QUOTE(challenger @ 2007 09 10, 11:58)
Vyras ką sako, nenorėjau viešinti, buvo gėda ir t.t. O jis apie savo nuklydimo pasekmes sužinojo iškart kaip ir ta moteriškė
Bet man įdomu kitų nuomonės, ar jūs atleistumėte, nes savo sprendimą aš ir taip esu padarius
Challenger, kas jūs iš tikrųjų... balionas moteriai, kuri atsirado jūsų gyvenime po 22 metų bendro gyvenimo su vyru...dar balionas...Yra tokia funkcija, žinučių peržiūra...Nuomonės apie ką iš tikrųjų jus domina... (gal jūs norit, kad jums atleistų...)
Cituoju jus: "Užkabino mane (.....) istorija, istorija, kurią labai panašią išgyvenu šiuo metu aš
Aš jauna, jis stipriai vyresnis ir kas be ko vedęs... Sunku paaiškinti visą istoriją keliais sakiniais, kai į tą istoriją įdėta yra labai labai daug...
Aš atsiradau jo gyvenime, kai jam buvo gili depresija, nesisekė darbas, šeimoj nesutarimai, gal ir vidurio amžiaus krizė... Nesigiriant pasakysiu - aš jį pastačiau ant kojų, šiuo metu jis stipriai kylantis verslininkas... Pradžioj jis man buvo labai geras draugas, net sekso tarp mūsų yra buvę tiek, kad aš ant pirštų turbūt suskaičiuočiau, jam aš patikau nuo pat pirmos akimirkos... Jis mane vadina savo autoritetu, savo mokytoju bei žmogumi, kurį labai myli... Aš tik visai neseniai suvokiau, kad irgi labai stipriai jį myliu (....) Aš jau labai gerai jį pažistu ir žinau, kad jis yra labai neryžtingas ir žmoną jei paliks, tai nebent po kokių 5 metų (...) Dabar apie žmoną... Su ja Jis nebesimyli daug laiko (ir tą žinau ne tik iš jo, bet ir iš pačios žmonos ) Žmona apie mane viską žino, manim pasitiki, net išleidžia jį su manim, kad padėčiau išrinkti vienokį ar kitokį daiktą jų buičiai... Taigi iš jos pusės man yra tik palaikymas... "
"..., jei nori, kai būsi Kaune, pranešk, manau galėčiau papasakoti ir savo istoriją... Meilužės istoriją.""
Dar truputį, ir aš irgi (taip tikiuosi) nustosiu reaguoti rimtai (ir iš viso reaguoti...). Nu bet kam reikia taip žongliruoti jausmais, istorijom, it kortom...