Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė

Apklausa: Ar atleistum vyrui neištikimybę? (494 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(GalBut @ 2008 08 26, 19:48)
Paprastai...jei neištikimybė reiškia pasidulkinimą...kažkodėl daugelis tai beprotiškai sureikšmina...bet lengva ranka numoja į smurtą,nepagarbą,pažeminimą,išnaudojimą...viską iškesiu,bile pas kitą nenubėgsi...

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ragany @ 2008 08 27, 02:06)
galiu atleisti neistikimybe, bet negaleciau atleist isdavystes.. jauciu skirtuma tarp situ dalyku, man tai nera vienas ir tas pats. unsure.gif

Idomu butu jei pakomentuotumet smile.gif Cia 'vienkartinis' ir 'daugkartinis' atvejai?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2008 08 27, 16:53)
Daug kas nesupranta mano sito pasakymo. Jus irgi nesupratot smile.gif

Ta pati as irgi kalbedavau kol neteko ant savo kailio to patirti. o kai tenka tokie isbandymai, tada ir pasimeti ir nebezinai ar tai buvo tik neistikimybė ar isdavystė. cia nuklydimu kartai neleis dar uzdeti etiketės. manau, kad tai kur kas sudetingiau. Ir jau nuklydę vyrai jums tikrai to nepasakys, ne bent is meiluzes noresit isgirsti tikresnę istorija, tik vargu ar ji ja papasakos ir ar po to jums pasidarys nuo to geriau. Gal geriau neieskokit kur tie vyrai ganosi, o atiduokit save tiek kiek norit vyrui, kad paskui nereikėtu nei saves nei kitu kaltinti. o siaip kaip raso literatūra, tai tik 10 procentų sutuoktiniu buna istikimu.
Atsakyti
QUOTE(Rasuolė.A @ 2008 08 29, 09:16)
o siaip kaip raso literatūra, tai tik 10 procentų sutuoktiniu buna istikimu.

kol ta literatura isspausdino ir tie 10 procentu krito jauciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 08 29, 15:45)
kol ta literatura isspausdino ir tie 10 procentu krito jauciu  biggrin.gif

Man įdomu kokia literatūra?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 08 29, 14:46)
Man įdomu kokia literatūra?

tai jauciu delfis greiciausiai g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Balsavau jog "neatleisciau net ir vieno karto",todel kad mano nuomone istikimybe yra viena ir svarbiausiu santuokos vertybiu,jei nera istikimybes tai nera ir santuokos..galbut as idealiste,bet pati tvirtai laikausi tokios taisykles,isitikinimo..zinau,kad sirdis plystu ir galbut net noreciau atleisti,bet tai jau nebebutu tas pats kas buvo iki neistikimybes fakto suzinojimo,nebepasitikeciau vyru ir negaleciau su juo myletis,butu slykstu,tai kokia ten ir ta santuoka butu,vyras vel pas kita nueitu g.gif
Atsakyti
O kam mylėtis? Nesimylėkit... Ar jums santuoka tik tam, kad dulkintis?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 08 29, 17:07)
O kam mylėtis? Nesimylėkit... Ar jums santuoka tik tam, kad dulkintis?

Santuoka ne tik tam,o Ir tam kad dulkintis biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eMCiuke @ 2008 08 29, 17:17)
Santuoka ne tik tam,o Ir tam kad dulkintis biggrin.gif  mirksiukas.gif

Na taps jūsų vyras impotentu. Skirsitės? Jei taip - tuomet tam, kad dulkintis. Jei nesiskirsit - tai kodėl tada skirtis, jei vyras jūsų padulkins kokią labiau patikusią moteriškę?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 08 29, 17:19)
Na taps jūsų vyras impotentu. Skirsitės? Jei taip - tuomet tam, kad dulkintis. Jei nesiskirsit - tai kodėl tada skirtis, jei vyras jūsų padulkins kokią labiau patikusią moteriškę?

Na cia graziai "isvartyta",bet juk viskas nera tai paprasta kaip jus parasete..Juk tuokiesi su zmogum ne del sekso ir gyveni,ne tik del jo,o trumpai tariant seksas yra vienas is santuokos sudedamuju daliu..Ir nereikia to taip jau sureiksmint,ar nuvertint..jei vyras taptu impotentu nesiskirciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(eMCiuke @ 2008 08 29, 17:26)
jei vyras taptu impotentu nesiskirciau g.gif

Tai jei jis sugriešytų su kita, tiesiog su juo nesimylėkit ir gyvenkit ilgai ir laimingai.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 08 29, 17:36)
Tai jei jis sugriešytų su kita, tiesiog su juo nesimylėkit ir gyvenkit ilgai ir laimingai.

Gera mintis,jei prireiks pasinaudosiu patarimu thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti