Įkraunama...
Įkraunama...

Be šeimos

Radau daug info intrnete, bet tisiog idomu is praktikos Jusu. Gal kas duos geru patarimu ax.gif
Atsakyti
nesureiksminkit to nagu lako ar lupdazio. Vaikas smalsus, tyrineja pasauli, nuo to gejum netaps.
Atsakyti
gal jus ir teisi, smile.gif gal veltui as cia panikuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2014 03 03, 12:21)
gal jus ir teisi,  smile.gif  gal veltui as cia panikuoju  blush2.gif

aisku, kad be reikalo. As maza budama paprasydavau, kad tevas elekrine masinele ir man veida skustu lotuliukas.gif Brolis prase, kad jam plaukus mama saguciais susegtu lotuliukas.gif Normalus vaikystes etapas. O be to.... o kas jum tikras vyras? Kuris skutasi? Tikrai ne. Vyriskumas tai visu pirma charakteris.
Atsakyti
oi, aciu nuraminote biggrin.gif
Atsakyti
Artimoje aplinkoje reikėtų rasti vyrą-autoritetą, į kurį sūnus galėtų lygiuotis: senelis, kaimynas, mokytojas, treneris, šeimos draugas ar pan.

Beje, pastebėjau, kad vaikus auginantys kitos lyties tėvai pergyvena tik dėl to, kad vaikas neturės pavyzdžio iš tos pačios lyties tėvo (motinos). Tačiau kaip ir berniukui motina, taip ir mergaitei tėvas (kaip ir vyro-moters santykiai) yra labai svarbu normaliam jų vystymuisi ir besiformuojančiam suvokimui.
Atsakyti
QUOTE(kamileh @ 2004 12 23, 14:25)
Man dabar 15 metu ir mano mama yra vienisa motina. Tecio nemaciau niekada gyvenime. Zinoma, su teciu butu gal ir geriau, bet neisivaizduoju, ka reiskia tureti teva, tai nezinau, geriau nuo to, ar blogiau. Vis delto esu labai labai laiminga, neisivaizduoju saves laimingesnes, nors ir tureciau teva...



Aciu kad parasei. mes mamos labai pergyvename kad negalime suteikti savo vaikams laimes tiek kiek noretume. Tavo zodziai labai padeda. Aciu.
Atsakyti