Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė

Apklausa: Ar atleistum vyrui neištikimybę? (494 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Vaiko tevui neatleidau del to ir nesusituokem, nors ir buvau nescia ir dabar neatleisciau ir tikrai saves nekankinciau paskiau galvojant kiekviena karta isejus vyrui i darba ar bet kur, kad nuejo ne ten kur sake, gal vel ka turi, gal kur uzkliuvo unsure.gif
Kaip kazkas pasake, jei jau ryosi eiti i sona tai tegu eina
taip, kad antra puse nesuzinotu ir neitartu, jei viskas isaiskejo reiskia patys kalti

Atsakyti
daug ka galeciau atleisti...bet neistikimybes....ne.kaip galima po to pasitiketi vyru?kaip po to buciuotis su juo,kai zinai kad jis kita buciavo?
jei myli zmogu tai ir nenueisi i sona.juk meile tai ir pagarba.o jei eini i sona tai nemanau kad gerbi ta zmogu,o taip pat ir myli.
Atsakyti
QUOTE(vilma_klp @ 2007 04 26, 10:56)
kaip po to buciuotis su juo,kai zinai kad jis kita buciavo?

Jūs savo vyrui - pirmoji moteris jo gyvenime?
Atsakyti
Gal ir atleisciau, bet niekada nepamirsciau, ir zinau,kad apie tai pastoviai galvociau, ar vyras kur uztruktu, ar siaip, visada galvociau, kad su kita.... manau anksciau ar veliau su tokia mano busena, santykiams ateitu pabaiga...
Atsakyti
Juokingiausia, kad tik 3 iš 100 susidūrė su šia problema ir neatleido. Dar įdomų būtų, ar tai buvo santuokoje ar ne...
Juokingi pasakymai jei būtų, tai jau aš.... o jau tuomet.... o jau kaip....
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 04 26, 10:22)
Juokingiausia, kad tik 3 iš 100 susidūrė su šia problema ir neatleido. Dar įdomų būtų, ar tai buvo santuokoje ar ne...
Juokingi pasakymai jei būtų, tai jau aš.... o jau tuomet.... o jau kaip....

Gerai pasakyta thumbup.gif . Kol nebuvot tokioje situacijoje, vertinate labai subjektyviai, o gyvenime būna įvairiausių situacijų.
Atsakyti
Balsavau "kita",nes daug niuansų...jegu tame,kas atsitiko,įžvelgi ir savo kaltės,atleisti lengviau...jei poroje,kur tu myli,o partneris neprieštarauja tam,atleisi...jei poroje,kur tave myli,o tu neprieštarauji,neatleisi...jei tau 20 metų,kogero neatleisi...po 15 metų,tokioj pačioj situacijoj,atleisi...nenorėsi sugriaut gražaus susikurto savo gyvenimo,atleisi...je tas gyvenimas ne toks ir gražus,neatleisi....vakar buvo vienaip,šiandien galvoju kitaip,o rytoj gal bus dar kitaip....
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(klein @ 2007 04 26, 12:06)
Gerai pasakyta  thumbup.gif . Kol nebuvot tokioje situacijoje, vertinate labai subjektyviai, o gyvenime būna įvairiausių situacijų.

nu tai ir pati tema suformuluota stiliuje "kas butu jeigu butu" .....
Atsakyti
Pastovios meilužės - ne. Atsitiktinį kartą - taip. Bet tik vieną. Saviškiui esu liepusi būt protingam, jei ką, naudotis prezervatyvais ir suslėpt visus galus, kad mano galva būtų rami biggrin.gif
Atsakyti
jei imti ta grynai fizini kontakta-tai jis jau kulminacija neistikimybes...ji buna daug anksciau...
neatleisciau to kad as suzinojau..kad jis nesugebejo nuslept...reiskia ne taip ir svarbu buvo zinosiu ar ne...o cia jau liecia pagarba..sito neatleisciau schmoll.gif

nemoki-net nebandyk isvis bigsmile.gif
Atsakyti
as nelabai isivaizduoju, kaip po to gyventi, vis tiek neistikimybe palieka randa sad.gif
Atsakyti
Tikriausiai neatleisciau, bent jau dabar taip manau, o kaip butu ta situacija tai net nezinau.
Atsakyti