Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Vilniuje

Bet pagal kazka vistiek pasirenkam, neinam gi i visus . As kai pastojau isgirdau kelis zodzius apie semeta, ilgai negalejau surasti jo telefono, zinojau kad kazkokiam zurnale buvo, bet neradau kuriam. Taip buciauir nenuejus, tik kazkas pasake kad jie darzely vienam desto. thumbup.gif Uzejom uzsirasem ir sudalyvavom. Imponavo kad jie suteikai pagalba ne tik iki gimdymo bet ir pojo padeda. Domina ju manksteles. Tai tiek. Turbut pagrindinias kriterijus:
1.tai kitu atsiliepimai.
2.kaina
3.laikas (kad ir kur vyksta)
Atsakyti
NU CIA AISKU AS TIK SAVO NUOMONE PARASYSIU: MANAU KURSAI TAI PINIGU ISTRAUKIMAS IS ZMONIU, TUREJAU VISU SEMETOS PASKAITU KONSPEKTUS - SKAITEM SU VYRU IR TEISYBE PASAKIUS GALVOJOM AR JIS KA IDOMAUS PASAKYS AR TIK VELTUI MES CIA LAIKA GAISTAM. TIESIOG MANAU KAI TAMPI NESCIA GALVOJI, KAD VISKAS JAU LABAI REIKALINGA.
TODEL NUSPRENDZIAU NUSIPIRKSIU AS GERIAU KNYGA IR PASISKAITINESIU FORUME, TAI BENT DAUGIAU NAUDOS BUS.
NEISIZEISKITE!
Atsakyti
As lankiau Jurgos Svedienes kursus, nuostabu. Ne girsiu, nes neturiu zodziu, kaip atsidekoti siai nuostabiai moteriai. Mano patarimas butu - nueti i visus pagrindinius arba jus dominancius kursus viena karta, apsiziureti, kur sirdis patrauks, ten ir pasiliksite.
Atsakyti
kiek kainuoja Jurgos kursai ir kiek laiko jie trunka?
Atsakyti
kursai yra tikrai ne brangus, ji surenka tik tiek, kad susimoketi uz sale ir uz tuos svecius, kuriuos ji pakviecia: kai mes su vyru lankem, tai mokejome - 70 lt, kas be vyro - apie 50 lt i menesi. Kursai vyksta du kartus per savaite, galit tiesiog ateiti pirma karta i juos: nepatiks - nelankysit. Dar yra viena karta nuostabus baseinas, labai nebrangu...
Atsakyti
Gal kas zinot kur vyksta kokie nemokami kursai???? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Zemfira @ 2004 09 03, 16:59)
Gal kas zinot kur vyksta kokie nemokami kursai???? g.gif

nemokamos paskaiteles buna valstybinese poliklinikose. Reiktu klausti gydytojos. Antakalnio poliklinikoj kai buvau, tai jokios naudos nebuvo g.gif Valandos paskaitele, per kuria akusere supazindino su "Motinos ir vaiko knyga" bei parde, kaip suvystyt vaikeli.
Kazkas rase kad neuzilgo Karoliniskiu poliklinikoj bus. Berods apie tai rase vasara01.
Atsakyti
Geriausi kursai - supermama laugh.gif
Lankiau kursus ir nieko naujo neisgirdau, viska buvau pasiskaicius supermamoj smile.gif
Atsakyti
Internete radau ir Seimos centro organizuojamus kursus. Daugiau info: http://vasc.lcn.lt/ tame puslapyje reikia ziureti nuoroda "placiau apie besilaukianciu seimu pasiruosima", kur yra programa.
As jokiu atsiliepimu apie juos negirdejau, taciau, manau, kad yra gera zinoti apie visas galimybes smile.gif
Atsakyti
Antakalnio poliklinikoje irgi vyksta šiokie tokie kurai(nemomami).Kiekvieno mėnesio ketvirtadieniais.Pirmąjį ketvirtadienį apie gimdymą, sekantį apie kūdikio priežiūrą,dar sekantį apie kūdikio mityba.Kažkaip panašiai,nelabai jau atsimenu.Šiuose kursuose nedaug informacijos,bet man pilnai pakako smile.gif
Atsakyti
labai saunus kursai apie gimdyma (butent tik apie gimdyma ir minimaliai apie visa kita) vyksta Vilniuj Eugenijos ginekologijos klinikoj savanoriu pr. Uzsiemimas neilgas (2.5 val. ) todel neisvargino, tik 3 poros, o informacijos daug. taip pat yra ir praktiniai uzsiemimai. labai patiko. thumbup.gif jei neturit daug laiko, bet norit bent minimaliai suzinot kas prie ko, tikrai rekomenduoju. O ir kaina nesikandzioja (40 Lt). Man po ju zymiai drasiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinka: 12 vasario 2005 - 21:07
doh.gif

Mielos moterys, ar jūs visai pakvaišot?!
Visi tie kursai ir paskaitos tik pinigams išlupti. Negi jų turit tiek daug kad mėtot tokiems niekams. Geriausi kursai apie vaikus pas mama, bent jau pataria iš širdies, o ne taikosi eksperimentus daryti su jumis ir jūsų vaikeliu, o be to viską sužinai savaime, juk pas moterį genuose užprogramuota kaip elgtis su vaiku, mes pirmos pajuntam kad kažkas negerai ar panašiai.
Aš dabar laukiuosi trečiojo ir mane tik juokas ima iš tų visų kursų. Tyčiojasi tie "mokslininkai" iš būsimųjų mamų kaip išmano. O jeigu kas nors blogo nutinka, labai fainai nusiplauna rankytes ir pareiskia kad jie nekalti, ten kokia nors slaugė nenormali ir viską supainiojo.
Linkiu sėkmės visoms esamoms ir būsimoms mamytėms ir netikėkit tomis nesamonėmis. Geriau nusipirkit mėgstamą patiekalą už tuos pinigėlius ir skaniai pasmaguriaukit, skonis malonus bus ir nuotaika gera biggrin.gif
Atsakyti