QUOTE(bedugne @ 2005 11 22, 12:39)
1. Saunuole, kad ismokai apsisaugoti:valio , sekantis tavo vaikas, reikia manyti, gims pilnoj seimoj, kokioj ir privalo,pagal tavo cituotus visus kodeksus
2. Su kuo miegu as, tikrai ne tavo reikalas
3. Pasipiktinima tau kelia ne mano gyvenimas, o tai, jog normaliai ir sveikai reaguoju i moters, auginancios vaika be biologinio tevo, padeti.Skaitai tai, ka nori skaityti, per savo pykti nematai , kas tau rasoma.
4. Uzastrini vienisos motinos padeti, nes tokia ji tau, matyt, yra.
5. Nelengva tau, suprantu.Bet siusti del to ant visu ir visko, tai jau patologija, reiktu susimastyti ir labai rimtai.Tu savo vaikui reikalinga sveikai mastanti.

2. Su kuo miegu as, tikrai ne tavo reikalas

3. Pasipiktinima tau kelia ne mano gyvenimas, o tai, jog normaliai ir sveikai reaguoju i moters, auginancios vaika be biologinio tevo, padeti.Skaitai tai, ka nori skaityti, per savo pykti nematai , kas tau rasoma.
4. Uzastrini vienisos motinos padeti, nes tokia ji tau, matyt, yra.
5. Nelengva tau, suprantu.Bet siusti del to ant visu ir visko, tai jau patologija, reiktu susimastyti ir labai rimtai.Tu savo vaikui reikalinga sveikai mastanti.
1. Turiu nuvilti - daugiau vaikų neplanuoju, kaip ir ištekėti.
2. O kas nors klausė?
3. Kas man kelia pasipiktinimą ne tau žinoti. Ir apie moterį, kuri augina vaiką be biologinio tėvo aš išvis nekalbėjau. Taip iki šiol ir nesupratai, apie ką kalba?
4. Kurioj vietoj? Aš kaip tik visada tvirtinu, kad vienišos motinos padėtis nuo kitų nė kiek nesiskiria. Rimtai, tau kažkas arba su akim, arba su suvokimu negerai.
5. Jau ir diagnozes nustatinėji? Visų ligų ar tik psichikos? Nes norėčiau nemokamai pasikonsultuoti. Tikrai nesiruošiu teisintis dėl savo mąstymo, iki šiol jis man tik padėjo. Ir dar kartą pasakau - palik mano vaiką ramybėj, aš prie niekieno vaikų nesikabinėju, būkit malonios, nekibkit ir prie mano. Ar esi tokia neoriginali ir sugalvoji tik tokį būdą įžeisti. Bet vis tiek sveikinu - vaikas man jautriausia vieta ir mane visada galima įskaudinti per vaiką. Kad tai ir žema, šlyktu, purvina, bet visada labai veiksminga.