QUOTE(Deganti @ 2007 05 17, 11:58)
Zinau kad parasei tiesa, bet pasistengti, patiketi labai sunku, ypac jei pries tai buvo abipusis ilgas pasitikejimas, jei niekad savo zmogumi neabebojai, po neistikimybes labai sunku tai atgauti, ir vel patiketi. Kazkoks pragaras
Manau, kad tik laikas viska po truputi gramzdina uzmirstin, o dar kai yra mazas kudikelis... Bet jei abu stengsites ir noresit, manau, tikrai pavyks...As irgi kai suzinojau buvo labai sunku, turejo praeti metai, kad pradeciau neprikaisioti kiekviena diena to, kaip jis pasielge, kaip iskaudino ir pazemino mane, taciau po biski viskas tvarkosi. Stiprybes ir kantrybes
Papildyta:
QUOTE(Deganti @ 2007 05 17, 15:10)
Nesakyk, o jei nesakyk, as zinau ne viska bet daug daugiau nei noreciau zinoti, ir tas zinojimas tikrai nepadeda, bet negalejau ir neissiaikinti visko, tokia jau natura

Tik va dabar mastau ar reikejo, man taip jau aiskintis, gal butu pakake tik fakto ir isklausyt vyra, o ne ir kitos informacijos susirink, o gal kaip tik zinant lengviau, tik va tos tiesos analize tai uch sunkus darbas.
Visiskai tau pritariu.Man irgi taip buvo ir po visko dabar galvoju lygiai taip pat kaip tu
Papildyta:
QUOTE(mažulė @ 2007 05 17, 15:33)
Aš esu toks knisiukas, kad jis manpaaiškina,, paako, o aš būdama viena tai viską apmastau ir tada atradu kabliukų, ir vėl matau, kad šioje vietoje man sumeluota. Ir vėl aš jį kamantinėju, vėl pykstamės, o jei paakytų man visą tiesą tada galbūt aš jo daugiau niekada nebklausinėčiau. Nors tai būtu ir žauri tiesa.
Zinok ta tiesa kuo daugiau jos zinai, po to irgi neduoda ramybes.Kuo daugiau zinai, tuo daugiau akyse visko iskyla, tuo daugiau jam visko prikaisioji