Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė

Apklausa: Ar atleistum vyrui neištikimybę? (494 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(norako @ 2007 09 14, 16:07)
tai tuomet, kai nėra neapykantos, kai ramu....yra žmogus, gali net pasisveikint, o va nėr saitu su juo, jokių, tai atleidimas...(gal...)

Būtent tai ir yra. Visiškas abejingumas. Pasisveikint galiu, bet tiesiog būtų nemalonu daugiau bendraut, nėra ir nenorėčiau jokių saitų.

Medini, įdomiai surašėt, per savaitgalį gal pamąstysiu giliau, nes dabar kažkas nesueina. Jeigu kažkas keičiasi (aš), tai jau nebebus taip kaip anksčiau niekas nepakitę, tame tarpe ir mano santykis su kitu žmogumi. Jis galbūt bus, bet kitoks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 14 rugsėjo 2007 - 15:43
QUOTE(alter ego @ 2007 09 14, 16:15)

Jeigu kažkas keičiasi (aš), tai jau nebebus taip kaip anksčiau niekas nepakitę, tame tarpe ir mano santykis su kitu žmogumi. Jis galbūt bus, bet kitoks.

Atrodo mano neviltis forumo atžvilgiu praeina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 14, 14:33)
Tai tik šuniukas, o kiek daug visokių galimų veiksmų ir kiekvienas jų įtakotas daugybės moralinių - psichologinių dalykų. O iš tiesų tai tik šuniukas. Ir viskas, ką jūs/aš padarysit bus gerai/teisingai/galimai...

is tiesu tas suniukas - gyvas padaras, kuriam skauda, salta, dzhiugu, karshta ar meguista.. jei jis prie tavo duru - tu gali prisiimti atsakomybe uzh gyva padara arba ne, nes tu esi zmogus samprotaujantis ir turi jausmus (ar turi?), lygiai kaip ir suniukas. Ir toli grazu ne viskas, ka mes darome yra teisinga/grazu/galima/moralu/amoralu (mazameciu prievartavimai, buitinis alkoholizmas ir smurtas, samdomi kileriai, neishtikimybe ir t.t.). negalima viska nuleisti ant faktu, faktas yra kazko esybe, bet elgtis su tais faktais mes turime humanishkai, o ne tiesiog priimti. Tiesiog priimti mes galime tik mirti - nes ji yra nepakeiciama, nemanau, kad tfu tfu tfu tavo artimo zmogaus mirties diena tu eisi paziureti naujos komedijos i kina, bet juk tai faktas, kurio tu negali pakeisti..
Gyvenimas toli grazu nera paprastas dalykas, jei butu paprastai, sio forumo gamtoje neegzistuotu, cia zmones dalinasi bedom ir praso patarimu, nes jiems NERA PAPRASTA kazka ishgyventi. Elgtis teisingai nera paprasta.
Papildyta:
o siaip... del neishtikimybes... jei suzinociau - neatleischiau, nebeliktu man pagarbos siam zmogui. pati "i kaire" neeiciau, nes savo akyse pati pazeminchiau savo partneri. manau, retai kada "neishtikimasis/-oji" susimasto, kad daro skaudziai savo antrajai pusei, nei jei ji to nezino. nezino, bet jaucia. tas ne ka lengviau pergyvenama. bet atsitiko... ne, negaleciau atleisti.. nors as ne Dievas, kad kazka atleisti/neatlesti, bet tokiu artimu santykiu kaip "iki to" tikrai nebetureciau.. kazkada buvau tokios nuomones, kad neishtikimybe - tai nieko tokio, tiesiog fizinis veiksmas, nevertas mano demesio. veliau priejau ishvados, kad, matyt, tuometinio partnerio nemylejau, jei taip galvojau.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 09 14, 16:30)
manau, retai kada "neishtikimasis/-oji" susimasto, kad daro skaudziai savo antrajai pusei,

