Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė

Apklausa: Ar atleistum vyrui neištikimybę? (494 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(klein @ 2007 05 17, 15:42)
Ačiū friends.gif
Ar tikrai norėtum žinoti? Jei taip, pasakyk, kad suprasi jį. Tas, kuris nesako, bijo ir nenori skaudinti, tačiau kitam, kuris įtaria ir nieko nežino, dar skaudžiau. Aš puikiai suprantu...

taip norėčiau, nes tada žinočau, kaip man tiksliai elgtis toliau. O dabar pilna dvejonių, nežinojimo. geriau man karti tiesa, nei saldus melas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2007 05 17, 13:49)
taip norėčiau, nes tada žinočau, kaip man tiksliai elgtis toliau. O dabar pilna dvejonių, nežinojimo. geriau man karti tiesa, nei saldus melas blink.gif

Nesakyk, o jei nesakyk, as zinau ne viska bet daug daugiau nei noreciau zinoti, ir tas zinojimas tikrai nepadeda, bet negalejau ir neissiaikinti visko, tokia jau natura doh.gif Tik va dabar mastau ar reikejo, man taip jau aiskintis, gal butu pakake tik fakto ir isklausyt vyra, o ne ir kitos informacijos susirink, o gal kaip tik zinant lengviau, tik va tos tiesos analize tai uch sunkus darbas.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2007 05 17, 16:10)
Nesakyk, o jei nesakyk, as zinau ne viska bet daug daugiau nei noreciau zinoti, ir tas zinojimas tikrai nepadeda, bet negalejau ir neissiaikinti visko, tokia jau natura  doh.gif Tik va dabar mastau ar reikejo, man taip jau aiskintis, gal butu pakake tik fakto ir isklausyt vyra, o ne ir kitos informacijos susirink, o gal kaip tik zinant lengviau, tik va tos tiesos analize tai uch sunkus darbas.

Aš esu toks knisiukas, kad jis manpaaiškina,, paako, o aš būdama viena tai viską apmastau ir tada atradu kabliukų, ir vėl matau, kad šioje vietoje man sumeluota. Ir vėl aš jį kamantinėju, vėl pykstamės, o jei paakytų man visą tiesą tada galbūt aš jo daugiau niekada nebklausinėčiau. Nors tai būtu ir žauri tiesa.
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2007 05 17, 14:33)
Aš esu toks knisiukas, kad jis manpaaiškina,, paako, o aš būdama viena tai viską apmastau ir tada atradu kabliukų, ir vėl matau, kad šioje vietoje man sumeluota.  Ir vėl aš jį kamantinėju, vėl pykstamės, o jei paakytų man visą tiesą tada galbūt aš jo daugiau niekada nebklausinėčiau. Nors tai būtu ir žauri tiesa.

Teisingai darai jei nori sužinoti tiesą thumb_yello.gif
Atsakyti
Manau, kad šį vakar vėl bus rimtas pokalbis, nes vėl atradau kablikų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2007 05 17, 11:58)
Zinau kad parasei tiesa, bet pasistengti, patiketi labai sunku, ypac jei pries tai buvo abipusis ilgas pasitikejimas, jei niekad savo zmogumi neabebojai, po neistikimybes labai sunku tai atgauti, ir vel patiketi. Kazkoks pragaras  doh.gif

Manau, kad tik laikas viska po truputi gramzdina uzmirstin, o dar kai yra mazas kudikelis... Bet jei abu stengsites ir noresit, manau, tikrai pavyks...As irgi kai suzinojau buvo labai sunku, turejo praeti metai, kad pradeciau neprikaisioti kiekviena diena to, kaip jis pasielge, kaip iskaudino ir pazemino mane, taciau po biski viskas tvarkosi. Stiprybes ir kantrybes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Deganti @ 2007 05 17, 15:10)
Nesakyk, o jei nesakyk, as zinau ne viska bet daug daugiau nei noreciau zinoti, ir tas zinojimas tikrai nepadeda, bet negalejau ir neissiaikinti visko, tokia jau natura  doh.gif Tik va dabar mastau ar reikejo, man taip jau aiskintis, gal butu pakake tik fakto ir isklausyt vyra, o ne ir kitos informacijos susirink, o gal kaip tik zinant lengviau, tik va tos tiesos analize tai uch sunkus darbas.

