Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė

Apklausa: Ar atleistum vyrui neištikimybę? (494 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 09 04, 18:02)
He he... nesakiau, kad is sutuoktinio, sakiau, is VYRO pareigu atleisciau  tongue.gif

Tai palengvėtų vyrui...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 05, 08:39)
Tai palengvėtų vyrui...

Sakai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 09 05, 13:36)
Sakai?  g.gif

Vyras sako...žino...kam dar perklaust?...
Atsakyti
as tiksliai nzn.. g.gif manau kad neatleisciau nei vieno karto, nes butu slykstu gyventi su vyru, kuris tave isdave.. visgi jei jau randi moteri, kuria myli, tai ir buk su ja..
Atsakyti
Man idomu, ka tas vyras galvotu po to, kai jus jam atleistumet ir vel viskas butu kaip buvo... Man kazkada atleido. Bet as nebegalejau gerbti to zmogaus. Juokinga gal, pati tiek prasiau atleidimo, jis atleido ir taip sumenkejo mano akyse...
Pati irgi kazkada atleidau. Tam paciam zmogui, kuris atleido man. Bet nebebuvo kaip pries tai.
Atleisciau ir vel (jei pasitaikytu kas nors, ka man pavyktu isimyleti). Tikrai nors karta tai atleisciau. As nemoku pykti. Kad ir kokio sudo man pridarytu, nemoku. Bet geriau ta suda darytu taip, kad as nesuzinociau...
Atsakyti
manau kad neatleisciau g.gif
Atsakyti
O man įdomu, ar atleistumėte vyrui, pragyvenusiam su jumis 22 metus santuokoje, jei išaiškėtų, kad vieno baliuko metu, jis pasimylėjo su kita moterimi, ko pasekoje prieš 10 metų atsirado vaikiukas ir vyras visus tuos metus šią žinią slėpė...
Kaip elgtumėtės jūs?
Vyras baisingai pergyvena, bet...
Atsakyti
QUOTE(challenger @ 2007 09 10, 09:48)
O man įdomu, ar atleistumėte vyrui, pragyvenusiam su jumis 22 metus santuokoje, jei išaiškėtų, kad vieno baliuko metu, jis pasimylėjo su kita moterimi, ko pasekoje prieš 10 metų atsirado vaikiukas ir vyras visus tuos metus šią žinią slėpė...
Kaip elgtumėtės jūs?
Vyras baisingai pergyvena, bet...

O kodel tu turi neatleisti, juk praejo 10 metu, tai buvo nuotykis, kuris turi pasekmes, taciau ka reiskia nuotykis pries 22 metus pragyventus kartu? Atsakyk i tai sau ir pamatysi, rasi atsakyma, ta moteris kaip supratau nesikisa i Jusu gyvenima, gal ji tavo vyra donoru pasirinko, buna ir taip, aisku kad naujiena pritrenkianti, bet viskas issprendziama manau.
Atsakyti
Na, po dešimties metų, ta moteris nusprendė kištis į mūsų gyvenimą. Jei ji nebūtų taip nusprendusi, iki šiol nieko apie tai nežinočiau. Ir turbūt, niekada nesužinočiau...
Beje, vyras juk apie tas pasekmes žinojo visus dešimt metų.
Atsakyti
QUOTE(challenger @ 2007 09 10, 10:21)
Na, po dešimties metų, ta moteris nusprendė kištis į mūsų gyvenimą. Jei ji nebūtų taip nusprendusi, iki šiol nieko apie tai nežinočiau. Ir turbūt, niekada nesužinočiau...
Beje, vyras juk apie tas pasekmes žinojo visus dešimt metų.

Ka vyras sako? Gal buvo priezasciu Jusu neinformuoti, gal jis pats suzinojo ne iskart, yra daug bet... O koks kisimasis, nori elementu ar vyro jau reikia po 10 metu, taip ilgai galvojo moteriske, keista g.gif
Atsakyti
Vyras ką sako, nenorėjau viešinti, buvo gėda ir t.t. O jis apie savo nuklydimo pasekmes sužinojo iškart kaip ir ta moteriškė 4u.gif
Bet man įdomu kitų nuomonės, ar jūs atleistumėte, nes savo sprendimą aš ir taip esu padarius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(challenger @ 2007 09 10, 10:58)
Vyras ką sako, nenorėjau viešinti, buvo gėda ir t.t. O jis apie savo nuklydimo pasekmes sužinojo iškart kaip ir ta moteriškė  4u.gif
Bet man įdomu kitų nuomonės, ar jūs atleistumėte, nes savo sprendimą aš ir taip esu padarius  4u.gif

Atsizvelgiant i aplinkybes ir klausant saves priimciau sprendima, koki? Tai labai priklausytu nuo musu abieju, ko mes norim, ar norim issaugot seima ar eit skirtingais kelias, nes seima tai tango sokamas dviese.

Koki Jus priemete sprendima, jei ne paslaptis blush2.gif
Atsakyti