O man atrodo, kad jūs klystat, kitiems irgi skauda...tiesiog tikrai labai sunku pasirinkti tarp atsakomybės ir meilės..tuomet žmogus renkasi save "kažkokį": atsakingą arba mylintį, ką bepasirinktum - skaudės...
Atsakyti
Jūs nesupratote manęs... Gal jei prašnekėtume porą naktų iš eilės mes prieitume bendros išvados, nežinau. Raidėmis labai sunku išreikšti mintį, nes kiekvienas jomis perskaito tai, ką nori...
Čia <Maidenana> skirta buvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 14 rugsėjo 2007 - 16:10
QUOTE(Medinis @ 2007 09 14, 16:59)
Jūs nesupratote manęs... Gal jei prašnekėtume porą naktų iš eilės mes prieitume bendros išvados, nežinau. Raidėmis labai sunku išreikšti mintį, nes kiekvienas jomis perskaito tai, ką nori...

biggrin.gif jopš.... , o aš tik susiruošiau dviem naktim į Klaipėdą rolleyes.gif , sakau, jei ne raidėm, tai rankų pirštais, na kūno kalba žodžiu susišnekėsim unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norako: 14 rugsėjo 2007 - 16:23
QUOTE(norako @ 2007 09 14, 17:19)
biggrin.gif  jopš.... , o aš tik susiruošiau dviem naktim į Klaipėdą rolleyes.gif , sakau, jei ne raidėm, tai rankų pirštais, na kūno kalba žodžiu susišnekėsim  unsure.gif

Manau mes tylėtume...
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2007 09 14, 16:59)
O man atrodo, kad jūs klystat, kitiems irgi skauda...tiesiog tikrai labai sunku pasirinkti tarp atsakomybės ir meilės..tuomet žmogus renkasi save "kažkokį": atsakingą arba mylintį, ką bepasirinktum - skaudės...

norit pasakyti, kas neishtikimybes "proceso" metu, kaltoji puse galvoja apie ta, kuris namie? arba priesh procesa.. tada tokios ir savokos kaip "neishtikimybe" nebutu.
o meile ir yra atsakomybe. uz to zmogaus jausmus. Cia as kalbu apie pora, kuri kartu, apie abipuse meile.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 09 14, 18:23)
o meile ir yra atsakomybe. uz to zmogaus jausmus. Cia as kalbu apie pora, kuri kartu, apie abipuse meile.

O jei aš noriu būti neištikimas... Ar apie mano jausmus galvotume? Čia kalbu apie porą, kur abipusė meilė...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 14, 16:59)

reikia tas mintis reikshti aiskiai. Rashant gali pagalvoti koki tikslesni zodi pasirinkti. intonacijos nebent nesigirdi ir koki butent zodi akcentuoji. (nors, yra kapslokai), tai kad - ir rashant imanoma normaliai susishneketi. bet cia siaip, ne i tema..
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 09 14, 18:26)
O jei aš noriu būti neištikimas... Ar apie mano jausmus galvotume? Čia kalbu apie porą, kur abipusė meilė...

zinai, isivaizduok, mes su tamsta pora ir mylim vienas kita. ir stai, tu grizai namo, kaip siandien, 5dienis, o as tau sakau - "mielasis, as einu pabuti neishtikima, nelauk, gulkis vienas, man labai norisi, tu turi galvoti apie mano jausmus, iki! bye1.gif " tai va - ar siuo atveju nera labai jau egoistishka is mano puses negalvoti apie tavo jausmus? ramiai miegotum? be to, joks sveiko proto zmogus negali noreti buti neishtikimas, nes, kaip parodo statistika, labai retam partneriui nebuna sazines griauzhties.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 09 14, 18:35)
be to, joks sveiko proto zmogus negali noreti buti neishtikimas, nes, kaip parodo statistika, labai retam partneriui nebuna sazines griauzhties.

Pati supraskite ką parašėte...
Jei myli, jei iš tiesų myli, tai kodėl gi turėtum nesidžiaugti, kad dabartavo mylimas žmogus turi tai, ko nori? O jei meilė abipusė, tai ir iš to žmogaus gausite tą patį...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 14, 18:26)
O jei aš noriu būti neištikimas...

Kam tada uzhveisti partneri? cia labai sadistishkas poziuris. Samoningai skaudinti mylima. Bet jei tu sadistas - be abejo, gali NORETI BUTI NEISHTIKIMAS, bet tai proto ishkripimas, lyga. Tau lieka tik moraline mazochiste i partneres paimti ir pirmyn - labai laiminga pora..

p.s. jus sioje vietoje nusishnekejote, tamsta....
Atsakyti