Jeigu mano zmona nusuktu i sona su vyru tai dar atleisciau, bet jeigu su moterimi, tokia praspirciau tuoj.
Įdomi tema, tai ir įlindau pasmalsauti
Ne todėl, kad labai smalsi, tiesiog, manau, kad ši tema, tai begalinis ginčas. Kiek žmonių, tiek nuomonių. Ir visos jos teisingos.
Nes situacijos ir vertinimai visų skiriasi.
Turiu patirties. Tikriausiai visokeriopos net. Manau, kad neištikimybę atleisti galima. Tik aišku, priklauso viskas nuo aplinkybių, tarpusavio susitarimų ir požiūrių.
Ne todėl, kad labai smalsi, tiesiog, manau, kad ši tema, tai begalinis ginčas. Kiek žmonių, tiek nuomonių. Ir visos jos teisingos.
Turiu patirties. Tikriausiai visokeriopos net. Manau, kad neištikimybę atleisti galima. Tik aišku, priklauso viskas nuo aplinkybių, tarpusavio susitarimų ir požiūrių.
QUOTE(uogaaa @ 2007 05 19, 01:14)
Stiprybes!
Laikas geriausias gydytojas (sakau tai is savo ne tokios jau senos patirties) 
Ačiu...
Dažnai pagalvoju apie tai. Manau, kad jeigu nieko nežinočiau ir nieko nematyčiau(pasak vienos rusiškos patarlės)- širdies neskaudėtų. Atleisčiau už fizinę neištikimybę, bet ne- už dvasinę.
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 19, 00:39)
Jeigu mano zmona nusuktu i sona su vyru tai dar atleisciau, bet jeigu su moterimi, tokia praspirciau tuoj. 
KEISTA
QUOTE(dotiokyte @ 2007 05 20, 11:37)
Dažnai pagalvoju apie tai. Manau, kad jeigu nieko nežinočiau ir nieko nematyčiau(pasak vienos rusiškos patarlės)- širdies neskaudėtų. Atleisčiau už fizinę neištikimybę, bet ne- už dvasinę. 
sutinku
QUOTE(mancika @ 2007 05 22, 10:43)
sutinku
ir aš taip galvodavau,bet kai tai nutinka, viskas pasisuka į kitą pusę ir tada tu pradedi mąstyti visai kitaip
QUOTE(Lijastina @ 2007 05 19, 00:40)
Įdomi tema, tai ir įlindau pasmalsauti
Nes situacijos ir vertinimai visų skiriasi.
Visiskai pritariu
Atleisčiau ir paleisčiau
Nors iš tikrųjų tai nežinau, bandyčiau, nes tikrai myliu ir jei jis po to vis dar norėtų būti su manim,.. bet jei kas nors rimto suviliotų, tai irgi nesižeminčiau ir iš paskos nelakstyčiau, kol dar pati turiu paklausą
Nors iš tikrųjų tai nežinau, bandyčiau, nes tikrai myliu ir jei jis po to vis dar norėtų būti su manim,.. bet jei kas nors rimto suviliotų, tai irgi nesižeminčiau ir iš paskos nelakstyčiau, kol dar pati turiu paklausą
aš niekuomet jo negaudžiau ir nešniukštinėjau, todėl dar nė karto neteko su šita problema susidurti (visiškai juo pasitikiu ir net nekyla jokių įtarimų). bet manau atleisčiau jei tai nebutu romanas...