Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė

Apklausa: Ar atleistum vyrui neištikimybę? (494 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Maidenana @ 2007 09 14, 18:39)
Bet jei tu sadistas - be abejo, gali NORETI BUTI NEISHTIKIMAS, bet tai proto ishkripimas, lyga.

Ar yra dar ir kitų sričių, kuriose kitaip mąstantys yra psichikos ligoniai?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 14, 18:38)
Pati supraskite ką parašėte...
Jei myli, jei iš tiesų myli, tai kodėl gi turėtum nesidžiaugti, kad dabartavo mylimas žmogus turi tai, ko nori? O jei meilė abipusė, tai ir iš to žmogaus gausite tą patį...

aga, kazkada ir as propagavau meiles altruizma - jei as ji myliu, reiskia linkiu jam gerio, reiskia, jei jis eina kairen-desinen, jam gera ir man turi buti gerai. Logishka? Taip. Bet nehumanishka. Is partnerio puses naudotis mylymo zmogaus jausmais. tad, toks partneris nevertas mano altruistishkos meiles. Vertas tas, kuris zino sita, tarkim, mano, poziuri ir juo nepiktnadzhiauja.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 09 14, 18:42)
Vertas tas, kuris zino sita, tarkim, mano, poziuri ir juo nepiktnadzhiauja.

Kitaip tariant tas, kuris daro viską, ko aš noriu.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 14, 18:41)
Ar yra dar ir kitų sričių, kuriose kitaip mąstantys yra psichikos ligoniai?

Be abejo, yra. Daugybe. Jus zinote, kad egzistuoka "kitoks" mastymas, bet, tikriausiai, ne ten ji naudojate. Mano nuomone, dveju zmoniu jausmai, tai ne vieta ishkripimams. Gali kazka toleruoti, i kazka nekreipti demesio, bet taip akivaizdzhiai naudotis partnerio silpnybe sau paciam... nezinau nezinau... man tai nesveika...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 09 14, 18:46)
man tai nesveika...

Gal jums reikia gydytis? Jūs nejuokaukite su sveikata...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 14, 18:42)
Kitaip tariant tas, kuris daro viską, ko aš noriu. = ...zino sita, tarkim, mano, poziuri ir juo nepiktnadzhiauja

Kitaip tariant tas, kuris daro viską, ko aš noriu. = ...zino sita, tarkim, mano, poziuri ir juo nepiktnadzhiauja - AR GALIME DETI LYGYBES ZENKLA TARP SIU FRAZIU?

Pagal Jus gaunasi: as tave myliu = ishvalyk keptuve, ka?
Atsakyti
Medini marš namo...baigės darbas...paleisk gyvą Madeneinenanadaną...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 14, 18:46)

chamas ir tiek. kazkokioj temoj minejau, kad nelabai suvoki ka kalbi... ir mastai tu ne "kitaip", o tiesiog bele ka.. atskiri zodziai neturintis jokios reiksmes tarpusavyje.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 09 14, 18:50)
Pagal Jus gaunasi: as tave myliu = ishvalyk keptuve, ka?

Na ne... Pagal mane gaunasi aš tave myliu - mesk nafik tą keptuvę. Nebent valgyt nori, tai tuomet ir man ką nors padaryk . O jei ne, tai kai aš išalksiu - tau padarysiu...
QUOTE(Maidenana @ 2007 09 14, 18:51)
chamas ir tiek.

Chamas - tai čia tas, kuris pažiūrėjo į nuogą tėvą? Tegu... Beje, nesuprantu kuom jūs piktinatės? Pasakėte, kad mano požiūris jums atrodo ligoto žmogaus. Tai jau vien ligoto žmogaus teisėmis galiu šaipytis... O jei prisiminus vaikų darželį "kas ant kito vaiko...", tai tuomet galėčiau pasakyti, kad man jūsų požiūris taip pat atrodo ligonio ir siūlau pasirūpinti sveikata... Apie nuoseklumą teko gyvenime girdėti?
Papildyta:
QUOTE(GalBut @ 2007 09 14, 18:51)

Sąžinės balsas... bliamba, dasigyvenau... o juk sakė visi - negerk.... Ką dabar daryt... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 14, 18:59)
1. Na ne... Pagal mane gaunasi aš tave myliu - mesk nafik tą keptuvę. Nebent valgyt nori, tai tuomet ir man ką nors padaryk . O jei ne, tai kai aš išalksiu - tau padarysiu...

2. Chamas - tai čia tas, kuris pažiūrėjo į nuogą tėvą? Tegu... Beje, nesuprantu kuom jūs piktinatės? Pasakėte, kad mano požiūris jums atrodo ligoto žmogaus. Tai jau vien ligoto žmogaus teisėmis galiu šaipytis... O jei prisiminus vaikų darželį "kas ant kito vaiko...", tai tuomet galėčiau pasakyti, kad man jūsų požiūris taip pat atrodo ligonio ir siūlau pasirūpinti sveikata... Apie nuoseklumą teko gyvenime girdėti?
Papildyta:

3. Sąžinės balsas... bliamba, dasigyvenau... o juk sakė visi - negerk.... Ką dabar daryt... blink.gif

1. Taip pas visus gaunasi.
2. Kazin, ar sveikas noretu buti neishtikimas. Ka ishmanai apie mano poziuri? Apart saves, manau, nieko negirdi..
3. Mesti gerti.
Papildyta:
QUOTE(GalBut @ 2007 09 14, 18:51)

jis manes net nevargina
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 09 14, 18:59)

Kitaip tariant tas, kuris daro viską, ko aš noriu. = ...zino sita, tarkim, mano, poziuri ir juo nepiktnadzhiauja - AR GALIME DETI LYGYBES ZENKLA TARP SIU FRAZIU?

ir vis del to neatsakei.. skaiciau posta apie keptuve... Matyt, lyginant gyvenima ir santykius per blynus ir keptuves Jums aiskiau pasidaro.... Aukshtas lygis! Aplodismentai! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 14, 18:46)

siulyciau baigti vaidinti "kitaip mastanti" lotuliukas.gif , tychia izeidineti dalyvius, provokuoti Off Topic`us, retkarciais paciam pasitikrinti Bangu g. 6a, Klaipeda, ir vis del to neishkreipti dalyviu sakomu minciu esmes, bet jei tai nepakeliama nashta, prasykite na, gal zmonos, pagalbos - dvi galvos gerai, bet viena protinga dar geriau...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 09 14, 19:56)
2. Kazin, ar sveikas noretu buti neishtikimas. Ka ishmanai apie mano poziuri?

Ar jūs bent jau suprantate apie ką kalbate? Vadinate nesveikais (kiek suprantu psichiniu požiūriu) didžiają daugumą suaugusių pasaulio gyventojų. Pavyzdžiui 80% SM dalyvių...Žinot, man patiko vienas pasakymas: "Jei atrodo, kad aplink vieni idiotai -laikas pas gydytoją"..

QUOTE(Maidenana @ 2007 09 15, 22:03)
siulyciau baigti vaidinti "kitaip mastanti"  lotuliukas.gif ......

Nesuprantu, kodėl jūs taip ilgai prisimenat nuoskaudą... Jums ką, anksčiau niekas nebuvo sakęs, kad jūs esate statistinė vidutinybė su archainėmis pažiūromis, kurių, beje, nemokate nei apginti nei paaiškinti? Susitaikykit su realybe...

Karalius nuogas !!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 16 rugsėjo 2007 - 09:36