Dažniausiai,kad derinu,nes kitaip jausčiausi labai keistai

ne ne ne

Stengiuosi derinti

Visuomet derinu! Iki universiteto, dar mokydamasi mokykloje, isvis i tokius dalykus demesio nekreipdavau... Kai istojau mokytis, susiradau tuometini vaikina, jis mane ir ismoke
Pas ji mama buvo labai labai viska derinanti: ne tik batelius su rankine, bet apskritai... Negali buti kazkokios spalvos apsirengime nepasikartojancios: ta prasme, kazkas turi buti tokios pat spalvos kaip ta detale... Na, zodziu, ji labai i tai kreipe demesi ir, matyt, sunus augdamas irgi 'prisimoke'
Tai liepdavo man ir rubus persilyginti, kad nei rauksleles nebutu, ir persirengti
Nuo to laiko ir liko sventa taisykle: batai ir rankine visuomet turi buti tos pat spalvos!

Pas ji mama buvo labai labai viska derinanti: ne tik batelius su rankine, bet apskritai... Negali buti kazkokios spalvos apsirengime nepasikartojancios: ta prasme, kazkas turi buti tokios pat spalvos kaip ta detale... Na, zodziu, ji labai i tai kreipe demesi ir, matyt, sunus augdamas irgi 'prisimoke'

as derinu
turi sutapti spalvos/atspalviai! nebutinai bateliu su rankine, gali buti, kad visa juoda, o rankine ryski, tai yra grazu
neapkenciu marguciu,(margutis marguciui nelygus), turiu omeny, kur visiskai spalvos nesiderina tarpusavy,man tai atrodo kraupiai, neskoningai

šiaip nederinu
bet jei kokie orandžiniai batai ir žalia rankinė tai taip neičiau
reiškias kažkiek derinu

Nederinu kasdienai,nebent kazkur i baliu,ar siaip kur iseigai

Zubriuka,
gerą mokyklą išėjai
į temą - aš derinu stilius, ta prasme, kad rūbai, batai ir rankinė bei kiti aksesuarai sudarytų bendrą visumą. Vienodas spalvas derinti man jau yra per nuobodu. Čia Tarybiniais laikais sunku buvo rasti tos pačios spalvos daiktų, todėl eiti gatve nuo galvos iki kojų mėlynai ar žaliai buvo neišpasakyto aukštumo lygis
Kalbant apie spalvas, kartais kaip tik kontrastas gali būti įdomus; tada detalės išryškina viena kitą.
gerą mokyklą išėjai

į temą - aš derinu stilius, ta prasme, kad rūbai, batai ir rankinė bei kiti aksesuarai sudarytų bendrą visumą. Vienodas spalvas derinti man jau yra per nuobodu. Čia Tarybiniais laikais sunku buvo rasti tos pačios spalvos daiktų, todėl eiti gatve nuo galvos iki kojų mėlynai ar žaliai buvo neišpasakyto aukštumo lygis

Kalbant apie spalvas, kartais kaip tik kontrastas gali būti įdomus; tada detalės išryškina viena kitą.
QUOTE(Jazira @ 2010 05 07, 03:51)
Zubriuka,
gerą mokyklą išėjai
gerą mokyklą išėjai

Neduok Dieve!!!!

Dabar jau po truputi praeina viskas, bet vistiek rankine ir batai - butinai vienodos spalvos.. Antraip pati blogai jausciausi

Dažniau derinu, nei nederinu