Visiskai tau pritariu.Man irgi taip buvo ir po visko dabar galvoju lygiai taip pat kaip tu drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(mažulė @ 2007 05 17, 15:33)
Aš esu toks knisiukas, kad jis manpaaiškina,, paako, o aš būdama viena tai viską apmastau ir tada atradu kabliukų, ir vėl matau, kad šioje vietoje man sumeluota.  Ir vėl aš jį kamantinėju, vėl pykstamės, o jei paakytų man visą tiesą tada galbūt aš jo daugiau niekada nebklausinėčiau. Nors tai būtu ir žauri tiesa.

Zinok ta tiesa kuo daugiau jos zinai, po to irgi neduoda ramybes.Kuo daugiau zinai, tuo daugiau akyse visko iskyla, tuo daugiau jam visko prikaisioji doh.gif
Atsakyti
Kai nežinai, tai ir širdies neskauda.
Nenorėčiau nieko žinoti apie jokius nuklydimus, o jei išsiduoda tiesiog protelio per mažai. Jei nuklysčiau pati irgi nieko nesakyčiau, o kaltė greit užsimiršta.
Atsakyti
QUOTE(sniegal @ 2007 05 18, 19:55)
o kaltė greit užsimiršta.

Kaip kam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 05 18, 17:56)

Bet ir netikiu, kad neprisipažinus gyvent toliau nebegalima
čia jau meksikiečiu serialų įtaka biggrin.gif
Atsakyti
"Žemo išsivystymo lygio tautos ne itin sureikšmina seksualinę ištikimybę."

šaltinis
Atsakyti
QUOTE(uogaaa @ 2007 05 17, 23:35)
Manau, kad tik laikas viska po truputi gramzdina uzmirstin, o dar kai yra mazas kudikelis... Bet jei abu stengsites ir noresit, manau, tikrai pavyks...As irgi kai suzinojau buvo labai sunku, turejo praeti metai, kad pradeciau neprikaisioti kiekviena diena to, kaip jis pasielge, kaip iskaudino ir pazemino mane, taciau po biski viskas tvarkosi. Stiprybes ir kantrybes  4u.gif
Papildyta:

Visiskai tau pritariu.Man irgi taip buvo ir po visko dabar galvoju lygiai taip pat kaip tu  drinks_cheers.gif

Papildyta:

Zinok ta tiesa kuo daugiau jos zinai, po to irgi neduoda ramybes.Kuo daugiau zinai, tuo daugiau akyse visko iskyla, tuo daugiau jam visko prikaisioji  doh.gif

Visiškai sutinku, kad daugiau faktų, daugiau skausmo ir daugiau priekaištų. Vakar pasiaiškinom - pasikalbėjom, jis mane įtikino, kad tai buvo tik smsu flirtas ir tiek, kad aš jam esu vis dar brangi wub.gif . Viena širdies pusė tki tuo ir džiaugiasi,o kita pusė vis dar skauda. Na tikiuosi, kad laikas leis visam tam aprimti, bet tikrai žinau, kad iki savo gyvenimo galo aš to nepamiršiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2007 05 18, 22:12)
Visiškai sutinku, kad daugiau faktų, daugiau skausmo ir daugiau priekaištų. Vakar pasiaiškinom - pasikalbėjom, jis mane įtikino, kad tai buvo tik smsu flirtas ir tiek, kad aš jam esu vis dar brangi wub.gif . Viena širdies pusė tki tuo ir džiaugiasi,o  kita pusė vis dar skauda. Na tikiuosi, kad laikas leis visam tam aprimti, bet tikrai žinau, kad iki savo gyvenimo galo aš to nepamiršiu verysad.gif

Stiprybes! 4u.gif Laikas geriausias gydytojas (sakau tai is savo ne tokios jau senos patirties) doh.gif
Atsakyti