Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė

Apklausa: Ar atleistum vyrui neištikimybę? (494 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
rolleyes.gif as neatleidau, nors ir bandziau. ir manau kad gerai padariau. nes sutikau daug geresni, manes verta zmogu rolleyes.gif .
Atsakyti
Jeigu mano zmona nusuktu i sona su vyru tai dar atleisciau, bet jeigu su moterimi, tokia praspirciau tuoj. gun_bandana.gif
Atsakyti
Įdomi tema, tai ir įlindau pasmalsauti blush2.gif

Ne todėl, kad labai smalsi, tiesiog, manau, kad ši tema, tai begalinis ginčas. Kiek žmonių, tiek nuomonių. Ir visos jos teisingos. unsure.gif Nes situacijos ir vertinimai visų skiriasi.

Turiu patirties. Tikriausiai visokeriopos net. Manau, kad neištikimybę atleisti galima. Tik aišku, priklauso viskas nuo aplinkybių, tarpusavio susitarimų ir požiūrių. g.gif

Atsakyti
QUOTE(uogaaa @ 2007 05 19, 01:14)
Stiprybes!  4u.gif  Laikas geriausias gydytojas (sakau tai is savo ne tokios jau senos patirties)  doh.gif

Ačiu... smile.gif
Atsakyti
Dažnai pagalvoju apie tai. Manau, kad jeigu nieko nežinočiau ir nieko nematyčiau(pasak vienos rusiškos patarlės)- širdies neskaudėtų. Atleisčiau už fizinę neištikimybę, bet ne- už dvasinę. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 19, 00:39)
Jeigu mano zmona nusuktu i sona su vyru tai dar atleisciau, bet jeigu su moterimi, tokia praspirciau tuoj. gun_bandana.gif

KEISTA lens.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2007 05 19, 15:02)

oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(dotiokyte @ 2007 05 20, 11:37)
Dažnai pagalvoju apie tai. Manau, kad jeigu nieko nežinočiau ir nieko nematyčiau(pasak vienos rusiškos patarlės)- širdies neskaudėtų. Atleisčiau už fizinę neištikimybę, bet ne- už dvasinę. schmoll.gif

sutinku
Atsakyti
QUOTE(mancika @ 2007 05 22, 10:43)

ir aš taip galvodavau,bet kai tai nutinka, viskas pasisuka į kitą pusę ir tada tu pradedi mąstyti visai kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijastina @ 2007 05 19, 00:40)
Įdomi tema, tai ir įlindau pasmalsauti  blush2.gif

Ne todėl, kad labai smalsi, tiesiog, manau, kad ši tema, tai begalinis ginčas. Kiek žmonių, tiek nuomonių. Ir visos jos teisingos.  unsure.gif Nes situacijos ir vertinimai visų skiriasi.

Turiu patirties. Tikriausiai visokeriopos net. Manau, kad neištikimybę atleisti galima. Tik aišku, priklauso viskas nuo aplinkybių, tarpusavio susitarimų ir požiūrių. g.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atleisčiau ir paleisčiau biggrin.gif

Nors iš tikrųjų tai nežinau, bandyčiau, nes tikrai myliu ir jei jis po to vis dar norėtų būti su manim,.. bet jei kas nors rimto suviliotų, tai irgi nesižeminčiau ir iš paskos nelakstyčiau, kol dar pati turiu paklausą flirt.gif
Atsakyti
aš niekuomet jo negaudžiau ir nešniukštinėjau, todėl dar nė karto neteko su šita problema susidurti (visiškai juo pasitikiu ir net nekyla jokių įtarimų). bet manau atleisčiau jei tai nebutu romanas...
Atsakyti