Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė

Apklausa: Ar atleistum vyrui neištikimybę? (494 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Galbut - pritariu tau... taciau tai paprasciausia psichologija. Kai vyra nusidejelis gailisi, nori pasilikti kartu, jautiesi kad ir iskaudinta, kontroliuoji situacija. Gali nubausti iskaudinusi zmogu, gali ji pakankinti, gali palikti.... O kai vyras pareiskia, kad iseina, tu iskaudinta, plius kontrole atimta, tu esi iskaudinta plius palikta... ziauru.
Atsakyti
Gal pasirodysiu nepopuleri su savo atsakymu, bet man visai negaila, jei zmogus iseina, tai tik parodo, kad jis Taves nevertina, tai ko del jo dar asaras lieti.
Atsakyti
Atleist atleisciau, ne mano valioj teist kita zmogu, bet vat ar galeciau su tuo susitaikyti ir pamirsti, cia jau kitas klausimas... viskas priklausytu nuo atsakymo i klausima kodel, bei nuo paciu santykiu gylumos ir to zmogaus pastangu.
Atsakyti
manau, kad atleisčiau.daug kas priklauso nuo situacijos.Jei kalbam vien apie fizinį veiksmą- tokią ištikimybę atlaisčiau, jei MB įsimylėtų kitą- tada jį paleisčiau visam ir iškart.
Atsakyti
Tai Jusu vyras Jums irgi turetu atleisti???
Atsakyti
Manau, kad vieną kartą atleisti galima. Bet jei tai kartojasi- ne schmoll.gif
Atsakyti
Nemanau kad bent veinam iš mūsų po tokių dalykų būtų gerai,priešingai-jam atsibostų mano priekaištai dėl neištikimybės,kadangi šiuo klausimu esu kategoriška, MB jau seniai žino,kad jeigu kas nors kada nors įvyktų aš tą pačią minutę išeičiau ir jokių atsiprašymų nebūtų,nes nei veinas nebūtume laimingas,tik kankintume viens kitą ir tiek doh.gif
Atsakyti
Pati nežinau. Visada sakiau, kad tikrai tikrai neatleisčiau, bet kai ištekėjau, paragavau tikro vedybinio gyvenimo, suminkštėjo man širdis biggrin.gif ir nusprendžiau, kad galbūt kokį nereikšmingą vienkartinį nuotykį ir atleisčiau. bet dabar visgi grįžau prie to varianto, kad neatleisčiau. Jei jau nueis vieną kartą kairėn, tai bus ir antras, ir dešimtas kartas.
Atsakyti
Ai, kol nesusiduri su tuo tai atrodo kad neatleisi, kai susiduri tai visai kitos mitys i galva pradeda lyst.
Atsakyti
Atleidau visa virtine neistikimybiu,nieko gero is to neisejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edimetrA @ 2008 08 14, 14:23)
Pati nežinau. Visada sakiau, kad tikrai tikrai neatleisčiau, bet kai ištekėjau, paragavau tikro vedybinio gyvenimo, suminkštėjo man širdis  biggrin.gif  ir nusprendžiau, kad galbūt kokį nereikšmingą vienkartinį nuotykį ir atleisčiau. bet dabar visgi grįžau prie to varianto, kad neatleisčiau. Jei jau nueis vieną kartą kairėn, tai bus ir antras, ir dešimtas kartas.

Pagal save sprendi?
Atsakyti
idealiausia būtų,kad tos neištikimybės nebūtų. Sunku pasakyti kas pastūmėja į ją - nebrandumas, nuobodulys ar kažkokie kiti rimtesni veiksniai. g.gif
Jei myli žmogų, tikrai nedarysi to,kas jam sukelų skausmą ir abejones .
Atsakyti