Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė

Apklausa: Ar atleistum vyrui neištikimybę? (494 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Atleisciau turbut, bet tikrai niekada nepamirsciau.
Atsakyti
QUOTE(Beveik nekalta @ 2008 08 29, 17:43)
Atleisciau turbut, bet tikrai niekada nepamirsciau.

Sklerozė - tai nuostabu. Nuolat atsitinka kažkas nauja.
Atsakyti
Atleisčiau kartą, aišku, jei koks romanas ilgai besitęsiantis, tai tikrai ne.
Bet jo nuėjimas į kairę leistų ir man nueit rolleyes.gif
Taip jau sutarėm - kas galima vienam, galima ir kitam.
Atsakyti
Maniau niekada negaleciau atleisti, juk tai bjauru, vien nuo minties, kad jis turejo kita. Deje, mano isdidumas istirpo it ledas. As atleidau...
myliu ir atleidau, nors tai sukele begalo daug kancios.Dabar bandom viska sulipdyti, kas buvo paklyde i sona. Sunku, bet kai myli ryztiesi ir tokiam poelgiui-atleidimui uz tai, kad buvau apgauta.
Atsakyti
QUOTE(Sommerregen @ 2008 08 23, 17:00)
Tai tavo šeima jau seniai išgraužta?  devil.gif  O kas ją išgraužė?

gal tarakonai? ohmy.gif

QUOTE(Chardonnay @ 2008 08 25, 14:28)

ir?

QUOTE(Lorute @ 2008 08 25, 14:35)
Nu chardonnay, ko istrynei visa savo zinute biggrin.gif

o ką buvo prirasius? biggrin.gif

QUOTE(GalBut @ 2008 08 26, 18:48)
Paprastai...jei neištikimybė reiškia pasidulkinimą...kažkodėl daugelis tai beprotiškai sureikšmina...bet lengva ranka numoja į smurtą,nepagarbą,pažeminimą,išnaudojimą...viską iškesiu,bile pas kitą nenubėgsi...

O neištikimybė nėra nepagarba, pažeminimas, tam tikra prasme išnaudojimas? ax.gif

QUOTE(Ragany @ 2008 08 27, 01:06)
galiu atleisti neistikimybe, bet negaleciau atleist isdavystes.. jauciu skirtuma tarp situ dalyku, man tai nera vienas ir tas pats. unsure.gif

prašau plačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edimetrA @ 2008 08 31, 02:38)

prašau plačiau biggrin.gif

atveji, kai vyras su kazkuo perguli siaip sau pasidulkinimui ir apie tai neskalambija, nekalba,cia kaip alaus isgert, is serijos buvo-pamirsau. Toki dalyka laikau neistikimybe, instinktu patenkinimas ir tiek. Buvo- pamirsau.
O dabar isdavyste. Maciau cia yra tema, sugrizo ex, reikia patarimo. Taigi, iseina, trenkia durimis, nebemyli nes myli kita, toji kita visas gyvenimas, ir viska sutrypia kas buvo kurta iki tol. Po kiek laiko, sugalvoja grizti. kam? kai buvo isduotos viltys, svajones, viskas kas buvo grazu, arba kartais nelabai, kai pati meile buvo sutrypta ir isduota. Ar bereikia to zmogaus, nesugrazinsi,to kas buvo grazu. Antra karta i ta pacia upe neibrisi, nes ir upe nebe ta pati, ir zmogus nebe tas..

Atsakyti
nematau nieko tragisko jei zmogus tiesiog atsitratina su kita. na nemalonu, bet juk nenudilo.... bet va jei sieja nors kokie jausmai juos, tada palikciau savo vyra...
pries kelis metus buciau parasiusi, kad nelabai atleisciau, bet mastymas keiciasi ir stipriai... visi mes keiciames ir tuos pacius dalykus suvokiam skirtingai. vienos bandom tik isivaizduoti ir analizuoti, kitos isgyvenam, per sunku kazka atsakineti, nes kiekviena situacija yra skirtinga, beja kaip ir zmogaus charakteris....
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2008 09 01, 23:21)
atveji, kai vyras su kazkuo perguli siaip sau pasidulkinimui ir apie tai neskalambija, nekalba,cia kaip alaus isgert, is serijos buvo-pamirsau. Toki dalyka laikau neistikimybe, instinktu patenkinimas ir tiek. Buvo- pamirsau.

Pamiršti lygiai taip pat lengvai kaip ir vyras?
Atsakyti
QUOTE(edimetrA @ 2008 09 05, 00:42)
Pamiršti lygiai taip pat lengvai kaip ir vyras?

Kalbu apie tai, kad vyras su kazkuo atsibarskines neina ir nepasakoja, nesigiria. Zinau koks yra skonis isdavystes, tai dabar esu tokios nuomones, jei jau reikia to pasibaladojimo, kad gyvent nebegali, tai pirmyn, ir apie tai nelok, jei tiek tera svarbu..
Atsakyti
Niekada neatleisciau schmoll.gif Ar tai butu tik pasidulkinimas isgerus,apsiuoscius,nepagalvojus ir t.t.Niekada.Begalinis susizavejimas,vienos nakties nuotykis,pastovus santykiai-nesvarbu,niekada tokiam vyrui neatleisciau kad ir kas mus sietu.
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 09 05, 09:44)
Niekada neatleisciau schmoll.gif Ar tai butu tik pasidulkinimas isgerus,apsiuoscius,nepagalvojus ir t.t.Niekada.Begalinis susizavejimas,vienos nakties nuotykis,pastovus santykiai-nesvarbu,niekada tokiam vyrui neatleisciau kad ir kas mus sietu.

bukit gera,kai tuom niekada "paspringsit" parasykit cia mirksiukas.gif
Atsakyti
ax.gif kadangi šiandien penktadienis ir šiaip man gan linksma diena, manau atleisčiau...bet čia šiandien taip manau...kai reikės manyti kitą dieną, nežinau ar vis dar taip pat galvosiu tongue.gif ...
koks čia aplamai rebusas-atleistum, neatleistum: kai bus, tada ir spręsi ką daryt bigsmile.gif
Atsakyti