Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė

Apklausa: Ar atleistum vyrui neištikimybę? (494 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Neatleisčiau nei vieno, nes jei buvo vienas bus ir antras, ir trečias ir dar daug... ax.gif net neįsivaizduoju tokios situacijos schmoll.gif juk pasitikėjimas sužlugdytas nepataisomai, kiek laiko turi praeiti, kad normaliai bendrauti, patirti malonumą kartu lovoje g.gif
Atsakyti
atleisti galima,jei tai buvo tik "nuklydimas",bet tikrai niekada to nepamirsi ir tai visada graus.visada sakiau ,kad jei taip nutiktu,as iskarto susirasciau meiluzi ir atkersinciau,tik tada galeciau toliau gyventi,nes butu lygu lygu,ir as tikrai geriau jausciausi biggrin.gif doh.gif bet va kaip tai istikruju nutiko,keleta men gyvenau soke,o po to tik prisiminiau savo zodzius,susiradau meiluzi,atkersinau vyruj ir tai jam pasakiau doh.gif
na viskas baigesi gerai,tik sunku kad niekad to nepamirsim..
Atsakyti
As nekersyciau. Tiksliai nezinau kaip elgciausi. Turiu gera pavyzdy kaip mano direktorius varo per visas panas o zmona ivairiausiais budais bando ji islaikyti. ir gyvena sau kartu nuolat barasi ir aplinkiniams nervus gadina. Saviski palikciau. Issakyciau viska, ka apie ji galvoju ir kaip jis iskaudino mane tada pasiulyciau issikelti is namu ir daugiau negryzti. verysad.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu, pagal statistiką 96 proc. vyrų yra neištikimi, o čia beveik kiekviena tvirtina, jog neištikimybės nieku gyvu neatleistų schmoll.gif Statistika neteisinga ar "kai nežinai - širdies neskauda" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betule: 09 rugpjūčio 2007 - 13:35
QUOTE(Betule @ 2007 08 09, 14:34)
Nelabai suprantu, pagal statistiką 96 proc. vyrų yra neištikimi, o čia beveik kiekviena tvirtina, jog neištikimybės nieku gyvu neatleistų  schmoll.gif Statistika neteisinga ar "kai nežinai - širdies neskauda"  g.gif

Kai kurie vyrai giriasi nebūtom pergalėm biggrin.gif tipo tiek ir tiek moterų turėjo, man atrodo, kad kai taip šneka, tai tik kažkokį nepilnavertiškumo kompleksą jaučia ir tiek ax.gif
Ištikimų vyrų tikrai yra 4u.gif bet kam santuoka nenusisekė užjaučiu verysad.gif

O dėl atgal keršijimo, niekada taip nedaryčiau, pati jausčiausi purvina, o ir ar verta dėl kito pačiai į mėšlą lipti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 08 08, 15:02)
Ar tai jau neištikimybė?  g.gif

na tai kad jis svajoja apie kita, kad jis kas diena prisimena ir gyvena tuo zmogum, tai nera neistikimybe? as kai pagalvoju tokia net jei ir platoniska meile yra skaudziau uz fizine neistikimybe...
kai atostogauji toli... berods uzsimirsti ir viskas atrodo grazu, staiga netycia aptinki kad tavo vyro pirmas veiksmas atsibudus ryte parasyti tai bendradarbei zinute .........
fiziskai jis su manim o uzmerkia akis ir ji su juo verysad.gif

jei neaptikciau tokiu dalyku, prie jo elgesio su manim negaleciau prikibti, nes jis ir man demesingas, ir tikrai tikiu manes nepaliks...
bet va tokios pradzioj platoniskos draugystes labai gresmingos kai pereina i sekancia stadija verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Lane @ 2007 08 08, 14:54)
console.gif
O jis vaiku rūpinasi? Man tai būtų baisu su tokiu šeimą kurt ir gyvent, nes neatrodo atsakingas ir patikimas.

Papildyta:
QUOTE(Lane @ 2007 08 08, 14:54)
console.gif
O jis vaiku rūpinasi? Man tai būtų baisu su tokiu šeimą kurt ir gyvent, nes neatrodo atsakingas ir patikimas.

gyvenam kartu 10m.
jis labai rupinasi vaiku ir seimos gerove, ir manim, netruksta mums nieko.
o jam matyt truksta. nu nesu as nei baisi, nei zanuda, nei dar kokia nors "kreiva"
bet jam reikia nauju ispudziu su kitom.
jis to neslepia net spaudzia kad galu gale su tuo susitaikyciau ir nepavydeciau...
kad leisciau jam tai gyventi kaip jis nori

atrodytu jo gyvenimas vienas ir jis turi teise rinktis kaip gyventi
ir as turiu teise gyventi laimingai, bet pavydas baigia uzgrauzti mano gyvenima.
ka jau kalbeti apie atleidima... susitaikymas su tuo ir reikstu atleidima... bet as nemoku israuti is saves to sopulio ir ramiai apie tai galvoti. taip kad negaliu susitaikyti.
kazkokia veidmaine pati pries save jauciuosi, juk as nenoriu buti nei pikta nei kerstinga, nei liudna, nu lyg ir ne mano natura.
bet mintys pagavo ir nepaleidzia kiekviena minute apie ta pati sukasi ... tfu visa tai kaip uzsikirtusi plokstele, bet niekaip nesugalvjoju iseities. cray.gif

Atsakyti
negalėčiau su tokiu žmogum gyvent, tas pats kas sau į širdį peilį maigyti doh.gif
Atsakyti
TFU TFU TFU
Bet dabar kol kas manau, kad neatleisciau schmoll.gif o kaip bus ateity... biesas zino
Atsakyti
QUOTE(pliaplia @ 2007 08 09, 15:29)
susitaikymas su tuo ir reikstu atleidima...

blink.gif Anaiptol. Atleisti už padarytą skriaudą ir pripažinti, kad nuolatinis Tavęs žeminimas yra normalus gyvenimo būdas - du skirtingi dalykai.
Atsakyti
As pati atleidau, ir man buvo atleista. Nesu kategoriska. Tiesiog, jei tikrai myli zmogu - netiketina , kiek jam gali atleisti. Taciau jei tai butu jo dvasine neistikimybe... butu beprotiskai skaudu. Ir nezinau ar atleisciau. Butu per sunku.
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 08 09, 15:34)
Nelabai suprantu, pagal statistiką 96 proc. vyrų yra neištikimi, o čia beveik kiekviena tvirtina, jog neištikimybės nieku gyvu neatleistų  schmoll.gif Statistika neteisinga ar "kai nežinai - širdies neskauda"  g.gif

Ir aš pradėjau su tuo sutikit, kad visi vyrai nusuka į šoną, net viename filme vyras pasakė, kad visiems vyrams vienos moters neužtenka verysad.gif
Atsakyti
na "pliaplia" labai uzjauciu. suprantu kaip jauties. "susitaikyk kad as taves ir toliau negerbsiu ir kad tu man nesi vienintele ir svarbiausia" - taip butu galima issifruot vyro pozicija tavo atzvilgiu. teko ir man tai patirt, bet susitaikyt nepavyko - net del vaiku. cia arba vyras keicia pozicija, arba keiciasi seimynine padetis, tik jau nebelaukiant menesiu menesiais, nes tik nervus sugadins ir tiek. cia is asmenines patirties. aisku tu padarysi savo sprendima, as padariau savo ir bent dabar esu labai patenkinta gyvenimu vienisa mamyte, kurios niekas nezemina smile.gif
Atsakyti