QUOTE(Medinis @ 2007 09 14, 18:59)
1. Na ne... Pagal mane gaunasi aš tave myliu - mesk nafik tą keptuvę. Nebent valgyt nori, tai tuomet ir man ką nors padaryk . O jei ne, tai kai aš išalksiu - tau padarysiu...
2. Chamas - tai čia tas, kuris pažiūrėjo į nuogą tėvą? Tegu... Beje, nesuprantu kuom jūs piktinatės? Pasakėte, kad mano požiūris jums atrodo ligoto žmogaus. Tai jau vien ligoto žmogaus teisėmis galiu šaipytis... O jei prisiminus vaikų darželį "kas ant kito vaiko...", tai tuomet galėčiau pasakyti, kad man jūsų požiūris taip pat atrodo ligonio ir siūlau pasirūpinti sveikata... Apie nuoseklumą teko gyvenime girdėti?
Papildyta:
3. Sąžinės balsas... bliamba, dasigyvenau... o juk sakė visi - negerk.... Ką dabar daryt...
1. Taip pas visus gaunasi.
2. Kazin, ar sveikas noretu buti neishtikimas. Ka ishmanai apie mano poziuri? Apart saves, manau, nieko negirdi..
3. Mesti gerti.
Papildyta:
QUOTE(GalBut @ 2007 09 14, 18:51)
Medini marš namo...baigės darbas...paleisk gyvą Madeneinenanadaną...
jis manes net nevargina
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 09 14, 18:59)
Kitaip tariant tas, kuris daro viską, ko aš noriu. = ...zino sita, tarkim, mano, poziuri ir juo nepiktnadzhiauja - AR GALIME DETI LYGYBES ZENKLA TARP SIU FRAZIU?
ir vis del to neatsakei.. skaiciau posta apie keptuve... Matyt, lyginant gyvenima ir santykius per blynus ir keptuves Jums aiskiau pasidaro.... Aukshtas lygis! Aplodismentai!