Atleisciau turbut, bet tikrai niekada nepamirsciau.
Atleisčiau kartą, aišku, jei koks romanas ilgai besitęsiantis, tai tikrai ne.
Bet jo nuėjimas į kairę leistų ir man nueit
Taip jau sutarėm - kas galima vienam, galima ir kitam.
Bet jo nuėjimas į kairę leistų ir man nueit

Taip jau sutarėm - kas galima vienam, galima ir kitam.
Maniau niekada negaleciau atleisti, juk tai bjauru, vien nuo minties, kad jis turejo kita. Deje, mano isdidumas istirpo it ledas. As atleidau...
myliu ir atleidau, nors tai sukele begalo daug kancios.Dabar bandom viska sulipdyti, kas buvo paklyde i sona. Sunku, bet kai myli ryztiesi ir tokiam poelgiui-atleidimui uz tai, kad buvau apgauta.
myliu ir atleidau, nors tai sukele begalo daug kancios.Dabar bandom viska sulipdyti, kas buvo paklyde i sona. Sunku, bet kai myli ryztiesi ir tokiam poelgiui-atleidimui uz tai, kad buvau apgauta.
QUOTE(Sommerregen @ 2008 08 23, 17:00)
gal tarakonai?

QUOTE(Chardonnay @ 2008 08 25, 14:28)
atleidau
ir?
QUOTE(Lorute @ 2008 08 25, 14:35)
o ką buvo prirasius?

QUOTE(GalBut @ 2008 08 26, 18:48)
Paprastai...jei neištikimybė reiškia pasidulkinimą...kažkodėl daugelis tai beprotiškai sureikšmina...bet lengva ranka numoja į smurtą,nepagarbą,pažeminimą,išnaudojimą...viską iškesiu,bile pas kitą nenubėgsi...
O neištikimybė nėra nepagarba, pažeminimas, tam tikra prasme išnaudojimas?

QUOTE(Ragany @ 2008 08 27, 01:06)
galiu atleisti neistikimybe, bet negaleciau atleist isdavystes.. jauciu skirtuma tarp situ dalyku, man tai nera vienas ir tas pats. 

prašau plačiau

QUOTE(edimetrA @ 2008 08 31, 02:38)
atveji, kai vyras su kazkuo perguli siaip sau pasidulkinimui ir apie tai neskalambija, nekalba,cia kaip alaus isgert, is serijos buvo-pamirsau. Toki dalyka laikau neistikimybe, instinktu patenkinimas ir tiek. Buvo- pamirsau.
O dabar isdavyste. Maciau cia yra tema, sugrizo ex, reikia patarimo. Taigi, iseina, trenkia durimis, nebemyli nes myli kita, toji kita visas gyvenimas, ir viska sutrypia kas buvo kurta iki tol. Po kiek laiko, sugalvoja grizti. kam? kai buvo isduotos viltys, svajones, viskas kas buvo grazu, arba kartais nelabai, kai pati meile buvo sutrypta ir isduota. Ar bereikia to zmogaus, nesugrazinsi,to kas buvo grazu. Antra karta i ta pacia upe neibrisi, nes ir upe nebe ta pati, ir zmogus nebe tas..
nematau nieko tragisko jei zmogus tiesiog atsitratina su kita. na nemalonu, bet juk nenudilo.... bet va jei sieja nors kokie jausmai juos, tada palikciau savo vyra...
pries kelis metus buciau parasiusi, kad nelabai atleisciau, bet mastymas keiciasi ir stipriai... visi mes keiciames ir tuos pacius dalykus suvokiam skirtingai. vienos bandom tik isivaizduoti ir analizuoti, kitos isgyvenam, per sunku kazka atsakineti, nes kiekviena situacija yra skirtinga, beja kaip ir zmogaus charakteris....
pries kelis metus buciau parasiusi, kad nelabai atleisciau, bet mastymas keiciasi ir stipriai... visi mes keiciames ir tuos pacius dalykus suvokiam skirtingai. vienos bandom tik isivaizduoti ir analizuoti, kitos isgyvenam, per sunku kazka atsakineti, nes kiekviena situacija yra skirtinga, beja kaip ir zmogaus charakteris....
QUOTE(Ragany @ 2008 09 01, 23:21)
atveji, kai vyras su kazkuo perguli siaip sau pasidulkinimui ir apie tai neskalambija, nekalba,cia kaip alaus isgert, is serijos buvo-pamirsau. Toki dalyka laikau neistikimybe, instinktu patenkinimas ir tiek. Buvo- pamirsau.
Pamiršti lygiai taip pat lengvai kaip ir vyras?
QUOTE(edimetrA @ 2008 09 05, 00:42)
Pamiršti lygiai taip pat lengvai kaip ir vyras?
Kalbu apie tai, kad vyras su kazkuo atsibarskines neina ir nepasakoja, nesigiria. Zinau koks yra skonis isdavystes, tai dabar esu tokios nuomones, jei jau reikia to pasibaladojimo, kad gyvent nebegali, tai pirmyn, ir apie tai nelok, jei tiek tera svarbu..
Niekada neatleisciau
Ar tai butu tik pasidulkinimas isgerus,apsiuoscius,nepagalvojus ir t.t.Niekada.Begalinis susizavejimas,vienos nakties nuotykis,pastovus santykiai-nesvarbu,niekada tokiam vyrui neatleisciau kad ir kas mus sietu.

QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 09 05, 09:44)
Niekada neatleisciau
Ar tai butu tik pasidulkinimas isgerus,apsiuoscius,nepagalvojus ir t.t.Niekada.Begalinis susizavejimas,vienos nakties nuotykis,pastovus santykiai-nesvarbu,niekada tokiam vyrui neatleisciau kad ir kas mus sietu.

bukit gera,kai tuom niekada "paspringsit" parasykit cia

koks čia aplamai rebusas-atleistum, neatleistum: kai bus, tada ir spręsi ką daryt