile.gif
Atsakyti
Nederinu, nes:
1. neturiu tiek "perkamuju", kad kiekviena karta pirkdama rankine ar batus prie eiles kitu kriteriju dar galvociau, "ar deres" g.gif Man ir siaip nusipirkti padoria rankine ar batus yra didelis galvos skausmas ir kartu - amziaus zygdarbis. Jei reiketu dar ir derinti, turbut vaiksiociau basa ir be krepsio schmoll.gif
2. nezinau kaip kitoms, bet man atrodo, kad reiketu maziau kreipti demesio i "dera" ir "nedera". Aisku, bet ko rengtis, autis ar segtis nereikia - galvoti reikia visuomet, bet dazniausiai laisvesnis, paprastesnis poziuris i apsirengima ir aksesuarus, manau, duoda geresniu rezultatu. Bent jau man rolleyes.gif
Atsakyti
kartais derinu,bet nevisada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geisha @ 2008 03 04, 01:20)

Pritariu
Dazniausiai pirkdama batus ar rankine pagalvoju su kuo nesiosiu, bet yra pasitaike o su vaiku daba tai isdegu su kedais ir su rankinuku doh.gif bet ka daryt toks gyvenimas mirksiukas.gif
Atsakyti
dazniausiai taip gaunasi, jog derinu, bet manau, nera butina visada derinti smile.gif
Atsakyti
Nederinu 4u.gif nes daniausiai savaime susiderina tongue.gif niekad taip nebuna, jog spalvos pjautusi,tai ir neskiriu tam didelio demesio ......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VB_Glamour: 10 kovo 2008 - 21:31
QUOTE(geisha @ 2008 03 03, 23:20)

drinks_cheers.gif vos neparasiau topaties biggrin.gif
Atsakyti